Ginevra Ty by přinesl, kdyby to nemělo ty nohy.
Chlpáči a iné
pusinkuje je a olizuje
a jaký názor na to mají oslizlí myšové? ![]()
btw. co se počtu nohou týče, zastávám názor, že méně je lepší než více ![]()
Ty vocásky bych přežila jedině s dvěma promile, to by jeden panák nespravil - manžel je světec!
V jednom takovým placatým se mi pes dneska vyválel. ![]()
Ale to asi nebyl domácí mazlíček...
a jaký názor na to mají oslizlí myšové?
btw. co se počtu nohou týče, zastávám názor, že méně je lepší než více
Naprosto souhlasím.
I když deset už je zase přijatelnej počet.
Oslizlí myšivé moc oslizlí nejsou, malý pejsek má malý jazýček a hlavně, nedostalo se mu příležitosti zpracovat je kompletně. (Myslím, že kdyby se myš naštval, pejsek stáhne ocas a vezme roha.) V kleci si spokojeně chroustají a diváky nonšalantně přehlížejí, venku jsou trochu ostražití.
Sweet Potato potkáni jsou skvělí, taky jsem měla kdysi potkanku a chodila s ní ven, měla jsem jen samé pozitivní odezvy, i od starších dam v šalině:D samci teda trochu smrdí
Mně myši nevadí, nějak nechápu tu hysterii některých slabších povah, když přeběhne myš - ale ty ocasy by potkani mít nemuseli.
Kokoska Mne se mysi libi a jsou mi sympaticke! Mela jsem pred par lety takove slozitejsi zivotni obdobi, a kdyz jsem si potrebovala zlepsit naladu, chodila jsem se do zverimexu divat na mysi. Pokazde to pomohlo ![]()
Tak speciálně pro tebe
Můj život s potkany, díl 3.
Venčím hochy v koupelně a netopýrka je pase.

Ty žužlací uzly máte takové pěkné nezničené jen pro účel focení nebo jim to opravdu nějakou dobu vydrží? U nás takový uzel vzpadá hezky tak asi hodinu po přinesení... já už nevím, co bych tomu mýmu psovi měla pořídit, aby do nebylo do týdne rozcupované na mikrovlákna...
Kokoska Museli, s ním kormidlujou, udržujou rovnováhu a prý je i spouští do sklenice s pivem :-))
Potrefenáhusa Trnka by asi byal nadšená, ale jestli má ty retrívrovský tendence pořád něco nosit v tlamě, tak potkani už míň :-).
Samantha uzly jsou normální, Trnka to teda taky žere, já měla pro Rufíka takový měkký, co jsem mu upletla ze starý fleecový deky a poté, co jeden sežrala celej komplet, jsem to musela začít schovávat a půjčovat jen na hru. Ten velkej dostali k Vánocům a taky teda ty konce ožírá, ale jde jí to asi pomalejc než tomu vašemu
Zina touha nosit v tlamě je dost velká, Goliáš už ji i bije :-))

Zina já vím, že ocasy mají svou funkci, jen se mi prostě nelíběj. Taky nehrozí, že bych potkánky měla doma :)
Sweet Potato potkanci jsou skveli! Skoro zavidim. Ocasy mi nevadi :)
Friga je strasnej straspytel
V utery nekdo nechal ve vytahu balonek a Friga se napred odmitala vubec priblizit a se stazenym ocasem dvakrat vybehla z vytahu ven, pak jsem ji tam nakonec nahnala a ona se se zoufalym vyrazem namackla na protejsi stenu a kdyz jsme dorazily na nase patro, s velkou ulevou vybehla ze dveri raketovou rychlosti ![]()

Friga ale chuděrka!
Zlej balonek!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje