Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Sweet Potato
39949 příspěvků moje polička 17. prosince 2016 18:06
Reakce na Potrefenáhusa:

Teda, já se v první moment lekla, žes' mu to fakt udělala!

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 17. prosince 2016 18:16

Původně tam bývalo rádio. Nyní místo pro paní domu. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 17. prosince 2016 18:18
Reakce na Potrefenáhusa:

Goliáš vypadá, že by chtěl k tomu něco říct. 

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 17. prosince 2016 22:26
Reakce na Bledule:

Kolíbaaaaat!!!!!!

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 17. prosince 2016 22:32
Reakce na Potrefenáhusa:

Úplně slyším ten chraplák.  

Offline coralline
2297 příspěvků moje polička 17. prosince 2016 22:40
Reakce na moora:

super ikonka

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 17. prosince 2016 23:52
Reakce na Potrefenáhusa:

Boží vánoční pohlednice!

Offline moora
8663 příspěvků moje polička 18. prosince 2016 07:04
Reakce na Potrefenáhusa:

a betlém je zkušeně za sklem :-)

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 18. prosince 2016 11:14

Dočítám zpětně několik stránek, a teda u posledních dvou jsem se tak smála, až mi tekly slzy  

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 18. prosince 2016 12:00
Reakce na Potrefenáhusa:

Ty mě máš na svědomí, vychrochtla jsem kafe nosem 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 18. prosince 2016 12:16
Reakce na paktofonika:

obojok je nadherny!! ja mam cierne kozene od Hunter, kupovala som v super zlave - Black ma s kostickou, Zuna ma kvietok :-D 

a spomenula som si na Vas vcera v Reserved, maju tam kosele s Amy: material neforemne, prisvitne & umele nic, ale vzor uzasny :-)

http://www.reserved.com/sk/sk/woman/all-1/clothes/shirts/qh535-mlc/multi-pattern-shirt 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 18. prosince 2016 12:18
Reakce na Potrefenáhusa:

Godzillka klasicky neodolatelna :-) a ten Betlehem je prekrasny. budem sa opakovat, ale podla ma mate vyborny vkus (podla fotiek interieru :-)

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 18. prosince 2016 12:30
Reakce na DrowRanger:

To mi pripomína Rikiho, je strašne fixovaný na mňa aj muža (na mňa teda ešte viac) a keď ho naposledy mali na 1 noc rodičia (už u nich bol s nami, čiže prostredie pozná, tiež aj ich), tak po našom večernom odchode, 2 hodinovej prechádzke očúral všetky izby...proste vtedy ide a počas chôdze čúra...Tiež keď máme návštevy, tak sa neskutočne rozjaší a blbne, čo by až tak nevailo, ale ako je chorobne fixovaný, odmeita si ísť ľahnúť do chodby do pelechu kým je neikto hore, či ku nám v obývačke a vždy sa natruc počúra. To človek normálne vidí, že si počká na očný kontakt so mnou alebo s mužom a natruc to pustí...Našťastie okrem koncovky na nabíjačke nič neničí, aj tie topánky len nosí aby si ho človek všimol (ale úspešne demoluje svoje veci, látkové hrčky mu vydržia tak týždeň, naposledy si rozcupoval v zápale hry pelech...)

kym Riki demoluje prevazne svoje psie veci, mate stastie :-)

a tie stavy, ze Zuna robi nieco natruc, dokonale poznam: a just si to spravim po svojom aj ked tebe sa to nepaci, pozri, pozeras? ach. velmi mi pomohlo nebrat si to osobne :-D a tiez si uvedomit, ze psy nerobia veci natruc, to je nase ludske vnimanie, ale psy nemaju ludske vlastnosti. pes sa nikdy nebude spravat ako clovek, ale my sa vieme "vcitit" do koze psa - takze ked som mala pocit, ze Zuna robi nieco natruc a negativne (a takych situacii teda bolo kopec), snazila som sa na tu situaciu pozriet ako ona, prehodit si to na psie vnimanie; takze ten ocny kontakt u Rikiho a nasledne mocenie (a mocenie vseobecne) moze byt aj konejsivy singal, mozno to vobec nerobi natruc, ale iba ukazuje, ze sa bud boji, alebo neciti komfortne apod. :-) 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 18. prosince 2016 12:36
Reakce na Zina:

Myslím, že hlavně byla nešťatsná, že jsi pryč, tak si to vybíjela tou destrukcí. Ale rozvolněný režim tomu určitě taky nepomohl, hračky okoukané, jídla všude fůra, tak co bychom tady ještě měli, aha, křeslo :-D. Ale myslím teda, že ráda tě má už teď, ne kvůli tomu ničení ve tvé nepřítomnosti, ale kvůli tomu, jak moc se jí věnuješ.

bola to z mojej strany nadsazka, je si tiez myslim, ze keby nas rozdelili, ani jedna by to neprezila :-) ale to, kde sme dnes, sa neda porovnat s tym, kde sme boli napr. v jari a v lete, takze ak sa to bude nadalej vyvijat takto, som spokojna. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 18. prosince 2016 13:12
Reakce na palahniukowa:

áno, to je viac ako možné, keďže to spraví len vtedy, keď mi pri ňom nie sme (odišli sme na návštevu a nechali ho doma s niekým iným) alebo ak máme my návštevu a on nemá kľud (bohužiaľ, nevie oddychovať, keď sú u nás na návšteve ľudia, nedokáže vtedy spať a je mrzutý).

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 18. prosince 2016 13:22
Reakce na palahniukowa:

To je milé, že ste si spomenula. Ja som ju tiež videla, no ale materiál ozaj nič moc. Škoda keby bola kvalitná. 

Obojky Hunter sú pekné budem musieť vyčíhať zľavu. Kde ste kupovala? A navrhujem tykanie. :)

A Amy dostane ešte pod stromček trhanie zubov, v stredu ideme tak dúfam že všetko dobre dopadne. Znovu bude mať diétu, neviem ako to prežije hladoš jeden :D

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. prosince 2016 15:34
Reakce na palahniukowa:

ta se mi taky hrozně líbí, ale ten materiál je příšerný :(

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 18. prosince 2016 18:20
Reakce na palahniukowa:

díky, Betlém jsem našla letos v létě, u nás v domě se vyklízely sklepy po dávno odstěhovaných nájemnících a tenhle betlém tam zbyl mezi krámy na vyhození, já jsem po nějakém už delší dobou toužila, tak mi přišel vhod :-D Ale potřeboval by ještě nějakej opravnej zásah.

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 18. prosince 2016 18:22
Reakce na paktofonika:

A co Amy je? Čendovi trhali nějaký mléčný zuby, když byl malej, špičáky měl ve dvou řadách jako žralok, některý mléčný mu nevypadaly, po rentgenu mu těch zubů nakonec vyndavali snad 6, ale byla to úplná banalita.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 18. prosince 2016 18:50
Reakce na Potrefenáhusa:

No presne, mliečne zuby. Nevypadli jej očné zuby a už dávnejšie nás veterinár upozorňoval že do 8 mesiacov max by mali byť von. Asi je to banalita, len asi narkóza nieje nič moc pre psa. Ale tak radšej to ako by mala mať krivé zuby. Možno ešte nájdu aj iné na vytiahnutie.