Tady je to fakt nejlepsi. U nas se onehda zase o cemsi zasvecene debatovalo, ale prej si mam dat odchod, rikaly :)))

Tady je to fakt nejlepsi. U nas se onehda zase o cemsi zasvecene debatovalo, ale prej si mam dat odchod, rikaly :)))

jinx já do debat zasahuju, až když padají věci, kytky apod ![]()
Magráta Jo, to stejne nema cenu. Ony se umi celkem kvalitne postekat, popr Bu obcas jen tak z pleziru posikanuje Suzettku, ale nema vubec cenu zasahovat, stejne si nedaji rict.
jinx skvělá fotka, z jejich výrazů je závěr jasný ;)
Magráta Teda, vetřelec přes síť! :) Tvoje kočky ještě nenapadlo jít na návštěvu?
Sweet Potato krásné kočky ![]()
Tulipe jj:))) ony se umi zatvarit tak, ze nemuze byt pochyb o tom, co si mysli, ale stejne ![]()
Tulipe na rozdíl od sousedky se moje kočky přes síť nedostanou (ona proklouzla dole mezi dvěma úchyty :-)) blbý je, že pokud se to stane zas, tak ona se odtud nedostane zpět (bylo štěstí, že jsem byla doma, i tak tam zřejmě byla nějakou chvíli, než jsem si toho všimla já, kočky nebo sousedka, takže mi rozhrabala zem u kytek a něco shodila :-)
Chytří jak rádio 
Magráta Bude nová ministryně financí? ![]()
Sousedi sprchujou koně na chodníku

Renusatko kočky taky milujou všechny možný papíry, knihy apod, tady nemají nouzi:-)

Dadoo Ta malá je potvora :-).
Dadoo nenechá ho na pokoji ![]()
Dadoo já vím, sleduju to na ig ![]()
jinx ty jsou skvělý, to byla moc důležitá porada!
Goliáš, jak je taková docela společenská kočička, tak zkouší pořád nějakej kontakt s černou, dneska jsem ho viděla, jak jí po příchodu celou umyl, ale pak jsem slyšela jenom zvuky z vedlejšího pokoje, takovej ten velkej skok s hlasitým dopadem a pak strašný syčení a prskání....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.