Rozárka děkuje,jinak petardy ji nijak nezajímaly,vůbec se nebála...
Chlpáči a iné
Amy je v té dece opravdu k zulíbání
.
Soudě podle výrazu na té druhé fotce vypadá, že o té víle taky dost pochybuje
.
:-O pupíček je zřejmě historicky první pes, který si uvědomil existenci letadel vysoko na obloze.
dnes jedno neustále pozoroval, a protože se zrovna učí štěkat, následně na něj pět minut poštěkával. na letadlo, které letělo kilometry vysoko, žádné startující nebo jinak blízko zemi letící...jsem z něj paf.
Tady to šíleně bouchá a kočka nepřišla domů, volala jsem ji asi desetkrát od odpoledne až do večera a teď tu šílím strachy..doufám, že se schovala a myslí na heslo keep calm..
Našla se?
No..já furt čekám s příspěvkem, poněvač já ji neviděla, ale bratrova žena ji prý ráno pouštěla do domu, jenže já ji pak šla hledat, nechala otevřený dveře a madam asi zase odkráčela..a dosud se opět neukázala. Je docela zima na to, aby byla přes noc venku, většinou chodí spát domů, ale občas takhle trucuje, když má pocit, že se nechovám, tak jak ona by chtěla
a holt jsem ji v pátek něčím nazlobila.. (přiznání: máme doma trucovitou kočičí primadonu)
Jak se zabydlela, paráda!
to teda je tu dva dny a je tu jako doma,právě odstrojuje stromek ![]()
Ty pohledy ze škrabadla jednoznačně říkají, že poddané je potřeba držet zkrátka a rychle vycepovat k poslušnosti.
nemusím jistě dlouze vysvětlovat,že to mělo být obráceně,že se jako vyvaruju všeho co jsem u Rozárky I.zanedbala
a tahle bude vzorná,hodná nezákeřná...
Známí mívali kavkazáky a ti na letadla štěkali pořád. Nic moc.
Tak držím palce, ať ji taky zahlédnete
Naše kočky se teď válejí spíš doma - dnes jsem pouštěla kočku ven (chodí oknem, tak jí vždycky trošku pomazlím) a přitom jsem jí říkala: Tvoje indiánské jméno by bylo Hebký kožíšek. Zrovna šel kolem manžel, slyšel mě a poznamenal: Hm, nebo taky Maximálně tři minuty venku. Jak se hned ukázalo, pravdivá by byla obě jména
Kocourek nechodí ven pro jistotu vůbec, prý ho tam zebou tlapičky.
To je dobrý, 'Maximálně tři minuty venku' ![]()
Nechci malovat čerta, ale na tý fotce má lehce ďábelský výraz..něco ve stylu 'muhehe' ![]()
Krásná ![]()
Taky me napadlo,ze to bude male muhehe
je to krasne kotatko.
Nechci malovat čerta, ale na tý fotce má lehce ďábelský výraz..něco ve stylu 'muhehe' ![]()
neeee
,zádný muhehe,je hodná,leží a zírá na televizi.všechno ji zajímá..vyblbla se a ted bude spát.V noci si mě chudinka spletla s mámou,otapávala a ocucánala mi krk..hledala mlíko..,ale dáblík to asi bude
Kočka bez lehce ďábelského výrazu? To už je pravděpodobnější ďábelský výraz bez kočky. Muhehe.

díky ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje