ten prehoz je super napad, to musim zkusit!:-))
Chlpáči a iné
a třeba čistě bílej ubrus vypadá na tom stole nějak divně, jak někde v restauraci, asi seto sem moc nehodí, nebo už jsme moc zvyklí na ty strakatý etnohadry :-D
ale v tom Sanubabu, ze kterýho je náš červenej se zebrama, maj ty přehozy krásný, viděla jsem tam tuhle indonéský ikaty, ale to je taková zbytná investice, no, tak třeba někdy...
Jeden pejsek

No ja som bola v Ikei asi týžden dozadu a obrusov tam teda bolo až až(v brne), ale na klasickom mieste nie pred pokladňami. Musím povedať, že je to asi prvýkrát čo som tam nekúpila nič nepotrebné, dokonca aj to čo som potrebovala som si nevybrala. Som bola prekvapená že aj pri tých pokladniach bolo tak málo ozdôb, pamätám si že pred tým ich tam bolo až až. .Tak neviem či už bola vykradnutá, alebo jednoducho toho mali tak málo. Sanubabu som nepoznala, pozriem ten bytový textil, ostatné veci akosi nie pre mňa
V tej ikei majú dosť veľké obrusy. Ten čo som chcela pôvodne mal 3,20 na 1,50. To je ozaj ako prehoz na postel
já myslím, že se to dost vyprodalo, já jsem hledala jednu konkrétní dekoraci a ta byla podle katalogu na internetu už vyprodaná. Taky asi před měsícem měli ty vánoční věci právě před těma pokladnama včetně ubrusů a teď tam toho byla snad třetina.
Já mám ráda v sanubabu ty přehozy a pak teda taky šperky, v eshopu ale skoro nic nemají, rozhodně se to nekryje s nabídkou v obchodě.
3,20 je moc i na mě, já potřebuju cca 2,20 x 1,50
Jeden pejsek vypadá jako naprostý neviňátko
a včerejší fotky lemplů a zevláků rovněž nemaj chybu! ![]()
A v Ikea mají hotový ubrusy? Já myslela, že mají jenom metráž!
Maj i hotový ubrusy, já pokukovala po tomhle, máme stejně šedou kuchyň, tak by se to asi hodilo, ale pak jsem si říkala, že ty šedobílý vánoce jsou vlastně takový smutný
ach jo, ty tvoje zviratka! Kdyz ja si je chci ponufat! ![]()
Mně se to líbí. S trochou tý živý zeleně
Nějaká velká barevnost mě nebere. A to mám vánoční ubrusy, takovou tu klasiku v zelený, červený a zlatý - no až oči přecházej, pročež šetřím zrak a nikdy je nepoužívám
Většinou skončím u bílýho, někdy u bílýho lehce modře vyšitýho (ze sentimentálních důvodů, neb je po babičce). Mám modrobílý nádobí, tak to je až až.
Ta šedobílá kombinace je vysloveně elegantní! ![]()
A jinak bych taky něco poňufala, až bych brečela. Otíček je v polepšovně, totiž co to plácám - u mladýho pána
až do pátku. Ale na vánoce ho máme slíbenýho, aby nám prej nebylo smutno ![]()
Tak doufám, že přibyde nějaká ta fotka, mám pro Otíčka slabost ![]()
Tak pejsek už je zase u své smečky a je tu trochu prázdno. Nikdo se netulí a nenastavuje bradu a packu k podrbání :)
Jo, budu muset nějaký vánoční pořídit! S mísou řízků a tak podobně ![]()
Už se těším ![]()
tak ale taky dejte! :-)
No taky budu muset nějakou vánoční nafotit! Třeba radost z dárku (pytel granulí :) )
Já mám pro Otíčka dvě šunkový kosti. Svůj balíček určitě najde ![]()
Muhehe ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje