prďola
Hele, i ja uz zprisnuju
I kdyz mohla bych i vic, mame jeste rezervy
Vcera vecer ukradl - a zcela znehodnotil - z misy na ovoce mango ![]()
prďola
Hele, i ja uz zprisnuju
I kdyz mohla bych i vic, mame jeste rezervy
Vcera vecer ukradl - a zcela znehodnotil - z misy na ovoce mango ![]()
A jeste se pak vzdycky tvari jako nevinatko, clovek by mu dal petikorunu:

MP Marge Mně to teda spíš přijde jako pohled "A ještě toho mám spoustu v záloze, počkej, až se otočíš!"
návštěvy přijímáme od dvou do půl šestý

Blbej dotaz: může mít kočka koťata s více kocourama najednou (víc otců v jednom vrhu)? Můžou být morato-bílo-černé nebo morato-rezaté a ještě s dlouhejma chlupama
. Já teda raději rezatý....![]()
MP Marge a všichni ostatní zlatíčka ![]()
Liesel Ano prý může. I nestejně stará, ale to pak většinou nedopadne dobře.
Sweet Potato Asi budu muse Líze vysvětlit, že by jí mohli dva kocouři stačit ve dvou dnech
. A to nevidím všechno...
MP Marge Mně to teda spíš přijde jako pohled "A ještě toho mám spoustu v záloze, počkej, až se otočíš!"
To by, pravda, odpovidalo jeho charakteru ![]()
Ale tak ty kombinace, co jsi popsala, zní moc dobře, to budou krásný koťátka ![]()
Jedno totalne vytuhle zvire :)

Niet nad to ráno po tme íst do kupelne a za dverami sa potknuť o spiaceho psa, ktorý si dotiahol matrac tesne pred dvere. Ešte že je taká velká. Padla som na mäkké. Myslím že sme sa obe zľakli poriadne.
Friga to je ale krásne
Friga jak ji visí ta hlavička a nožičky
Já si někdy o Bonnie myslím, že je kočka, třeba když večer ležela na gauči a visely jí nohy, vypadala úplně takto:

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.