Dám to sem. Dcera si vybrala aktovku ![]()

Dám to sem. Dcera si vybrala aktovku ![]()

Dozor ![]()

Včera chlupatice vydatně pomáhala celý den v kempu, vůbec nespala:

Takže dneska se nevstává a na vodu se stejně nejede, protože počasí a první povodňovej stupeň a asi jí to nevadí:

Zu já jsem si říkala jestli jedete vodu, když jsem viděla pomocnici na insta:-)
Madam je dnes taky velmi inspirativní 
Potrefenáhusa no když má ve sklepě tak krásnej pelíšek :-)
Ještě o něco lepší je krabice na pračce

Janulik03 Elzička hlídá, jinak tu všichni chrápou ![]()
Potrefenáhusa Krásný!
Zase takovejch krásnejch fotek tady!
Já bych mohla posloužit akorát tak jednotlivě zdokumentovanejma klíšťatama - včera jich Poppy setřásla 7!
![]()
nuda dest a hnus.

Potrefenáhusa hrozne sami paci vstup do domu po sirokych schodoch lemovanycb kvetinami
ice Ten je nádherný!
Já vám tu zvěř, co nechce do deště, závidím, my jsme zmokli ráno a Cid už zas významně kouká mým směrem.
Janulik03 Jo? a já se za ty opadany zdi a retro plutek vzdycky trochu stydím :-)
a sousedi naproti maj osklivej celej, tak ten ořezávám :-)

Potrefenáhusa my máme tiež dosť rokmi používané ale čo už, kvety to vylepšia. Čo všetko by sa dalo a nie je čas a asi ani chuť, muž hovorí že nás aspoň zlodeji obidu ![]()
U vas je to vždy také malebné a zver to vylepšuje
ice takto nejako tu vyzerá zrušené aj vnuk. ![]()
Jozef je ![]()
ice Myslela jsem, že Josífek je šedobílý, ale nějak na tom dešti zreznul. ![]()
Potrefenáhusa zeď časem opravíte a retro plůtek náhodou dobrej![]()
Potrefenáhusa plot je náhodou dobrej, a ještě se mi líbí luxfery, strážci pevnosti super už tak nějak standardně
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.