razorblade jo hele, ještě s těma velkejma psama je taková dost velká nevýhoda, že se blbě upichujou po příbuznejch, když je člověk jednou za čas potřebuje pohlídat
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa Rufik umi vyznamny pohled? A ja ho vzdycky mela za toho nuchnaciho pejska, kterej se muchla s kazdym :)
Potrefenáhusa Rufik umi vyznamny pohled? A ja ho vzdycky mela za toho nuchnaciho pejska, kterej se muchla s kazdym :)
Já ne :-D.
razorblade Rufík se muchlá především se mnou ![]()
baltik Rikal tu nekdo neco o velikosti do auta? 
Jos Toho by som si hneď pomuchlala! ![]()
Dnes som po 3 dňoch dažďa vzala psiu obludu vybehať sa do lesa. Po 15 minútach sa mi vyváľal v ho.ne,ale tak odležanom, že som celú cestu nadávala ak bežal predo mnou a vietor niesol ten odér ku mne. Domov cestoval zabalený v mojej 100,-eurovej bežeckej bunde a ešte na mňa doma vyčítavo gánil z vane, že prečo ho dopekla sprchujem a šampónujem, keď tak luxusne vonia
.
razorblade Ja bych jeste taky k vyberu rasy zminila, ze pokud se psem planujes ty hory v zime v lete, tak je dobry koukat i na srst, pokud nechces nosit dalsi zavazadlo v podobe vesty.
Ad velikost souhlasim taky s Husou, koukala bych ve velikosti 10-20kg kvuli manipulovatelnosti. A souhlasim i s tim, ze i deset kilo na pousteni hruzy staci. Nasi maji Border teriera jako Zu (s uplne jinou povahou teda) a kdyz me otravoval nejakej otrapa, tak nevahal dat jasne najevo, ze TAKHLE teda ne a milej otrapa se dal na ustup.
Teda to su mi veci. razorblade bude mat psa
dam ti jeden super argument na RR. To ze boja vody vie byt aj vyhoda, Elzicka sa dobrovolne ani neuspini. Ale sj tak si k tebe predtavujem cierneho labradora, pri tom co s nim planujes. Tesim sa s tebou
Jo a Elzicka sa teda maximalne vyhyba blizkosti mimina. Az je smiesna ![]()
Trochu vytapetuju Venoušem, protože byla výjimečně děsně hodná ![]()

Jos Ten je!![]()
andulka01 Super fotky!![]()
Potrefenáhusa jo, to souhlasim s tim argumentem, ze to musi byt takova rasa a velikost, aby to byl nekdo ochoten hlidat, coz teda priznavam je jedina nevyhoda stafika, protoze moji rodice uz ho proste neudrzi
andulka01 Krásná! A šikovná! ![]()
Jos Ten je ![]()
ještě k tomuhle, Rufik je fakt celkem vyraznej špic, který se vyznacujou velkou fixaci na pana a dost velkou neduverivosti k cizím lidem, je to vybornej hlídač. On k cizím lidem vůbec nejde, pokud má možnost, tak hlazeni uhyba a od cizích lidi si nevezme ani piskot - a to ho nikdo nemusel učit, takovej von je, narozdíl od druhy čoklice, ktera miluje celej svět, mysli si, ze celej svět miluje ji a cizím lidem by nejradsi skočila až za krk
On je fakt policejní :-)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.