A aktualne:
Vonku to strieľa a Amy nič.

A aktualne:
Vonku to strieľa a Amy nič.

hopinek je hlavne hroznej mazel, jinak je to straśpytel, ale my mame celkem zabedneno a klid. garfield to travival vetsinou na schodisti. mazlici teda co se ochladilo vubec ven nechteji chodit. ale kdyz, tak si umeji najit schovavacku, nebala bych se, chytry holky obzvlaste:-)
zababusena Amy je velmi chutna! vyzera, ze Silvester zvladnete v pohode :-) vela prijemnych spolocnych chvil aj v novom roku!
btw, vlnena deka z Jysku na poslednej fotke? mame tiez ;-)
Amy v deke-super :)
Áno je to ona. Ja už mám zákaz na deky z Jysku ![]()
Takto ju zababusim keď vetram. ![]()
a este jedna postvianocna na pobavenie: viete, ze nie som priaznivcom nefunkcne oblecenych psov, ale cez Vianoce som Zunke vratila vsetky sibalstva, ktore ona mne spravila za cely rok. vyzera sice utrapene, ale je to herecka ;-) mala to na sebe len par minut.
povodny zamer stylingu bol vianocna vila, ale vo vysledku vyzerala skor ako prostituka
;-)

Vianočná víla
No to sa trochu nepodarilo. A podobný som videla v obchode a povedala si ze to Amy nemôžem urobiť.
ze vila ![]()
zlata Lily, trenovala mimikry s kobercom :-))) tak to u nas bolo kupanie priam boj o zivot - kupala som ju tak, ze som jej predtym musela nasadit fixacny nahubok, aby som neprisla o ruky. trvalo to cca 4 mesiace (krok za krokom), kym som ju pomalicky navykala na vanu a vodu a teraz si kupanie vyslovene uziva. zato cesat sa nenecha. Black sa cese rad, ked vidi kefu, lezi na chrbte a nastavuje sa, haha.
Vianočná víla
No to sa trochu nepodarilo. A podobný som videla v obchode a povedala si ze to Amy nemôžem urobiť.
tak k nam to priniesla sestra, ja by som to tiez nekupila :-D doniesla aj taky mikulassky plast pre Blacka, ale jemu by som nemohla spravit - on je distingvovany pan v rokoch. Zuna je mala opica vesela, ta to znesie.
viktorka_od splavu ...ale vo vysledku to fakt bola skor kolotocarka - ten top mal flitre!!! :-D
Vianocna vila je rozkosna.
K tomu kupaniu-hoci ju kupeme od malicka a pravidelne,je to proste cinnost,ktoru absolutne nemusi.Mozno sa to raz zmeni,aj ked tomu prestavam verit.
chapem. ja som vedela, ze z toho kupania musim spravit zabavu, aby o to Zuna stala a bavila sa a bola kludna. tak vzdy, ked za mnou po sprche prisla do kupelne (ona sama, bez donutenia) a nusila, tak som si namocila ruky vodou zo sprchy a pomaly jej umyla najprv jednu labku, neskor aj druhu labku, o dva tyzdne labky + hlavu; ked som sa ju naucila mokrymi rukami celu prejst od hlavy po chvost, pridala som sampon. a nakoniec prisiel ten den, ked som ju celu dala do sprchy ![]()
Tiffanka koupání teda nemiluje,ale zvládá to dobře. Je u toho srandovní, sama postupně zvedá všechny tlapky a čeká,až budou omyté.
hezký nový rok přeje tygr
Ešte update,ako Lily prežila silvestrovský večer/noc.Kým bola v obývačke a počula strely,štekala.Akonáhle sa odsťahovala s malým synovcom do spálne ("Lily tiež musí ísť spať,lebo je malá ako ja,aby vyrástla."),spali obaja ako v bavlnke až do rána.Spálňa je orientovaná smerom na lúku a les,tak mali kľud.
hezký nový rok přeje tygr
Tygr je boží a na fotce už určitě komanduje služebnictvo! Jak se teda nakonec jmenuje?
dobrá otázka..prosadila jsem si Žofku,ale automa
ticky jí říkám Rozárko
,rozkoukala se rychle,dopoledne řádí jako černá ruka a odpol.spí jako mimino v posteli
Zdravím její veličenstvo Rozárku II.![]()
Naše smečka prý přečkala Silvestra bez problémů, všichni v jedné posteli. Netopýrka se poprvé od štěňátka potkala se sněhem, mrzí mne, že jsem u toho nebyla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.