Janulik03 podle mě to neni blbost. Viděla jsem je teď i v Tigerovi, nevim, jestli máte na Slovensku, za nějakej mírnější peníz
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa no tak pozerám a pohybuju sa cca 20€, to sa dá v pohode. vyberiem niečo, čo je aj pekné a ešte premýšlam nad fontánkou na pitie. Aby prestali pit z jazierka
Janulik03 no myslela jsem třeba na zkoušku, kdyby to nesedlo
Maureen Och Ach Ooooo Jéééé Lemuři jsou mí oblíbenci, žirafy úžasný, velká kočička ještě lepší :-)
MP Marge Nevím jak u vás, ale tady je ošetřovatel zvěře strašně bídně ohodnocený, dělaj to čistí nadšenci. Já si dovedu představit pomáhat volnočasově, ale živit bych se tak určitě nechtěla (za "díky" jsem ochotná dřít víc než za prachy - chudák můj zaměstnavatel
).
Potrefenáhusa ked nesadne, asi budem teda musiet pouzit pre seba na keksy aby som nehltala ![]()
Magráta zatial berie druhy tyzden, tak nic moc. A viac je vonku lebo je teplo celkom a my sme teraz vonku stale. Pojdeme na kontrolu a krv o dva tyzdne to ich bude mat nasadene uz mesiac, tak uvidime. Verim ze sa jej polepsi.
slniecko ooo, tak zkus, třeba budem vědět
No, tak proste....korytnačka písmenková ozdobná. Potrebuje akvárko a už vyrástla z druhého. Resp. ona tam vyzerá spokojne, a na mňa sa muž díva ako na vraha, že už toto má problém čistiť, ale podľa tabuliek by už dávno mala mať väčšie! Ja mám voči nej pocit viny, vždy, keď sa na ňu pozriem
.
Ako je to s fakt veľkými akváriami a čistením? Ako filter máme aj teraz, ale ten tak nejako neodfiltruje tie....exkrementy...takže to muž proste celé pravidelne raz za pár dní odkýblikuje do záchoda a napustí nanovo. Existuje nejaký efektívnejší spôsob čistenia? Ako už som našla v obývačke miesto, kde by sa pri troche presúvania zmestilo aj pomerne veľké akvárko, ale predstava, ako tam bude manžel každú chvíľu cákať tú vodu na drevenú podlahu...(doteraz mala akvárko v kuchyni nad dlažbou)...
slniecko aha, želvá nádherná, mám bohaté zkušenosti
akvárko potřebuje fakt velký, úplně nejvíc boží, když nedosáhne na zem a musí fakt plavat a potřebuje ostrůvek, kam se vejde celá, aby mohla oschnout, to asi víš
zefektivnit to úplně nejde - filtr je naprosto nutnej a nějakej výkonnější než k rybičkám, my měli Fluval, než nám prasklo megaakvárko, tak jsme měli venkovní Fluval 3, pak s menším myslím 2 a samozřejmě čím větší akvárko, tím dýl trvá, než ho posere
(za čísla Fluvalů neručim, ale u nás je maj třeba v Hornbachu, kde se daj prohlídnout)
ten venkovní filtr (musí být pod úrovní hladiny) má tu výhodu, že má dvě hadice, takže to v případě potřeby prostě vypustíš do kýble
jinak já to dycky sosala hadičkou, pak mi přišel nejlepší takovej placatej kýbl, kterým jsem to celý vybrala ven, včetně kamenů, ty spešl plastovou lopatkou na smetí - a naprosto neocenitelná bidetová sprcha na záchodě na proplachování!!!!!
jinak bacha, to velký akvárko je dost těžký (i když s želvou stačí vody jen půlka) a mělo by stát na fakt rovným povrchu a mělo by bejt něčím podložený (filc, my měli starou karimatku)
Potrefenáhusa Gilotínu doma mám a Amy si s tým nechce nechať drápy ostrihať. Mne osobne vyhovuje ten druhý typ no a myslela som, že či tu nemá niekto hlavne s tých čo majú väčšie plemená, takže aj hrubšie drápy, nemá radu na kvalitný nástroj, No a na veterinu by som lietala každú chvíľu, drápy im rastú extrémne rýchlo.
paktofonika my máme tyto nemůžu si stěžovat https://www.spokojenypes.cz/kleste-na-drapky-14-cm-buster/
Když muž se ženou večeří...
nevrčel, ale hodně zrychlil

kamarádka (má fr.buldočka) byla teď na nějakym PET-veletrhu či co a objevila produkty značky Yoggies Ronnymu dneska přinesla sušené hovězí plátky a ten se mohl zbláznit nadšením!
znáte-máte-doporučujete?
paktofonika a co ty na to ohledně složení u těch granulí?
paktofonika kleště na drápky jsem si kupovala stejné, jako používá náš vet, protože kdo už jinej by měl umět stříhat drápy rychle a bez třepení než on? ![]()
zkusím je někde vyhrabat - hafan má docela měkké drápy, takže se mu obrušují samy, jen občas přistřihnu paspárek.
RoSa Mala som od nich kedysi pamlsky a boli celkom ok, akurát teraz kupujem inde. Zloženie granúl je podľa mňa fajn, teda ta múka by tam byt nemusela. Akurát som čítala že je to celkom light verzia granúl, čiže vhodná na znižovanie váhy pretože obsahujú malo tuku takže sa doporučuje k nim ešte nejaký tuk pridávať. No a že to vyrábajú u Luppe group v Nemecku kde oni predávajú tie granule pod inou značkou ovela lacnejšie. :D
dzizisketa Ďakujem za tip! :)
prďola No vidíš, nenapadlo ma sa opýtať priamo vet. Včera som tam bola, ach jo.
kamarádka (má fr.buldočka) byla teď na nějakym PET-veletrhu či co a objevila produkty značky Yoggies Ronnymu dneska přinesla sušené hovězí plátky a ten se mohl zbláznit nadšením!
znáte-máte-doporučujete?
paktofonika a co ty na to ohledně složení u těch granulí?
Náš nový hafan jede na Yoggies a miluje je, vysloveně nám je doporučila i chovatelka jako variantu k barfu (který je sice podle ní ze všeho nejlepší, což jí věřím, ale prostě teď to nedávám a nestíhám) a i veterinář je chválil. Pes je miluje a jiné granule žere jen když hrozí smrt hlady (takže u nás vlastně nikdy)
MP Marge No ty blaho!!! Ja chci taky!!! To zni uzasne ![]()
Vis, ze si klidne dokazu predstavit, ze bych to normalne delala jako zamestnani!? Lidi me v posledni dobe nejak prestavaji bavit...
dočítám zpětně...jako dárek je Den osetrovatelem docela drahá záležitost,ale jak jsem psala,je to naprosto úžasný..taky mne napadlo,ze bych to šla dělat “z fleku”..víš,ty lidi,co to dělají jsou moc prima,pořad si povídaji o tom,co které zvíře jedno a jestli není nemocné atd...asi jsem idealista,ale přišli mi takoví nějak čistší
proste jak se daří zvířeti bylo TOP..
ale placeni jsou prý málo..takže nadšenci![]()
No a ještě bych se rada pochlubila,ze jsem připravovala kaši pro miminko hrabáče kapského a byla jsem první,od koho si ji z kyblíku vzalo (byla jsem pyšná jak blázen
a když jsem mu lezla po čtyřech uklidit jeskyňku,tak jsme se ve vchodu přetlačovali,protože se bálo,abych mu ho neobsadila
bylo to strašně milý se přetlačovat s takovým tlustým tělíčkem s dlouhým rypáčkem...pak si tam lehlo na záda pod žárovku...
P.S....a taky jsem holýma rukama nabirala střeva jako ňamku pro hyeny...jak to klouzalo a vracelo se to jako živý zpět![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje