Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Maureen
příspěvků moje polička 11. dubna 2019 08:10
Reakce na Potrefenáhusa:

Když muž se ženou večeří...

nevrčel, ale hodně zrychlil 

​to je super fotkamuj kocour,když mne vidí jist ovesnou kaši,tak si sedne vedle,upřeně hledí a jemně přede...ten pohled se nedá vydržet,ale nevrčí tedy

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 11. dubna 2019 08:34

Tak mi včera psala ta adopční teta z Frbulu, že se jí ozvala další nová majitelka co si brala taky fenku z původní smečky co v ní žila Poppy... a že má úplně stejný problémy, t.j. i ta její žere psy.

Co s nima ta bába dělala, to bych teda ráda věděla... dyk je vychovávala od štěňat!

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 11. dubna 2019 09:06

barbucha No, asi spis nic, nez noc :( Jestli je nehlidala, aby se nebily a nesocializovala, je to hned. I kdyz ja  treba socializovala poctive jak to jen slo a presto je hystericka (ale neutoci, jen steka steka a zdrha)

Online Potrefenáhusa
38539 příspěvků moje polička 11. dubna 2019 09:31
Reakce na Jimik:

Potrefenáhusa černá je dáma.

​Černá je hlavně drzá jak vopice, to jsou obě Goliášovy mističky, jedna na konzervu a druhá na granule a ona granule nechtěla, ráda by k tý druhý mističce...Goliáš fakt nekoukal napravo nalevo, jenom soustředěně hrnul.

Online Potrefenáhusa
38539 příspěvků moje polička 11. dubna 2019 09:32

Maureen mojí kamarádky teta se strejdou dělali roky v pražský zoo, nadšenci to teda opravdu byli (a teda oba přírodovědci)

Online Potrefenáhusa
38539 příspěvků moje polička 11. dubna 2019 09:36

barbucha no z mojí zkušenosti se psi spíš perou než neperou, je celkem nutný se tomu zvlášť věnovat a i tak jsou experti, co byli socializovaný dobře, ale vycházej třeba jen s konkrétníma psama. Podle mě je to jak u lidí, někdo je sluníčkovej a někdo prudič. U těch fen je to takový blbý v tom, že pro ně to neni moc sport a poměřování se, kdo ho má většího, ale berou to dost vážně.

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 11. dubna 2019 09:47
Reakce na Potrefenáhusa:

barbucha no z mojí zkušenosti se psi spíš perou než neperou

​V životě jsem neviděla útočnýho buldočka!

Offline Sweet Potato
39942 příspěvků moje polička 11. dubna 2019 09:49

barbucha No, tak teď ho vidíš. Všechno je jednou poprvé.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 11. dubna 2019 09:51

barbucha Tak to já teda mam jednoho doma, fakt je magor, vysvětluju si to u něj jeho totální fixací na mě a nehynoucí láskou, neni se co divit ostatně, ale na psy útočí, podle mě mě brání, aspoň tak mi to jeden poměrně soudnej a zkušenej kynolog vysvětloval, samozřejmě s dovětkem, že jeho chyba to neni, že výchovu jsem zku*vila jaksi já, špatná socializace, nicméně začal to dělat fakt ze dne na den, nevim, kde jsem tu chybu udělala.

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 11. dubna 2019 09:52

Sweet Potato 

A dokonce bych věděla vo dalších, kdyby někdo chtěl Celá líheň!

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 11. dubna 2019 09:54

Mutziputzi 

Neni to třeba pubertou nebo tak něco, prostě věkem? Třeba jak vyrost/dospěl, tak mu připadáš jako vetchá stařenka, kterou fakt musí bránit

Hele ale jde ti úplně po všech, nebo preferuje nějaký?

Online Potrefenáhusa
38539 příspěvků moje polička 11. dubna 2019 09:55

barbucha u nás bejvala jistota velkej černej a malej bílej :-))

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 11. dubna 2019 09:57

Potrefenáhusa 

Nám k takovejm přibyl eště střední hnědej v tom případě

20970 příspěvků moje polička 11. dubna 2019 09:58

barbucha Ti dam stařenu! Ignoruje takový ty mrňavý krysy, za těma se ani nevotočí, ale jinak bere všechno, blbec

Online Potrefenáhusa
38539 příspěvků moje polička 11. dubna 2019 09:59

Mutziputzi páč malej pes neni výzva, Čenda to bral až od kokra vejš, s výjimkou těch malejch bílejch :-)

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 11. dubna 2019 10:03

Mutziputzi Potrefenáhusa 

Malej není výzva? To neznáte Poppy!

Online Potrefenáhusa
38539 příspěvků moje polička 11. dubna 2019 10:06

barbucha no ale feny to maj podle mě jinak, ty nepoměřujou ty pindíky, ale fakt likvidujou konkurenci, prej hodně často třeba cizí štěňata, i když zrovna svoje vlastní nemaj. Taky ty feny se většinou perou nebezpečnějc než psi, dost navážno

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 11. dubna 2019 10:10

Potrefenáhusa 

To jsem měla vědět. Oba Otíci byli tak hodný... já myslela, že fenka bude ještě hodnější. Ve snu by mě (feministku) nenapadlo... že bude ženská taková svině!

20970 příspěvků moje polička 11. dubna 2019 10:13

barbucha Fanouš je gentleman, jak se řiká, na feny teda nezaútočí, ani když ho evidentně serou

Online Potrefenáhusa
38539 příspěvků moje polička 11. dubna 2019 10:16

barbucha jako podle mě jsou feny mnohem empatičtější a necloumaj s nima tak ty hormony, jako s čoklama, na druhou stranu jsou o hodně fikanější, psi jsou proti nim fakt průzračná studánka a takový přímočarý. Taky je na psech fakt hrozná ta touha počůrat celou zeměkouli.

Mutziputzi to je správný, pes, kterej útočí na feny, je fakt dement, maj bejt uctivý