Zu chudinka ![]()
Chlpáči a iné
baltik Biely kvet ale já nevím co chce! Prší tu už nepřetržitě druhý den a dohromady asi druhý týden a nechce se venčit! Už jsem sem dávala foto, jak si v dusnu lehne do louže/bahna, tak teď se zastaví před louží (čisťounkou, že by se člověk sám napil) a nemůže jí přejít
(útrpně na povel přeťape s nahrbeným hřbetem a namáčkne se pod popelnici.
Takže déšť ne, horko už vůbec. Pláštěnku taky ne. Takže jedině se teleportovat na louku suchou nohou, tam běhat a pak už to bude dobré! Ale sluší jí :)

A tady už bylo dobře![]()

Zu Je nádherná v pláštěnce i bez.
Zu My jsme dnes potkali v lijáku dva vaše "bratrance", a moc teda nevypadali, že by potřebovali pláštěnku :-)).
Zina no nepotřebuje, jen se teď odmítá venčit, resp. vyjít v dešti ze dveří, navíc jí paní při trimování vzala ty chlupy tak urputně, že má na zádech lysiny a já jí to počasí chtěla nějak zpřívětivit, což teda asi pláštenkou nepůjde (a ráno jsem jí obíhala jako správnej magor s deštníkem)
doma se otřela do mých kalhot a teď je štěňátko tuhé a spokojené![]()

Zu Já se tady tajně a potichu (aby Banjo nevěděl) musím přiznat, že miluju Týnu a to se mi dřív drsnosrstí pejsky nijak zvlášť nelíbili a ať je to komplet, tak taky Goliáška a to se mi dřív zrzavé kočky nijak zvlášť...
Zu Já jsem asi horší vrchnost, prostě lehkej déšť nás nemůže zastavit, do lijáku je samo netahám. A když Belisa nechtěla jít, tak jsem to neřešila deštníkem, ale vodítkem :-).
Jinak jestli můžu jednu nevyžádanou radu, jestli to co vidím, je kost z lisovaný buvolí kůže, tak bych to vyměnila za něco jinýho, třeba ucho nebo kusy sušených vnitřností, tohle je dost blbě stravitelný a ten proces výroby je taky nic moc.
Zina u nás fakt lilo teď dva dny v kuse, nejít lítat už nešlo a tou pláštěnkou jsem jí chtěla jen ulevit, jestli jí to vadí, ale když se veličenstvu nechce, tak jí vadí asi všechno, pak jsem herodes a s míčkem pak vadění přejde
díky, už jsem to četla, tahle byla poslední, co jsme měli v zásobě. Bohužel, uši vydrží pár minut, tyhle kůstky měla na týdny, hrozně ráda s tím hází o zem a lítá s nima. Ale záměnou za to seženeme parůžky, který taky miluje, ale taky teda z hlediska bezpečnosti prý nejsou úplně ok :/
Viatori Drsňačka po trimování je momentálně úplně sametová a jako nová! A zrzavou smečku nejde nemilovat, kdybychom nebyli ještě v bytě, vyrůstala Týna s kotětem :)
Zu to je modelka ![]()
(a dnes už neprší!!)
Zina resenim je kopytko :)
https://www.zoohit.cz/shop/psi/snacky_pamlsky/snacky_hovezi/ostatni/449311
baltik My jsme občas mívali celou hovězí nohu, ale tu bych jim asi v bytě nedala, i když je sušená/uzená, tak po ožižlání dost smrdí.

Potrefenáhusa to je boží, ale přiznávám, že nejvíc mě rozesmála ta bota, nevim proč
Von je fakt na ty boty ujetej :-)

Potrefenáhusa U nás stejný, tak jsem tomu přiřadila povel a nosí pantofle, ale občas sbíráme boty po celým baráku a občas, když je velká euforie, tak i po zahradě.
Zina Po zahradě taky :-))
Potrefenáhusa
na tý poslední fotce "nedám" :-)
Magráta Von dá ![]()
Jak jsem hledala ty fotky s botou, tak Goliasek to u nás fakt nemá lehký :-))

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí