Janulik03 černá kočička neumyva, ale neustále šlape zelí
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa ta povalující se zrzavá squadra je skvělá! ![]()
Dalia Jollinka to s tebou myslí dobře - deštivá, studená neděle je ideální pro vyhlášení pyžamového dne!
![]()
prďola Na sobě už mám sice tepláky, ale vidím to na den strávený převážně nad knížkou. ![]()
U vás jsou už vlaštovky?!
barbucha no jo, to jsou fotky ze vcera
Dyk teď tady chudáci zmrznou ![]()
Zacalo to tulenim, potom ho zhodila ...,,,

barbucha asi proto chtej bydlet?
Janulik03 Trnka na kočku buď šlape nebo ji nabírá cumakem jak podberakem
barbucha hele ale na wiki se píše, ze prilitaj v dubnu a to počasí teď přeci není nijak extrémní?
U nás jsou vlaštovky (tedy přesněji u rodičů v průjezdu) už tak dobrých 14 dnů. Umrznout určitě neumrznou, to bych se nebála.
Potrefenáhusa musíš to udělat jak nějací ti ornitologové, kterým se během toho, co byli v práci, nastěhovala do kuchyně v paneláku vlaštovka a zbudovala hnízdo. celé léto pak měli otevřené okno ![]()
Potrefenáhusa presne nabera cumakom ako pises a jemnulilinko okusuje. Len Murko dlho nevydrzi taku pozornost
Venku prší, tak já vstávat nebudu. Běž se, paničko, vyvenčit sama ...
To vypadá na zaseklou deku, to je vážný.
barbucha hele ale na wiki se píše, ze prilitaj v dubnu a to počasí teď přeci není nijak extrémní?
No tak asi cajk... já si je pamatuju (asi blbě) že přilítaj pozdějc ![]()
U nás jsem ještě neviděla ani jednu teda.
Tady vlastovky vubec nejsou ![]()
Zato je DeKalb znamy vyskytem husy kanadske! Nejvic jich sidli v arealu univerzity, ale jsou v podstate vsude. Mne se libi, ale ty chodniky by tak obesrane byt nemusely ![]()
Navic dokazou byt pekne agresivni - kdyz jsem tu byla na magisterskem, tak jsme jedno jaro vsichni chodili do fitka postrannimi dvermi, protoze u hlavniho vchodu sedela husa na vejcich a ona i jeni manzel ztropili kraval, kdykoliv se nekdo priblizil.
Kdo zije v DeKalbu, musi pocitat s tim, ze se kdykoliv muze zastavit provoz, i ve spicce, a ceka se, az prejdou husy ![]()
Tady jsem se pokusila vyblejsknout rodinku s housatky u rybnicku, ale jak jsem se neodvazila jit bliz, tak neni moc videt:

Jo, a hlasim, ze Chicovo kulhani se behem vecera samo zlepsilo - na prochazce pred spanim uz venku pobihal, jako ze nic. TROCHU je videt, ze si tu nozku malinko odlehcuje, ale oproti tomu puvodnimu belhani je to jako nic. Tak mozna, klepu na drevo, k veterinari nakonec ani nebudeme muset.
Navic zere - vcera sezral misku vareneho kureciho se strouhanou mrkvi, a prestoze to byla porce, ktera mu normalne staci, tak daval najevo, ze by si rad pridal (to jest mlatil miskou o zem a vyzyvave na me hledel). Ale mel smulu, protoze uz nebylo.
Na umreni rozhodne neni!
Chjo..dneska strasnej propadak na vystave
No aspon jsme mohli jet brzy domu
Totalne nedisciplinovanej pes. Jen behat mu slo.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje