večerní dávka roztomilosti ![]()

večerní dávka roztomilosti ![]()

Brad Pitt křížený s Johny Deppem. Takhle fotogenickou kočku pohledat
Proste osobnost. Kocky mam tri, ale nejsou to tak uzasny modely![]()
Maj i hotový ubrusy, já pokukovala po tomhle, máme stejně šedou kuchyň, tak by se to asi hodilo, ale pak jsem si říkala, že ty šedobílý vánoce jsou vlastně takový smutný
ten je krásnej
no, je, nebo spíš byl, protože podle katalogu už všude vyprodanej...
děkujeme! Já jsem teda úplně zotročená, ale mně fakt přijde úplně strašně krásnej :-D
Vrátila som sa domov z veteriny kde som nechala Amy a doma je tak smutno, nikto ma nevíta, neotravuje(v dobrom), neoždibuje, neusmieva sa na mňa. Juu, som sa skoro rozplakala v ordinácii ako na mna smutne pozerala. Som citlivka no.
Krásny sú obaja!!! Na posledných dvoch foto vyzerá Godzillka dosť nebezpečne, by som mala strach ![]()
to bude tím, že on strašně krásný je, takový ňufací a háže skvělé ksichty... ![]()
paktofonika a co je s amy? asi mi to nějak uniklo... každopádně ji držím pěsti ![]()
Nejste citlivka, jste naopak úplně normální! Doufám, že to není nic vážného a že bude zase brzy s Vámi!
Tak ať je rekonvalescentka brzy fit!
bobátko malé... určitě to všechno dobře zvládne a můžete všichni užívat vánoční pohody... nevím, jak je to s následnou péčí, ale určitě si, hned jak to bude možné, zaslouží něco dobrého do bříška :-)
![]()
Je to maska

No ale tady by se Amy fakt vyloženě hodila do filmu Maska
. Ani tu zelenou by nepotřebovala. Je k sežrání
.
Potrefenáhusa Goliášek je tady dobrá modelka, zvlášť na té poslední fotce
.
Ta zvířena tady je úplně úžasná! U všech mám pocit, že jsou tak trošku moji
Miláškové :-)
A pro ty méně šťastné: Prosím, klikejte.. ![]()
Ďakujem :)
No samozrejme že dostane niečo dobré až bude môcť. Bude nahnevaná že som ju tam nechala, tak to budem musieť odčiniť. :)
Ona vypada mile vtipne. Vzdycky, kdy sem das jeji fotku, tak se musim usmivat.
To je milé, že ste si spomenula. Ja som ju tiež videla, no ale materiál ozaj nič moc. Škoda keby bola kvalitná.
Obojky Hunter sú pekné budem musieť vyčíhať zľavu. Kde ste kupovala? A navrhujem tykanie. :)
A Amy dostane ešte pod stromček trhanie zubov, v stredu ideme tak dúfam že všetko dobre dopadne. Znovu bude mať diétu, neviem ako to prežije hladoš jeden :D
tak teda tykanie :-)
obojky som kupovala, ked som bola na sluzobke este daaavno, bolo to v nejakom velkom chovatelskom retazci a vysli ma nejakych cca 10 a 12 eur (z povodnych 40), takze som sa potesila. vzdy sa ich snazim oboch doladit - materialovo, farebne - takze bud maju obaja kozene obojky (bud hnede alebo cierne) alebo maju nylonove - gendrovo rozlisene :-D to je moja uchylka :-) ale ked som upravena ja, nech su aj oni. a Zuna je majster v zaspineni obojka (co netusim, ako je mozne
), takze na cvicaky nosi nylonove - tych mame dost; v najroznejsich farbach, lebo ich stale periem :-D nemam rada spinave alebo otrhane, prip. uz velmi opotrebovane obojky a voditka, snazim sa, aby ti moji partizani boli vzdy cisti a upraveni.
ad kosela: chcela som nejaku vianocnu (jelene, soby, cervena farba...), vyhliadla som si zopar na nete (sociofob nakupuje) a sla si ich do obchodov prezriet a vyskusat, ale vacsina materialov katastrofa, takze ziadnu vianocnu koselu nemam :-)
Zuna pozdravuje vsetkych uzasnych zvieracich kolegov v tomto vlakne :-)

a verim, ze Amy
bude rychlo opät fit! :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.