Chlpáči a iné
Vilemina jak se spokojeně usmívá! ![]()
Vilemina krásný! ![]()
Vilemina ooo ![]()
Vilemina super sweet ![]()
Maj se rády, holky
Vilemina Jezis ![]()
Pražáci!!!!
A Goliášek to nezapomněl!

Potrefenáhusa
tak at rekonstrukce probiha dobre!
Potrefenáhusa rekonstruujete? to mi nejak uniklo... tak at to ma hladky prubeh a at to pekne dopadne ![]()
jinx jen koupelnu....musíme, krom toho, ze je fakt strašná, dávno za hranicí dožití, nám už na podzim praskla vana a trubky od topeni jsou prožraný rzí skoro durch
černý kocicky mi bylo lito, vypadala, že se nechce vzdát svých těžce vydobytych pozic...![]()

711990 díky (bojiiiim)
Potrefenáhusa super, budete mit krasnou novou koupelnu, to je radost tam pak travit cas ![]()
jinx ona je ta koupelna strasne malinka, menší už by byt nemohla, takže to moc nebylo na velký vymejsleni, ale bylo to strašný už moc, teď to bude nový a doufam hezky.
Jak tady vidím ty spokojený pejsky v objetích s kočkou... mám sto chutí pořídit Poppy taky nějakýho kocoura - třeba by to zafungovalo jako terapie? ![]()
barbucha zkus to
Jen se obávám, abych spíš nezvýšila spotřebu kocourů v okolí! Ale je to lákavá představa... teda to, že Poppy už nebude vyšilovat z každýho chlupáče.
Ale nevím, kdo mi kocoura k vyzkoušení půjčí! ![]()
barbucha Žádné pokusy na kocourech!![]()
barbucha no vo jednom exempláři bych věděla. Toho našeho blba bych někdy s chutí zapůjčila![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje