Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Mohučanka
7337 příspěvků moje polička 29. dubna 2019 10:20

Potrefenáhusa fešák to je, ale jinak jsem moc ráda, že máme zahradu

Jak Goliášek kouká tím okýnkem!

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 29. dubna 2019 10:56

U těch povah mi přijde, že na pohlaví záleží míň, než se tvrdí. V dětství jsme krmili poměrně hojnou kočičí smečku a třeba mazlivost moc nezávisela na pohlaví, spíš na jedinci (a asi i na zkušenostech).
U psů to taky neplatí, mám tu dva stejnýho plemene, i společný předci by se našli, přitom povahově jsou dost odlišný. 

Společný mají ty pracovní předpokaldy, oba pořád něco nosí, mají rádi vodu a atp., ale jinak si moc podobný nejdou. Cid je mazlivej, je schopnej vlézt na klín a fakt se rád tulí, Terk to na druhou stranu hodně nemá rád, i hlazení začal tak nějak přijímat až v sedmi letech. Zajímavý je, že ten, kdo by asi dokázal kousnout zloděje do zadku a nebránil by  se i nějaký bitce se psem, je zase Cid, Terk by potenciálního lupiče nejspíš maximálně uondal míčkem.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 29. dubna 2019 11:15

prosím vás, osvětlete mi někdo chování pana kocoura :)

poslední dobou třeba vyjdu na zahradu, uprostřed sedí kocour a sputí ukrutné mňaumňaumňau...ale nejde ke mně, nic nechce, hlad asi nemá, jen prostě řve a řve.

je to normální?

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 29. dubna 2019 11:18

Jiná Realita třeba tě zdraví?

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 29. dubna 2019 11:19

Zina z toho plyne, že jich člověk musí mít víc, aby se z toho složil jeden dokonalej pes (a druhej ne už tak dokonalej pes :-))

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 29. dubna 2019 11:20

Potrefenáhusa leda by se ten druhej pak dal vratit

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 29. dubna 2019 11:21

Jiná Realita nadava

nas tlustej je takovej vecnej stezovatel. sedne si, uprene na me hledi a hlasite vyjadruje svou nespokojenost - napriklad ze venku prsi, ze mu nechutna zradlo apodobne:-))

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 29. dubna 2019 11:22

viktorka_od splavu to blbý právě

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 29. dubna 2019 11:23

viktorka_od splavu Potrefenáhusa no to si právě nejsem jistá, jestli je to jako stížnost nebo co.

on byl dřív poměrně tichej kocour, a teď je to jak litanie :)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 29. dubna 2019 11:23

viktorka_od splavu je pravda, že dnes je venku zima a prší - možná si mi fakt stěžuje

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 29. dubna 2019 11:26

Potrefenáhusa No hele, u nás by to tak fakt bylo. A toho složenýho ne až tak dokonalýho jsme už taky měli :-D.

Jinak díky všem za držení palců Terkovi, po těch drogách od veta se trochu zvetil, kuřecí prsa s rýží si dal a prý by mohl být i častějc, dneska sežral i hovězí pro štěňata, tak snad to bude ok.

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 29. dubna 2019 11:30

Zina to jsou super zprávy!

pro mě je Rufík dokonalej jak je, na tom bych neměnila nic, Trnka by mi stačilo, kdyby v ajfru aspoň slyšela na svý jméno, na tom psím hřišti je to vždycky jako kdybych ji někomu ukradla, neotočí se ani za hlasem... a ještě by nemusela žužlat polštáře a hadry. a skákat na lidi. a žrát mrtvoly...

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 29. dubna 2019 12:02

Jiná Realita Bu takhle nekdy rve v kuchyni, to je fakt uplny krik. Zajimave, ze to dela jen kuchyni a jen, kdyz tam nikdo neni. Co to ma znamenat, to netusim. 

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 29. dubna 2019 12:04

jinx já teda v kuchyni vim, co řev znamená, ale většinou u toho někdo je a předchází tomu významné poposedávání nad prázdnou miskou a upřené civění :-)

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 29. dubna 2019 12:08

Potrefenáhusa :D, ano, to se uplne nabizi, ale to neni sto pro ono. Moje kocicky maji na misce porad neco dobreho a stejne si tam obcas sedne a rve a rve. 

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 29. dubna 2019 12:19

Tohle to křičení asi taky bude povahovej rys, dělal to jedinej kocour z našich všech zatim, chodil předsíní a řval. Poprvý sem se lekla, že mu něco je, ale ne, on to byl hroznej neruda. Ty ostatní jen normálně mňoukaj . Jo a jeden mě takhle ‘volal’ , mňoukal takhle nahlas, když si chtěl hrát..

Online moora
8663 příspěvků moje polička 29. dubna 2019 12:54

Takhle porvava jedna moje kočka. Takový to: nevím, co chci, ale nedám pokoj, dokud to nedostanu

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 29. dubna 2019 13:12

Oskar takhle jakože bezdůvodně ňamčí, co jsem vypozorovala, tak poté, co ho necháme doma samotnýho, když jedem pryč. Což chápu, že si asi stěžuje (o hladu samozřejmě není). A někdy taky fakt netuším...

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 29. dubna 2019 14:14

jinx nelíbí se jim denní menu nebo food plating

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 29. dubna 2019 15:02

Kokoska no no!!!  Ty si navymysli!