Potrefenáhusa teda ty tvoje komiksy nemaj chybu...! ![]()
Chlpáči a iné
Magráta anebo: prosííím, tuhle mi nech.
Potrefenáhusa ty tvoje fotky![]()
![]()
. A ještě ke jménu Banjo, můj muž dlouho psa nechtěl, nepřemlouvala jsem, chtěla jsem, aby k tomu rozhodutí dospěl sám, no a hraje bluegrass...![]()
Magráta Neprší a já nemůžu chodit
už jsem převelela venčení na samba a já se budu muset věnovat gaučingu :(
Zina No, já jsem říkala, že nějakou syrovou kost, ať má radost, ale nechce se mi uklízet byt.
Takovýty bílý sušený slepičí pařáty, co křupou jako chips asi budou taky chemický, nevíš? Tu a tam to dostala jako "mekáč" ta odměnu při chození do centra, ale byly celekem max. 4...
ZuTy bílý pařáty se mi taky nelíbí, ale kdybych je dostala, tak bych jim je dala, jen u tý kosti (bílý/průhledný/boty) bych už váhala, hlavně u Terka. Na okus jsou dobrý morkový kosti, většinou se s tím zabaví nadlouho. Když jsme bydleli v bytě, tak je dostávali v kuchyni, kde bylo lino, a pak jsem to po nich setřela. U nás je ale nemají, tak když na ně narazím, koupím aspoň 4 a pak je skladuju v mrazáku. Pak jsou u nás oblíbený klasický uši, vepřový, hovězí, králičí, ale to mají hned sežraný, no.
Zina Morkový kosti jsem sháněla dost pracně nám! ale už aspoň vím jak na to, tak až půjdu kolem masny, půjdu zase somrovat, aby mi je schovali pod pult do odpoledne![]()
Magráta Neprší a já nemůžu chodit
už jsem převelela venčení na samba a já se budu muset věnovat gaučingu :(
Čo sa stalo? ![]()
Biely kvet Stoupla jsem na nohu, ruplo v kyčli a belhám se![]()

Sousedovic kocour, každej večer nachystanej na svým místě, kdy už mu teda jako hodíme ten pamlsek! Mě hrozně baví, je srandovní.
moonlight vypadá teda spíš na "když nehodíš, tak uvidíš!"
Ale má hezké nadkolenky:)
Kokoska Je trošku drsnější, pravda, ale zároveň hodně hravej, rozhodně víc než náš, syn aspoň využije laserovou tečku, kterou Oskar ignoruje ![]()
Dneska na obhlídce, co nám kde novýho vyrostlo

Renusatko Dočítám až teď. Moc mě to mrzí (my se připravujeme ...
), drž se
.
Potrefenáhusa Goliášek má skoro pořád pohled jako Sheldon Cooper, když ho něco rozladí ;-)
A tady jeden náš Mad-Eye Moody ;-)

akorát si to chtěl užívat spíš sám

...jako ten kocour je krásnej.! Ale ten výraz..., ...ten výraz je dokonalej![]()
...smutnej jemně nasranej melancholik![]()
![]()
Potrefenáhusa chodia s tebou na cumendu presne ako moje kocky akurat ich neviem vyfotit. Goliasko je znalec.
Ozaj co je to za kruh z betonu? Studna?
Elzicke chuti chmel
, inak zerie vsetko hlavne malinny tedah listy potom plody myslim ze je polokoza

Micka pozoruje ci som dobre olamala rododendrony

Miru Dík, mně ten jeho výraz vždycky hrozně zvedne náladu. Takhle ho přesně vidím, vykouknu ze střešního okna a on už je tam v očekávání, takový podvečerní kolorit prostě ![]()
...je to fakt sladký, kouzelný...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí