ice Nám to taky moc nejde, Cid místo výstavního postoje podává pac :-). A Josef je jako vždycky krásnej
.
Chlpáči a iné
Zina no to je presny, furt jen pac. Kdyby ho rozhodci misto koukani na zuby drzel za packu, byl by happy. I si nas tam fotili, jak se necha furt drzet za ,,ruku''
Asi jsme ve fazi separacni uzkosti nebo jak se tomu rika vedle v kindervlakne ![]()
Potrefenáhusajezisi! Chudacek malej.
ice jj, prej si to vycekali celej den. A teď se bude asi navíc bát o to vic
Mirka Včera se narodily... dvě kočky, dva kocouři. Kocouři jsou úplně bílý, kočky jedna prý normálně černobílá a druhá kropenatá jako dalmatin. Ještě jsem neviděla fotky. Tak jsem projevila mírný zájem, ale dalmatinská se z domova asi nedostane, neboť se květináři zamilovali :-) Já zatím nejsem přesvědčená o tom, že kočku můžu mít (jako nutně ji potřebuju, ale...)
Bu si tu nedeli uziva ze vsech sil
uplne tuha ![]()

andulka01 porid si ty dva kocourky, mam v zaloze dve super kocouri jmena :)
jinx Mám spíš zálusk na tu dalmatinskou kočičku, kocouři jsou do bytu moc. Hele ale já fakt nejsem přesvědčená a o tom, že je to dobrý nápad, takže zatím trochu lavíruju. Za dva týdny se na koťátka jedu podívat, takže si řeknem pak, jo ![]()
andulka01 to chci videt, jak odolas pri primem kontaktu ![]()
jinx Potrefenáhusa těm je nejlíp...
ice josífek ![]()
jinx Dávám si k dobru ty další tři týdny kdy musej být u kočky... Centrum, byt, třetí patro, balkon, přes léto otevřené všechno co jde je nutnost... fakt bojím.
andulka01 to okno, to okno... ale tolik kocek to zvlada, vyhrivaji se na parapetu, koukaji line do ulice a pohoda. Ale chapu ty obavy, ja kocky na otevrene okno taky nepoustim.
Potrefenáhusa no ta vase banda, ta je ![]()
ice josifek je ultrakrasny ![]()
Ach jo ach jo! Poppy je už dva dny nějaká chcíplá... dřívější tryskomyš, který jsme ani nestačili, se vleče jak mátoha... žádný lítání po bytě a skákání po gaučích - tam už nevyleze... žere a pije ale viditelně bez chuti. Vyměšování cajk. Ale teď přišel milostpán s brekem že venku dvakrát upadla
a sotva obešli blok... hned po vycházce zalejzá do pelechu a spí. V podstatě se takhle zhoršila během jednoho odpoledne.
Záda to asi nebudou, na prohmatání nereaguje nijak. Mrtvice asi taky ne, chodí i kouká rovně. Bojim se, že to bude něco horšího... zejtra mažem na veterinu.
Kterej čert mi nakukal dalšího čokla, hergotfix ![]()
barbucha No kruci, to je ale smůla
Chudák malá, snad to nebude nic vážného, resp. půjde to léčit. Strašně moc držím palce ![]()
barbucha ach jo... tak drřím pěsti...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje