Potrefenáhusa ma fakt nadhernou srst :)
Chlpáči a iné
baltik to je fotka z jara, myslím, ze ještě malinko pokročil
Stehujou se k nam novy sousedi. Kdyz jsme se potkali u dveri tak pan septal pani - sem ti rikal, ze tu maj vlka ![]()

Potrefenáhusa Aha, to jsem nevedela. Segra totiz mivali deiv spice (takovyho toho sedobilocernyho, nevim presne nazev) a ten radostne vital i zlodeje. jeho povahu jsem si reflektovala do vecne se usmivajiciho Rufika :) ale dobre, ze to vim. Az vas nekdy nahodou potkam, pujdu se svym "jeeeee, pejskuuuuu" po Trnce![]()
razorblade Jo, Trnka je tutovka
jako von je boží, rodinu miluje, ale k těm cizím je zdrzenlivejsi
No tak my budem nakukovat koho si nakonec razorblade vybere ![]()

To je škoda s tou maminkou... protože takovej stafbulík by byl k tvejm účelům ideální - je skladnej a hlavně poslušnej takže nedělá vostudu, můžeš ho vzít kamkoliv... vydrží snad všechno, neni to žádnej povaleč... a lidi se jich bojej ![]()
Hele možná kdyby ho tvoje mami poznala vod štěňátka, že by to nakonec dala?
Stehujou se k nam novy sousedi. Kdyz jsme se potkali u dveri tak pan septal pani - sem ti rikal, ze tu maj vlka
![]()
![]()
![]()
andulka01 černobílé kočky, na knize, ve sklence... to je u nás? ![]()
Rhaenys vše nejlepší, Výsosti ![]()
ice no ale fakt vlk :-)
Stehujou se k nam novy sousedi. Kdyz jsme se potkali u dveri tak pan septal pani - sem ti rikal, ze tu maj vlka
No s tou kostí vypadá, jako kdyby hladovej přimigroval rovnou z Beskyd ![]()
Isca nebo z vlčího výběhu v Srní :-)
..... ja bych potrebovala psa, kterej by se na chlapa dulezite podival a chlap by dal pokoj
![]()
Ale to může být někdy kontraproduktivní, ne?
I když teda, “v hloubi lesa”, tam asi není o čem ....
razorblade a když ne stafik, tak co třeba bulik? Myslím anglického bulteriera. Nemá ten "strasidelny" obličej a je naprosto bezudrzbovy a univerzálně pouzitelny. A ten klabonos je rozkošny!
Jinak bych zkusila maminku přesvědčit na stafbulika. Zvaného nannydog! Pořád se směje a je nejbozejsi![]()
Kdyz dcera přinesla Dadoo, celé okolí se hroutilo před krvelacnou bestií. A když ji poznali, moje máti nejvíc, uznali ji za nejmilejsi ho a nejhodnějšího psa na svete. Taky jsme ji říkali pitvůl nebo bambull.
Ja teď doslova stradam. Mne ta bulli držka neuvěřitelně chybí. ![]()
Dadoo angl. bullterier je ale pes pro srdcare, kdo to nezna, tak klabonos není výhodou, vzdyt je to ještě větší obluda než stafordík
razorbladeja bych poridila stafbulika ve vzoru "jack russel", jak to ma myslim JanieB ? Maminka to u stenete nepozna a pak z toho vyroste uzasnej usmevavej milacek:)
Potrefenáhusa Ta láska se prostě jenom musí jednou probudit
A myslím, že razorblade by moc slušel. (a mně!!!) ![]()
711990 Mám pocit, že JanieB nemá stafbulíka,ale amstafa nebo pita..?Pokud si pamatuju,připadal mi štíhlejší a nohatější. Ale nevím..![]()
Dadoo ja myslim,ze to byl stafbulik a extremne krasnej :)
A pozor bulici klasicti uz jsou zase jina vahova kategorie, to uz se zase dostavame pryc z te prakticke kategorie. A myslim, ze jsou i trochu tvrdohlavejsi a pomaleji ucenlivi.
baltik Ale!!!!!! existuje i miniaturní verze! My s jednou takovou minibulterierkou chodili trenovat psí kusy a byla úplně megabozi! Učenlivá, aktivní, strasne ji to bavilo, já z ni byla úplně vodvařená! Měli doma ještě dvě klasický a s tema necvicili, ty do toho hrrr nebyly. (Akorát ten minibulik s PP stojí asi 40 litru)
Mne jednou standardní bulteriér malem zlomil obě nohy v kolenou, nějak se radoval, ze jsme se potkali a napálil to do mě plnou silou, strasnej pes ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.