Dadoo tohle vlákno je fakt nejlepší
Ty paciny ![]()
Dadoo tohle vlákno je fakt nejlepší
Ty paciny ![]()
Magráta mourci jsou prostě vtěrky!![]()
Naše psice má novou, bohužel noční zábavu. Pod střechou venkovního posezení žije pravděpodobně myš a psice ve snaze zbavit ji života, vyleze na stůl a děsně štěká. Smůla je, že neumí seskočit, takže ji musí jít nějaký chudák sundat a zavřít do kotce. ![]()
brrr a co tak ji tam zavřít rovnou už večer?
viktorka_od splavu Jasně, že to tak skončí, zatím to udělala asi dvakrát. Normálně to v tomhle ročním období bývají ježci, ti jsou větší potvory. Třeba si ustelou před kotcem nebo pod autem,takže poskákaná kapota. To je pak ve dvě v noci člověk na lopatě odnese a ve tři jsou zpátky.
brrr já se kdysi když jsem měla dozor nad dobrmanama nejdřív divila proč by psi polovenkovní hlídací měli být v noci zavření v baráku.. až jsem se dvě noci nevyspala tak jsem pochopila. a praktikuju to i s kočkama - slušný pejsek a kočička v noci spí:D
Všechna zvěř naprosto boží![]()
naše
unavená pejsková po dnešním výletu.
a Nina vypadá, jako by jela s náma.
Vilemina Ty kočky tak nějak vzdycky :-))
![]()

...to Tě vítají.?![]()
...krásná micinka a rozkošná, jak spí...
Miru Pejsci se vrací z výletu a kočky se cpou k večeři
...kočky prostě miluju!. Jsou to dámy...
tohle je vlákno je fakt skvělé a všichni chlupáči jsou ![]()
Miru Goliášek má do dámy daleko ![]()
ale černá je a nechápu, jak mohla prožít 15 let pod keřem na ulici, ta fakt nechtěla :-D

...myslím to jako obecně, kočky jsou prostě osobnosti, svobodné, dělají si, co chtějí, mááálokdy poslouchají na povel, prostě jsou jiné než psi...
A kočka je to krásná!.
Miru no ale s těma psama je to fakt mýtus :-D
Miru mezi psem a kočkou je jediný zásadní rozdíl - kočka neusiluje o přízeň člověka. údajně při šlechtění psů byly cíleně upřednostňováni jedinci s celoživotním chováním mláděte - má ke svému pánovi vazbu jako dítě k rodiči, ale nikdy nedospěje, netouží se osamostatnit. samozřejmě smečka.. to je zásadní, s kočkou by to nešlo, ale tohle je ještě nadstavba. dává mi to smysl.
Miru teda muj chlupatý psí vnuk na povel hodi vyraz Co ty mne budes... Dej pac se za tech skoro 12 let nenaucil, teda spis se odmitl naucit.
Potrefenáhusa to je fakt jak uvítací výbor
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.