Zu ale božátka!!!! ![]()
Chlpáči a iné
a co dáváte na kočky, proti klíšťatům? kocour přišel obalen, snad dvacet, tak jsem dala pipetu fronline combo, no vydrželo to cca 14 dnů a včera přišel opět obalen a jedno odpadlo přímo v obýváku
fuj hnus, určitě jich má plnej domeček, ten budu muset rituálně spálit.
nějak mu nechci dávat raději obojek, protože má tendence mít kožní problémy, teď dobrý, a mám obavu, že obojek by mu to mohl rozjet.
Jiná Realita bravecto
Jiná Realita no bohuzel ty 2 tydny pisou i v pribalaku, dyl to neucinkuje.
viktorka_od splavu loni to vždycky vydrželo cca měsíc
měl třeba jedno. letos masakr.
Jiná Realita Bravecto - pipetu.
Takhle pijou tolleři:

A takhle pijou fleťouři :-)
Potrefenáhusa Fleťouři hlavně tak, aby se u toho co nejvíc namočili :-) :-). Trnku by vzali do party hned!
Sweet Potato Děkuju. Já teda jen držela vodítko, fotil kamarád od tollera. Já zásobuju jen rozmazanýma fotkama z mobilu.
Zina já vůbec nevim, jestli by se Rufík uměl takhle tý tekoucí vody napít
von se radši fakt nenapije, pokud je tam nějakej zádrhel nebo hrozí, že by se u toho namočil. Taky po Trnce nepije rád, jako normálně doma jo, ale na výletě, když je taková ta malá skládací miska a Trnka to chlemtá všude kolem, tak on už pak nechce ![]()
Zina Můj život s potkany, díl 4.
Úplně mne dojalo, jak mne po třech dnech nadšeně vítali. A ne, nebyli hladoví.

Potrefenáhusa On ten toller taky pije tak, aby se nenamočil, je to docela sranda u vodního plemena :-). A nělterým psům to pití po ostatních vadí, třeba mamčin ridgeback, jak byl sám, tak byl taková primadona a vždycky ublíženě koukal, když mu naši psi naslintali do misky.
Sweet Potato Já to pořád říkám, že to jsou povahou takoví malí psi
.
Slovy klasika: Das ganze tschechische Volk ist eine Simulantenbande. A dodávám: Und das französische auch!
Vyšetření horem dolem, veškerý šťourání, dloubání, břicha mačkání, kostí natahování a kloubů kroucení, prstů do krku a teploty měření, včetně odběru krve a výtěru zepředu i zezadu, zespoda i svrchu, ukázalo jedině, že se Poppy těší skvělé kondici (a my jsme za starý pitomce).
Doteď jsem čekala na výsledky krve a výtěrů... nikde nic, nula, všechno v normě. Jediný co doktůrek pravil že může udělat a udělal - píchnul jí nějaký béčko na případný vylepšení kondice. Poppy samozřejmě celou cestu na veterinu a zpátky běžela, vesele poskakujíc... aby nám předvedla že jí v životě nebylo líp. Eště teda máme přijít na kontrolu ve středu, kdyby se něco změnilo=vyvstaly nějaký detekovatelný příznaky.
Se pominu. Milostpán zhroucenej, já na lexaurinu... a ta mrcha jen kvete. No, je teda furt kapku unavenější, ale to spíš teď po těch prostocvikách a třídenním nicnedělání!
Takže nevíme nic. ![]()
Co je to za krásný miminka?!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje