Potrefenáhusa fešák to je, ale jinak jsem moc ráda, že máme zahradu ![]()
Jak Goliášek kouká tím okýnkem! ![]()
Potrefenáhusa fešák to je, ale jinak jsem moc ráda, že máme zahradu ![]()
Jak Goliášek kouká tím okýnkem! ![]()
U těch povah mi přijde, že na pohlaví záleží míň, než se tvrdí. V dětství jsme krmili poměrně hojnou kočičí smečku a třeba mazlivost moc nezávisela na pohlaví, spíš na jedinci (a asi i na zkušenostech).
U psů to taky neplatí, mám tu dva stejnýho plemene, i společný předci by se našli, přitom povahově jsou dost odlišný.
Společný mají ty pracovní předpokaldy, oba pořád něco nosí, mají rádi vodu a atp., ale jinak si moc podobný nejdou. Cid je mazlivej, je schopnej vlézt na klín a fakt se rád tulí, Terk to na druhou stranu hodně nemá rád, i hlazení začal tak nějak přijímat až v sedmi letech. Zajímavý je, že ten, kdo by asi dokázal kousnout zloděje do zadku a nebránil by se i nějaký bitce se psem, je zase Cid, Terk by potenciálního lupiče nejspíš maximálně uondal míčkem.
prosím vás, osvětlete mi někdo chování pana kocoura :)
poslední dobou třeba vyjdu na zahradu, uprostřed sedí kocour a sputí ukrutné mňaumňaumňau...ale nejde ke mně, nic nechce, hlad asi nemá, jen prostě řve a řve.
je to normální?
Jiná Realita třeba tě zdraví?
Zina z toho plyne, že jich člověk musí mít víc, aby se z toho složil jeden dokonalej pes (a druhej ne už tak dokonalej pes :-))
Potrefenáhusa leda by se ten druhej pak dal vratit![]()
Jiná Realita nadava![]()
nas tlustej je takovej vecnej stezovatel. sedne si, uprene na me hledi a hlasite vyjadruje svou nespokojenost - napriklad ze venku prsi, ze mu nechutna zradlo apodobne:-))
viktorka_od splavu to blbý právě ![]()
viktorka_od splavu Potrefenáhusa no to si právě nejsem jistá, jestli je to jako stížnost nebo co.
on byl dřív poměrně tichej kocour, a teď je to jak litanie :)
viktorka_od splavu je pravda, že dnes je venku zima a prší - možná si mi fakt stěžuje ![]()
![]()
Potrefenáhusa No hele, u nás by to tak fakt bylo. A toho složenýho ne až tak dokonalýho jsme už taky měli :-D.
Jinak díky všem za držení palců Terkovi, po těch drogách od veta se trochu zvetil, kuřecí prsa s rýží si dal a prý by mohl být i častějc, dneska sežral i hovězí pro štěňata, tak snad to bude ok.
Zina to jsou super zprávy! ![]()
pro mě je Rufík dokonalej jak je, na tom bych neměnila nic, Trnka by mi stačilo, kdyby v ajfru aspoň slyšela na svý jméno, na tom psím hřišti je to vždycky jako kdybych ji někomu ukradla, neotočí se ani za hlasem...
a ještě by nemusela žužlat polštáře a hadry. a skákat na lidi. a žrát mrtvoly...
Jiná Realita Bu takhle nekdy rve v kuchyni, to je fakt uplny krik. Zajimave, ze to dela jen kuchyni a jen, kdyz tam nikdo neni. Co to ma znamenat, to netusim.
jinx já teda v kuchyni vim, co řev znamená, ale většinou u toho někdo je a předchází tomu významné poposedávání nad prázdnou miskou a upřené civění :-)
Potrefenáhusa :D, ano, to se uplne nabizi, ale to neni sto pro ono. Moje kocicky maji na misce porad neco dobreho a stejne si tam obcas sedne a rve a rve.
Tohle to křičení asi taky bude povahovej rys, dělal to jedinej kocour z našich všech zatim, chodil předsíní a řval. Poprvý sem se lekla, že mu něco je, ale ne, on to byl hroznej neruda. Ty ostatní jen normálně mňoukaj . Jo a jeden mě takhle ‘volal’ , mňoukal takhle nahlas, když si chtěl hrát..
Takhle porvava jedna moje kočka. Takový to: nevím, co chci, ale nedám pokoj, dokud to nedostanu
Oskar takhle jakože bezdůvodně ňamčí, co jsem vypozorovala, tak poté, co ho necháme doma samotnýho, když jedem pryč. Což chápu, že si asi stěžuje
(o hladu samozřejmě není). A někdy taky fakt netuším...
jinx nelíbí se jim denní menu nebo food plating ![]()
Kokoska no no!!!
Ty si navymysli!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.