Ale možná lepší, když je někde v čoudu, než když dovali akorat k snídani...

Ale možná lepší, když je někde v čoudu, než když dovali akorat k snídani...

Potrefenáhusa no když má ve sklepě tak krásnej pelíšek :-)
MP Marge to je super ze ste sa tak krasne zzili a vyzerate na fotke dobre, vsetci ![]()
Dadoo uuups teda mas veselo
MP Marge ♥️Pohodička![]()
MP Marge Jee, ja ako to tu nestíham, tak ako neviem že máte Bellinku. To je doma radosti
No jo! My jsme ji zachranili ![]()
Protoze holt mame tech starosti a vydaju malo ![]()
MP Marge to je super ze ste sa tak krasne zzili a vyzerate na fotke dobre, vsetci
Dekujeme ![]()
Hele, jak odpocivaji bok po boku:

Myslim, ze si na sebe fakt zvykli ![]()
MP Marge boží fotka ![]()
![]()
Magráta Dekujeme ![]()
MP Marge dobry, jen u ty Belly nevim ktery konec je predni a ktery zadni ![]()
MP Marge Ja bych Bele musela dat na hlavu velkou masli, aby se treba nestalo, ze se zacnu muchlat s jejim zadkem![]()
Kokoska To nevi nikdo! Ani ja ne ![]()
MP Marge Ja bych Bele musela dat na hlavu velkou masli, aby se treba nestalo, ze se zacnu muchlat s jejim zadkem
I to uz se mi stalo ![]()
MP Marge
já věděla hned od začátku, že ti nepostačí jen krabi, teď máš pořádnou rodinu![]()
MP Marge jsem rada, ze se to vyresilo ke spokojenosti vsech, vcetne cele parfumanie :) bellinka zahajila stastny zivot, moc ji to preju![]()
MP Marge
já věděla hned od začátku, že ti nepostačí jen krabi, teď máš pořádnou rodinu
No, jsem rada, ale doufam, ze uz sambo domu nic dalsiho nepritahne ![]()
MP Marge jsem rada, ze se to vyresilo ke spokojenosti vsech, vcetne cele parfumanie :) bellinka zahajila stastny zivot, moc ji to preju
Bellinka dekuje ![]()
Ja teda Parfumanii podeziram, ze to cele zpusobila! Uplne jsem citila ten zavan kolektivni energie ![]()
Ja teda Parfumanii podeziram, ze to cele zpusobila! Uplne jsem citila ten zavan kolektivni energie
takže to funguje! to je dobrý vědět ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.