Je moc hezká a určitě se u vás brzy rozkouká, i když teď vypadá trochu vyjukaně.
Chlpáči a iné
Přejeme všem chlupáčům, aby v klidu přežili silvestra, dobře vyšlápli do nového roku a vždycky měli poblíž nějakou spřízněnou duši, ať už čtyřnohou, nebo dvounohou.

už se válí v posteli opice a vrní jako o život![]()
Není zač :)
správně ![]()
Náš černej truhlík přišel teď večer zvenčí celý zježený a napadá na přední levou tlapku. Ach jo. Je starý, nemá špičáky (museli mu je vyndat, byly zkažené a bolely ho, nežral), a pořád chce ven ven ven. Nevím, co se tam stalo, ale je mi ho líto, trumpetky. 
Úžasné mačiatko.Nech sa mu u Vás skvele býva ![]()
Lily sa psychicky pripravuje na zajtrajšie šialenstvo. Ako ju poznám, bude niekde zalezená od strachu alebo naopak bude štekať pri každej rane (to urobila prekvapivo na Vianoce).
Ľutujem všetky zvieratá, čo musia prežívať pri búchaním všetkých tých petárd, ohňostrojov, a pod. Nech už je po tom.

Nezvažovala ste neaký ukľudňujúci prípravok pre ňu? Predsa by to asi bolo lepšie. Možno by poradil veterinár. U nás sa ukáže až zajtra ako to bude. Zatiaľ čo zaregistrovala strely tak nereagovala, uvidíme čo povie po 15 minútach. A to ešte mesto navýšilo rozpočet na ohňostroj na desaťnásobok oproti monulému roku. No mohli investovať lepšie tie prachy.
To sú krásavci. ![]()
![]()
Ten výraz kočičí ... :-))

Super zvireci oblezeni.... Ja jsem dnes prespala u jinx a v nohach nemohly vhybet burboun a suzette. A roztahovaly sd pres pulku postele, potvurky....
Ale to kočičí vrnící tělo je uplne strasne příjemný,tak ja neprotestuju,ani když uz začínám dřevěnět...

Akorat s tema cerstve nalakovanyma nehtama je to trochu na zabiti,když si nastoupí...

No jo:) vsak ja taky neprotestuju, ony jsou hrozne srandovni, jak hned nastoupi:)
a goliasek na posledni fotce: nalakovane nehty? A ma jako bejt?:)
+ nolita
To kočičí obložení mi docela chybí, ony jsou kočky takový vláčný proti psům. A včera se nevím co stalo, ale spali s námi v posteli oba psi. Tak jsem začli plánovat, že si po rekonstrukci pořídíme větší postel, jestli se teda ještě dělá, protože jestli se někdo vyspal, tak my lidi jsme to teda nebyli :-).
muhehe, já že co to máte za zvláštní kulatý obraz na stěně, na první pohled ![]()
![]()
To voni bejvaj miloucky,dokud nebydlej...delam si legraci,kočky jsou fajn.ne,ze bych byla nadsena z některých Goliasovych demolic,ale rozhodne jsem rada,ze ho mame a jsem si jistá,ze je to lepsi s nim než bez nej

Goliášek bere výraz "nalepenej u televize" opravdu doslovně, co
? (to už je podruhé v krátké době, jestli se nepletu)
My mame tu telku zprovoznenou chvilku,tak je zábavná,ale naštěstí na ni nevisí porad...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje