whiskas ano, užít di každého dne a slunečného obzvlášť. Ebby posílá energii 
Chlpáči a iné
Takova hezka, sympticka kocka ![]()
Drzim moc palce, at ji ten Prednison zabere a at je s vami co nejdele to pujde ![]()
whiskas Achjo, to se tak nedobře čte. Moc doufám, že jí bude co nejdéle dobře a vy s ní užijete co nejvíce času. ![]()
whiskas Chjo, nic moc novinky, teda. A nevím, jestli si to dobře pamatuju, že je to sarkom? Jestli jo, tak to je bohužel hnusná, odolná, vracecí se mrcha, i kdybyste ho nechali odstranit, tak nejspíš vyskočí zas někde jinde.
Určitě zkuste ten Prednisol, názory na netu berte s rezervou, lidi, co nemají nějakej dramatickej zážitek (nasazení zabralo, pomohlo, nevadilo), na net příspěvky nepíšou.
Máte někdo zkušenosti s léčbou psincového kašle? Zuza už druhý den hrozně kašle, úplně se dáví a chvílemi nemůže popadnout dech, odpoledne pojedeme na veterinu, zatím jsem tak nějak identifikovala, že by to mohlo být tohle. Tak uvítám případné tipy, co zabírá a ulevuje. ![]()
bram Rufík letos měl, dostal na to atb (týden) a jako podporu na vykašlávání lidskej sirup stoptussin.
bram na psincovej kašel veterinar, samo domo to (skoro určitě) neprejde
whiskas citam az teraz ako ste dopadli. Tak nech ten stav kedyje dobre trva co najdlhsie
whiskas jee, to mě mrzí, držte se.
Prednison jsem brala taky ![]()
bram nam veterinarka rekla, ze kdyz se to chiti hned na zacatku, muze pomoct normalne lidsky vitamin C
Catherinne To je princezna ...
.
whiskas Prednison urcite neuskodi, kamaradcin pes dostal ve 12 letech mozkovou mrtvici, ochrnul na pulku tela, doktori mu nedavali temer zadnou sanci, ale rozhodli se, ze jeste zkusi Prednison. Tomis zil jeste dalsi krasne ctyri roky a behal jako mladik.
Drzim palce!
baltik moora Potrefenáhusa díky za tipy, dostali jsme nejaky sirup, k tomu mam davat stoptussin a vit C :) Madam snedla misku slepiciho vyvaru s jatrovymi knedlicky, spokojene odkracela do postele a od te doby ani jednou nezakaslala :)
bram chci byt tvuj pes!
rasaNori já taky :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje