O té meditaci v úkrytu jsem se zmínila z důvodu, že již od kotěte měla sklony k duchovnu
.
Ta fotka tady jistě již jednou byla, tak se omlouvám, ale nějak jsem si na ni dnes vzpomněla.

O té meditaci v úkrytu jsem se zmínila z důvodu, že již od kotěte měla sklony k duchovnu
.
Ta fotka tady jistě již jednou byla, tak se omlouvám, ale nějak jsem si na ni dnes vzpomněla.

whiskas Achjo :( Prednison jsem měla pro psa s leukémií a rozhodně to pomohlo (na pár měsíců jsme měli naprosto běžně se chovající vitální zvíře), samozřejmě že teda dávat léky kočce je náročnější a je to na jinou diagnózu, ale kéž by to u kočičky taky zabralo
Klara Díky, takže doporučuješ? Já už googlila různé recenze a v mnoha z nich jsou vypichovány otřesné vedlejší účinky, jiné tento postup chválí ... Prioritou samozřejmě je, aby jí bylo dobře, co nejdéle to bude možné.
whiskas Rozhodně, ale fakt je to jiný zvíře, jiná diagnóza, pokud to navrhuje doktorka a kočička je od pohledu víceméně v pohodě tak bych do toho určitě šla. Nic negativního si nevybavuju, ty vedlejší účinky bejvaj hlavně při dlouhodobým užívání (pokud vůbec), což je prostě u těch agresivně postupujících nemocí bohužel úplně nepodstatný :(
Ano, paní doktorka tento postup navrhla jako případně možnou (a v podstatě i jedinou rozumnou) volbu. Piškvorka je zatím v pohodě, alespoň tak soudím z jejího chování, které je zcela běžné - jí, pije, chodí ven, loví ...
.
Bohužel je pravda, že v tomto případě už je asi zbytečné studovat následky užívání steoridů.![]()
Vem ten Prednison. Pokud by se jí mělo ulevit, tak super. Dej tomu šanci... hůř jí z toho nebude. Za zkoušku nic nedáš - kdyby jí mělo začít bejt zle i přesto, řešit to můžeš vždycky ![]()
barbucha To je fakt, tonoucí se stébla chytá ...
Hele každej den, kterej oddálí problémy, je dobrej
Držim palce, ať ten Prednison zabere!
barbucha Optimismu je třeba, díky
.
whiskas s Piskvorkou me to moc mrzi, snad ji lecba zabere a uzije si jeste hezke dny, bobek maly
whiskas držím palce a dúfam,že sa Piškvorka bude cítiť lepšie
jinx Děkuju, taky si to moc přeju
.
pecka Děkuju, zatím se cítí výborně a uděláme maximum, aby to tak zůstalo co nejdéle. Je tak těžké se rozhodnout ... Vážně jsem uvažovala i o další operaci, ale co pak, další a další ... Její život by byl operační stůl, trychtýř, rekonvalescence a znovu od začátku. Tedy alespoň tak jsem pochopila slova paní doktorky, která nás od další operace jemně odklonila.
whiskas My jsme to měli s Dadoo úplně stejně. Pár měsíců po jedné těžké operaci by byla šla na další, ještě těžší, s perspektivou, že nebude poslední. Těžce se vyhrabávala už z té první.
Tak jsme se rozhodli ji už víc netrápit a přijmout to všechno.
Moc ti držím palce, abyste se rozhodli co nejlépe.![]()
Není dne, abychom si na Dadulku nevzpomněli![]()
whiskas držím pěsti, at to zabere a piškvorka to ještě zvládne...
whiskas to je mi moc líto. ![]()
whiskas Ach jo, to je mi líto...Ať jí ten bezproblémový stav vydrží co nejdéle.
Catherinne No jo, po minulé operaci jsem doufala, že už jsme vyhráli a ono tohle ...
Děkuju.
999 Děkuji, ano, máme nový cíl, užít každý den a ať je jich ještě hodně
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.