Ja tu niesom ![]()

Ja tu niesom ![]()

amy je proste rozkosna, ona ma na vsech fotkach naprosto uzasny pohled ![]()
Mám tu na pár dní psa, protože jeho lidi lehli na nějaký střevní virus a mají co dělat se sebou, natož venčit pejska.
Manžel se uvolil, že ho teď půjde ještě vyvenčit. Stojím v předsíni se psem na šňůře, manžel si obléká bundu a odchází.
Já: nezapomněl jsi něco?
On: rukavice mám, čepici taky, jo, klíče!
Já: A co takhle pes?
On: Nojo, vlastně!
![]()
dneska jsme to teda s tou prací moc nepřeháněli...

Kámoši. Kira a Bart.

Ježíš to jsou boží tlamičky, všichni ![]()
super aranžmá!
![]()
Je to maska

Když vidím Amy, tak se tlemím úplně stejně! ![]()
To je skvělý, jak Goliáše dokážete zachytit s tou tlamou dokořán! Je to model!
Amy je nejlepší! ![]()
Ti jsou skvělí! Koukají na romantiku v televizi. ![]()
Balení dárků letos bude o nervy... asi zvědavka půjde brzy za dveře :-)

Mně stačilo dneska žehlit látku na vánoční ubrus.....
Ja už sa neviem dočkať kedy ho ukážete. Určite je to pekná látka.
taková docela obyčejná látka, já si objednala v eshopu u Mráze a oni mi poslali jinou, tak jsem ji vrátila, akorát mi mezitím vyprodali tu, co jsem objednávala původně....tak jsem si pak byla vystát frontu v obchodě a mám takovou úplně obyčejnou vánoční s vánočníma hvězdama a cesmínou. Já se přiznám, že tyhle dekorace úplně moc neumím, takovou tu sladěnou výzdobu a tak.
Ja tiež nemám vianočný. Kúpila som obyč v Ikea, len tam sú hrozne veľké tie obrusy takže ho prekladám na pol. Počas roka obrus ani nemám, celkom sa mi páči náš stôl, je teda 40 rokov starý, aj stoličky ale je fajn. No a mne sa hrozne páči ten červený čo máte teraz, tak som myslela že to bude niečo podobné.
mně by se právě přesně ten Ikea hodil, mrzí mě, že jsem si ho nekoupila, ted jsem tam byla v sobotu a oni už ho neměli (teda neměli ho u pokladen ve vánočním zboží, na celou ikeu jsem neměla nervy...)
my máme totiž velkej stůl taky ikea, rozměr sedí na přehoz na jednopostel, naopak se mi celkem špatně sháněj klasický ubrusy, musím ty přehozy.
On je teda ten stůl hezkej i bez ubrusu, ale je to buk a my máme dřevěnou podlahu dub a místnost je docela velká a jak je toho dřeva hodně, vypadá to bez ubrusu docela blbě. (Leda dát pod stůl koberec, ale u nás by se musel furt luxovat)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.