A abych furt jen nekecala, tak tady je, výjimečně spící hospodská povalečka (deka byla čistá, po vyfocení pes poupraven na deku, aby nebyl na lavici).

A abych furt jen nekecala, tak tady je, výjimečně spící hospodská povalečka (deka byla čistá, po vyfocení pes poupraven na deku, aby nebyl na lavici).

razorblade zvaž u tý velikosti i tu praktičnost, já třeba bych chtěla psa, kterýho unesu, když se mi někde venku zrakví a budu ho potřebovat někam dopravit a když bude mít třeba nohu v gypsu, tak jestli ho zvládnu několikrát denně nosit po schodech ze čtvrtýho patra
pro mě je třeba takovej pes trnka, která má asi 22 kilo a někdy toho mám plný brejle
Zu No tři hodiny denně to hodí vždycky, když pak do toho potřebuju třeba ještě jet do Prahy, tak už to tam skládám docela těžko, hlavně v zimě. Ale zase mám výhodu, že pracuju z domova a nemusím venčit potmě, to vždycky kolegy lituju.
já vím, jsem to myslela ale s tím hraním, aby si právě nepřestali hrát. Myšleno po hárání, během žádný hraní asi nepadá v úvahu, ne? To by asi pro psa bylo dost trápení a bez vodítka jí asi taky nechávat nebudu...
Zu ty psi maj uplně vymaštěno
Potrefenáhusa Akorát koukám po rampě, protože Terk přestal bejt schopnej se mám dostat do auta, tak sjem zvědavá, jestli se mi podaří něco rozumnýho najít.
razorblade Potrefenáhusa má pravdu, jestli to mám bejt takovej pes, co bude všude s vámi mezi lidma, tak by byla menší velikost lepší - míň bordelu, míň místa na uskaldnění, menší váha a většinou i menší obavy lidí, co psy nemusí, třeba ovčáků se dost lidí bojí.
Potrefenáhusa souhlas s tou velikostí. Já si hrozně gratuluju k tý naší, ona fakt je do lesa a hor jak dělaná, žádná křehká čivavička, lidi a psy miluje, ale přitom jí ještě docela v pohodě unesu, na veterině udržím, i když tam bejt nechce...
Potrefenáhusa razorblade Taky bych spíš koukala po menších psech, z Husou vyjmenovaných důvodů, i proto, že pokud by to byl první pes tak často ta výchova neskončí úplně ideálně (mam i vlastní zkušenosti, nemyslim to zle) a menšího aspoň vždycky fyzicky zvládneš. A osobně by mi vadil i ten objem sbíranýho odpadu, vždycky když vidim lidi s těma naditýma igelitovýma pytlema tak se mi trochu navaluje
Klara když už to máš v pytli, tak je to dobrý
a to fakt stačí trnka a strašný strašný moc, já mám malý ruce
Potrefenáhusa To věřim, na ulici od tý sbírací fáze důsledně odvracim zrak, ale tomu pohupujícímu pytli se občas vyhnout nedá :)
Klara Potrefenáhusa Když se krmí masem bez příloh, tak stačí pytlíček jak na jezevčíka ;-).
Zina Pytlíček jak na jezevčíka?
To už musí bejt ale h. jako bič ... ![]()
razorblade ja si teda myslim, ze kdyz je clovek ma doma, tak se to poda (jako ten strach z buliku), ja jsem k prvnimu taky prisla jako slepy k houslim a strach jsem puvodne mela taky
ale chapu, to jen tak k tematu
Potrefenáhusa mensi ratafaky ma moje segra a ja si prave nejsem jista, jestli by to pro me bylo vhodny, protoze se porad motaj pod nohama a maj sklony ke stekavosti. vetsi psi mi prijdou vic jako pohodari. a ja bych trochu chtela i psa, kterej, kdyz bude potreba, na druhyho cloveka zapusobi ve smyslu, aby si rozmyslel, jestli me bude obtezovat. mne se totiz uz dvakrat stalo, ze kdyz jsem s nekym byla sama nekde v hloubi lesa, tak mi bylo jeho chovani a to, co rikal, dost neprijemny. tehdy bych brala i malyho vzteklyho jezevcika :D
razorblade 20 kilo už ale není raťafák, to je spíš střední pes a na ten pocit bezpečí už imo stačí, plus v případě, že se něco úplně nepovede se s ním líp manipuluje. Navíc se líp vleze v hospodě pod stůl, a bude mít i víc místa v autě, zatímco taková 40kilová obluda, co plánujete, bude dost všude zavazet (mluvím z vlastní zkušenosti :-).
Dnes má Veličenstvo 3 roky, dostalo nové škrabadlo, ani se z něj nehne :))

razorblade Tak zas bišonka si nepředstavuj, průměrnej pes co má třeba 15, 20 kilo bude mít záda ve výšce tvých kolen, to neni žádnej minipes (pokud neměříš metr padesát :))
razorblade a na to "nahnani strachu" jsou stafici jako delani ![]()
baltik Moji matce urcite
ja bych potrebovala psa, kterej by se na chlapa dulezite podival a chlap by dal pokoj
nahanet strach neni nutne![]()
razorblade ehm, tak na to stačí necelých deset kilo a ani k tomu pohledu nejsou nutný dvě voči hele
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.