Sweet Potato teeeda tej whisky by som potrebovala asi viac. Ale obdivujem vas . Toto by som nedala aj ked v puberte sestra chovala doma bieleho potkana, no ja som sa ho bala. Ani neviem preco, asi fakt ten chvost.....
Chlpáči a iné
Sweet Potato Mě na tý fotce právě velmi pobavily ty "ocásky", protože první, co mě napadlo bylo, žes psala, že had by už neprošel, a tady jsou hned dva... ![]()
rasaNori s pejsky, kteří se bojí bouřky a dělbuchů se u nás velmi soucítí!
hafan to má stejně a ještě u toho vibruje a doslova mu drkotají zuby
Janulik03 Já bych nedala to osminohé. Jinak cokoli. Ale netoužila jsem nikdy po ničem v kleci. Ale fakt se netěším na tu údržbu, tomu jsem se vždycky chtěla vyhnout. Jako by nestačilo, že akvárko už je zas celý zelený.![]()
A zároveň se bojím, že patrně nebudou žít dlouho.
Sweet Potato no a to je dalsi negativ, len co si zvyknes , uz sa lucis
preto som nakoniec netrvala na vlkodavovi ![]()
Janulik03 ted to docitam, toho pejska je mi opravdu moc lito, je to nefer, co musi vytrpet. Ale verim, ze to zvladne. Je spousta zvirat, co ziji s handicapem a maji stastny zivot. Bude jeden z nich ![]()
jinx dakujem tolka podpora sa musi niekde pozitivne prejavit. Ma dokonalu opateru
Na lontě vsechno při starým ![]()

Potrefenáhusa A to je dobře ![]()
U nás někdo blbne...

moonlight žere!!!![]()
Kočky je nutny hlidat, aby nevyvedly nějakou neplechu...

Potrefenáhusa No to teda! Ješteže ho máte, taky by se nám jeden takovej hodil ![]()
moonlight akorát hlídání dost unaví

Potrefenáhusa Chůdě upracovaný
.
Potrefenáhusa tyhlety "pohodlný" psí polohy nikdy nepochopím ![]()
Konečně jsme sehnali kost hodnou její velikosti 
Můj život s potkany, díl 2.
Netopýrka je střeží jak oko v hlavě, nejí, nespí (takže já taky ne, protože v noci hlučně tlapká po chodbě) Když má možnost, pusinkuje je a olizuje, kočky od klece zahání.

Manžel je zádumčivý, ale rozvodové papíry se zatím nikde nepovalují.
Benzin a sirky náhodou domů nepřinesl? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje