Vlk potreboval trochu unavit, tak jsme ho sli vykoupat...

Vlk potreboval trochu unavit, tak jsme ho sli vykoupat...

ice užívá si to evidentně:-)
hlídací kocour 

ice jak je spokojenej
A je fakt nádhernej
ice to je jak photoshop!!!!
ice to je jako reklama na prahu a josifka ![]()
ice Pánečku, aký krásny! Aj fotky sú veľmi pekné. ![]()
Do Benátek se vrátili delfini a do Prahy vlci ![]()
ice to jsou krásny fotky a Josef je nadhernej
ice to jsou paradni fotky a super Josef
Dadoo ja jsem ted nejak pozadu docitam chaoticky ale zachytla jsem, že bude Růženka... Ale nikde ji nevidím, ještě je u maminy, jo?
stes jj, ještě u maminky. A já se tu kroutí netrpelivosti.
Pár fotek jsem sem dala. Na instagramu jsou i videa. Terapie_Ruzenkou ![]()
Jedeme pro ni se SunEclipse 8.5. Nemůžu se dockat![]()
Na ig te nenajdu. Lupni mi sem prosim aspon jednu, Beru zpet, nedoslo mi hned ze je to nazev uctu. Uz to mam, beze slov.... Nejlepsi zpusob terapie ever. At jste spolu šťastný holky
stes děkujeme, budeme se snažit ![]()
Dnes mi dcera řekla, že socializovat budeme jezdit k její kamarádce. Má 9 koní, kozy, ovce, kočky, psy..čertvi co všechno ještě. Růženka se má na co těšit ![]()
Dadoo proboha tam bych se chtela taky socializovat, to zavidim a tesim se na fotky
Tulipe Daník děkuje:-)
A rostlin není nikdy dost
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.