razorblade no on mi spiminal ze vedia kto to robi len ho prichytit. Velmi je nahnevany, sa obavam aby ked ho prichyti mu nieco do tej pasce neprivrie sam
Chlpáči a iné
Janulik03 A jedině bych to schvalovala... nechat ho pár dní v pasti, ať ví jaký to je. Hrozný tohleto.
Janulik03 A nejsou takový u vás pasti zakázaný? V ČR je zákon na týrání zvířat a myslím, že do toho používání těch kovových sklapných pastí spadá.
Samantha jasne ze su, oni byvaju na takom jednom z koncov sveta ![]()
Janulik03 Tý lidský svini přeju, aby si tam chytil aspoň ruku.
Ale pejsek bude nakonec v pohodě, v partě na Folimance pobíhá jeden malej s amputovanou zadní nožkou a náš pes mu nestačí ![]()
Samantha jasne, verim ze s nim este uziju vela zabavy az prejde toto narocne obdobie
Janulik03 Je to teda hrozná událost, ale věřím, že to pejsek zvládne a bude ještě mít dobrej život. Jednou jsem potkala chlapíka s třínohým dost velkým psem, chlap vypadal dost divoce, potetovaný, rozježený... ale na psa mluvil jak na dítě, tak hezky až něžně - pojď, to už dojdeš, jsi statečnej, jen pojď, kámo :)
Hlásím, že potkaní hospic je připraven (aspoň po materiální stránce) Zakoupila jsem domeček, náhradní pítko a od jedné dobré duše dostala tři úžasné hamaky.![]()
Manžel je zádumčivý, ale rozvodové papíry se zatím nikde nepovalují.
Sweet Potato zadumcivy...
A jinak jako ![]()
Pavlena Pokud to má končetiny, pořád dobrý.
Had by neprošel? ![]()
Ellen Kdyby had prošel,
tak by muž poš...totiž odešel
Janulik03 chudák hafík!
ať se z toho brzy dostane! posíláme pohlazení, podrbání a sílu na uzdravení ![]()
Sweet Potato
potkánci jsou skvělí! ![]()
Můj život s potkany
Kapitola 1 - Mr Licquor & Mr Knickers se zabydlují
Nejvíc je z nových členů domácnosti unesená Netopýrka. Panáčkuje kolem klece jak surikata, snaží se je olizovat a pusinkovat. Myslím, že je považuje za nějaká zvláštní štěnátka.
Kočky o nich zatím neví a nebo předstírají okázalý nezájem.
Myšové se spokojeně pustili do žrádla a zabydleli v nové hamace, známky traumatu nevykazují.
Ačkoli jsme stěhovali prázdnou čistou klec a zavřený pytel podestýlky, schodiště je plné třepetajících se divných hoblinopilin, které vzdorují vysavači. Muž si nalil whisky. Začínám se trochu bát.

Sweet Potato Boží jsou! i fascinovaná Netopýrka ![]()
Je pravda, že moje kočka se potkánků trochu bála, ale já měla extrémně plachou kočičku a extrémně voprsklé potkánky.
prďola Dokonce i muž řekl, že jsou docela roztomilý! Až na ocasy teda. Ale čumáčky že maji krásný.
Tohle je prosim nase statecna blondata hyena, ktera ma strach z bourky:D
piskoviste z lidlu nebylo uplne dostacujici ke schovani ditete, mne a psa...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje