Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Online Potrefenáhusa
38539 příspěvků moje polička 11. dubna 2019 10:18

jakl jsme se tu včera bavili o těch jídelních návycích.....tak Trnka prostě fakt musí počkat, až když od tý misky odejde a nechá jí tam vynípanou mrkev

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 11. dubna 2019 10:31

barbucha Si taky myslím, že úplně stačilo, že se moc nedostala mezi jiný psy než svojí smečku. Ono na sídlišti a ve městech ta socializace probíhá tak nějak sama a mnohem snáž, i když taky to nestačí, jak je vidět, ale furt je to jednodušší než někde, kde člověk moc psů za den nepotká a z těch pár, co potká, je ještě málokterej vhodnej na socializaci.

Já jsem to do Cida prala do cela dost myslím, různý společný akce a cvičáky, půl roku jsme s ním navíc bydleli v Praze, ale stejně je mezi ním a Terkem, kterej vyrost' na sídlišti, v tomhle dost velkej rozdíl. Teď se nám tu objevil novej přírustek, bordera křížená s rotvajlerem a z tý bordery má teda málo, je ostrej jak břitva a ten náš blbec by s ním klidně šel poměřit síly :-/.

Offline dzizisketa
8864 příspěvků moje polička 11. dubna 2019 11:35

Pes jako hlavní hvězda focení, ale podle výrazu jí prý až tehdy doteklo, co ji vlastně čeká, jak říká Solathis

Offline slniecko admin
19466 příspěvků moje polička 11. dubna 2019 12:13
Reakce na Potrefenáhusa:

slniecko aha, želvá nádherná, mám bohaté zkušenosti 

akvárko potřebuje fakt velký, úplně nejvíc boží, když nedosáhne na zem a musí fakt plavat a potřebuje ostrůvek, kam se vejde celá, aby mohla oschnout, to asi víš

zefektivnit to úplně nejde - filtr je naprosto nutnej a nějakej výkonnější než k rybičkám, my měli Fluval, než nám prasklo megaakvárko, tak jsme měli venkovní Fluval 3, pak s menším myslím 2 a samozřejmě čím větší akvárko, tím dýl trvá, než ho posere

(za čísla Fluvalů neručim, ale u nás je maj třeba v Hornbachu, kde se daj prohlídnout)

ten venkovní filtr (musí být pod úrovní hladiny) má tu výhodu, že má dvě hadice, takže to v případě potřeby prostě vypustíš do kýble

jinak já to dycky sosala hadičkou, pak mi přišel nejlepší takovej placatej kýbl, kterým jsem to celý vybrala ven, včetně kamenů, ty spešl plastovou lopatkou na smetí - a naprosto neocenitelná bidetová sprcha na záchodě na proplachování!!!!!

jinak bacha, to velký akvárko je dost těžký (i když s želvou stačí vody jen půlka) a mělo by stát na fakt rovným povrchu a mělo by bejt něčím podložený (filc, my měli starou karimatku)

​Ďakujem!!!

Čiže kýblu sa nijako nevyhneme. No, musím to premyslieť.

Dávať ju denne si poplávať do vane asi nebude riešenie...

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 11. dubna 2019 12:47

dzizisketa ten vyraz na druhy fotce je dokonalej... "a do prdele" :D

Offline Magráta
8098 příspěvků moje polička 11. dubna 2019 13:57
@potrefená husa - to nemá každý vlastní misku? to je dobrý, jak způsobně čeká :-))
Online Potrefenáhusa
38539 příspěvků moje polička 11. dubna 2019 14:22

Magráta černá ji má ve sklepě, ale zjevně nesouhlasí

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 11. dubna 2019 14:22
Reakce na Maureen:

No a ještě bych se rada pochlubila,ze jsem připravovala kaši pro miminko hrabáče kapského a byla jsem první,od koho si ji z kyblíku vzalo (byla jsem pyšná jak blázen a když jsem mu lezla po čtyřech uklidit jeskyňku,tak jsme se ve vchodu přetlačovali,protože se bálo,abych mu ho neobsadila bylo to strašně milý se přetlačovat s takovým tlustým tělíčkem s dlouhým rypáčkem...pak si tam lehlo na záda pod žárovku...

P.S....a taky jsem holýma rukama nabirala střeva jako ňamku pro hyeny...jak to klouzalo a vracelo se to jako živý zpět

​No prosim, to zni jako prace mych snu

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 11. dubna 2019 14:24
Reakce na Maureen:

Dočítám zpětně...jako dárek je Den osetrovatelem docela drahá záležitost,ale jak jsem psala,je to naprosto úžasný..taky mne napadlo,ze bych to šla dělat “z fleku”..víš,ty lidi,co to dělají jsou moc prima,pořad si povídaji o tom,co které zvíře jedno a jestli není nemocné atd...asi jsem idealista,ale přišli mi takoví nějak čistšíproste jak se daří zvířeti bylo TOP..

ale placeni jsou prý málo..takže nadšenci

​No, to se koneckoncu da rict i o mne

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 11. dubna 2019 14:27
Reakce na barbucha:

Potrefenáhusa 

To jsem měla vědět. Oba Otíci byli tak hodný... já myslela, že fenka bude ještě hodnější. Ve snu by mě (feministku) nenapadlo... že bude ženská taková svině!

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 11. dubna 2019 14:45

Zase se nam nechce vstavat! Psovo "nadseni", kdyz jsem rekla, ze bychom se mohli jit vyvencit:

Offline Magráta
8098 příspěvků moje polička 11. dubna 2019 14:58
@MP Marge - podobný výraz mám asi každé ráno v pracovní týden :-))
Online Potrefenáhusa
38539 příspěvků moje polička 11. dubna 2019 15:06

dzizisketa se teda obávám, že jí to doteče až o něco pozdějc a bude se fakt dost divit...

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 11. dubna 2019 18:01
Reakce na Magráta:
@MP Marge - podobný výraz mám asi každé ráno v pracovní týden :-))

​Asi tak, a pokud jsem vecer predtim mela nejakou tu sklenku vina, tak se to jeste vystupnuje

Offline rasaNori
8798 příspěvků moje polička 11. dubna 2019 19:21

dzizisketa dodnes vidim Coriny vyraz, kdyz me vitala v aute cestou z porodnice, asi tak ty prvni 3 vteriny:D Pak delala jak tam nejsem a ja pod vlivem hormonu rvala jak zelva, ze jsem ji 5 dni nevidela, pokazde kdyz muz odjizdel jsem ji posilala podrbani a pusu na cumak, v podstate jsem ho vyhazovala aby jel za ni domu:D A pak ti poprve stekotem vzbudi pracne uspany decko a svet je zase v poradku :D

Online Potrefenáhusa
38539 příspěvků moje polička 13. dubna 2019 09:00

Mluvit neumí, ale vono to nevadí...

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 13. dubna 2019 09:16

Potrefenáhusa ubozacek rozcilenej!

Offline Sweet Potato
39944 příspěvků moje polička 13. dubna 2019 10:31

rasaNori My jsme před prvním porodem odvezli kočky na prvních pár dní prázdniny k babičce. A já tu pak po návratu z porodnice seděla na gauči a kvílela v potocích slz, že si budou myslet, že už je nemáme rádi. Muž je dovezl okamžitě.

Online Potrefenáhusa
38539 příspěvků moje polička 13. dubna 2019 10:43

Nádech a výdech!

pohodlně se usadíme na podložku, nejlépe omyvatelnou....

Offline Mrs.Robinson
585 příspěvků moje polička 13. dubna 2019 11:35

Potrefenáhusa Jogíni jsou boží :-)

(A máte krásnou podlahu)