jinx ta druhá fotka je úplně boží. Ty dotčené, nechápavě pohledy, jak to, že si je dovoluješ vyrusovat. ![]()
Chlpáči a iné
a děkuju za pochvalu muškátu, já právě vůbec nechápu, že je někdo nerad, kvete to bez péče celej rok a v okně to fakt dělá radost a tak nějak to tam patří :-D
naštěstí my máme to přízemí zvýšený (nízkej sklep v úrovni země), takže to okno neslouží k příchodům a odchodům, takže se nebojim, že mi ho někdo shodí
A z druhý strany máme stříšku od garáže, takže se tam někdo divokej chodí rád vyhřívat
a neni zas tak divokej, i se občas přijde nechat pohladit

Potrefenáhusa muškáty jsou skvělý, mám je moc ráda
Kočky mezi sebou v zásadě vychází v poho, občas slyším skoky, následuje rána, syčení a běžící tlapky na podlaze:-)
Kdo bude házet ten míček?!

Zu no kdo asi ?!
jinx ty jsou skvělý, to byla moc důležitá porada!
Goliáš, jak je taková docela společenská kočička, tak zkouší pořád nějakej kontakt s černou, dneska jsem ho viděla, jak jí po příchodu celou umyl, ale pak jsem slyšela jenom zvuky z vedlejšího pokoje, takovej ten velkej skok s hlasitým dopadem a pak strašný syčení a prskání....
ty dve, kdyz se zacnou umyvat, tak je z toho za par vterin takova rvacka, ze chlupy viri vzduchem a Su, jak je malinko neurotik, jak jeci, jako by ji na noze brali. A mam dojem, ze Bu se to libi a schvalne pritapi![]()
![]()
jinx ta druhá fotka je úplně boží. Ty dotčené, nechápavě pohledy, jak to, že si je dovoluješ vyrusovat.
a jeste jsem si na ne prisvitila lampou, vrchol toto! :)
Potrefenáhusa ja myslim, ze si to ta divoka chodi pekne uzivat ![]()
Tak dnes pry nudaaaaa

I u oranžový kočičky ![]()

Potrefenáhusa To je boží fotka ![]()
My dnes byli v prirode ![]()

Potrefenáhusa Keliš
MP Marge
Vyzeráte krásne a spokojne všetci.
Zatímco jsem byla v práci, u nás nuda tedy rozhodně nebyla.. ![]()
Fakt jsem si myslela, že ty papíry od notáře jsou mimo dosah.

Dadoo hups..., docela by mě zajímalo, jak se tvářila Růženka, Žigulíkův výraz je jasnej: jsem ti řikal jak to dopadne ![]()
Viatori no jak.. Byla šťastná. Že jsem konečně doma. Teď chrápe pod gaučem. Nějak se dopoledne unavila. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí