Dadoo unavila? ![]()
![]()
Chlpáči a iné
Dadoo jo, v tyhle fázi jsou to destruktoři. Rozara jednou rozcupovala celý velký balení toaleťáku, to byl mazec. Plus nakousaný LP desky, pelest postele(za to mohla teda předchůdkyně, taky stafinka)![]()
Vilemina jo. Komodu mi ohryzala včera. ![]()
![]()
Dadoo jednu dobu bylo libůstkou naší psice povalit popelnici a její obsah roztahat po celém dvoře. samozřejmě si vždy vybrala čas, kdy jsem byla sama doma, a musela jsem to uklízet sama. jsou to potvory ![]()
Hele, Bellinka si oblibila nas "vanocni" polstar a dela mi spolecnost pri cteni:

A vubec nam dela jen radost ![]()
Predstavte si, ze se uplne sama naucila vencit! Uz ani nepamatuju, kdy doma doslo k nejake nehode... Bez jakekoliv iniciativy z nasi strany proste pochopila, ze curat a kakat se chodi ven - tak to dodrzuje. A Chico, asi aby nezustal pozadu, taky vzorne spolupracuje!
MP Marge dva psi v rodině jsou prostě super pro všechny zúčastněné . ![]()
Dadoo To jsou ![]()
Akorat teda ted se chystame k tomu veterinari a nemuzu rict, ze bych se tesila na ten ucet...
MP Marge tady to není o moc lepší. Druhé očkovani a odčervení stalo přes 700 a teď se chystám. Už na třetí.. A ostříhat drápky taky. Škrábe jako ďas.

Predstavte si, ze se uplne sama naucila vencit! Uz ani nepamatuju, kdy doma doslo k nejake nehode... Bez jakekoliv iniciativy z nasi strany proste pochopila, ze curat a kakat se chodi ven - tak to dodrzuje. A Chico, asi aby nezustal pozadu, taky vzorne spolupracuje!
![]()
Je to zaujímavé s Chicom, my máme teraz druhého psíka, ktorého sme vzali z dočasnej starostlivosti od jednej pani. Bývala v dome a Tasha si chodila von a dnu ako sa jej zachcelo. U nás v byte sa ale od začiatku von pýta. A Nelinku sme mali od jej šiestich týždňov a tá sa tiež hneď pýtala na potrebu von. Spočiatku s ňou deti v istých intervaloch chodili von, aj v noci niekoľkokrát a tak sa nučila pýtať sa sama a my sme to brali ako samozrejmosť. Chico asi potreboval kamaráta, ktorý mu ukáže, ako na to. ![]()
Biely kvet Hele, ja jsem vzdycky z Chica mela pocit, ze moc dobre vi jak na to - akorat na to kasle ![]()
MP Marge Jee, ja ako to tu nestíham, tak ako neviem že máte Bellinku. To je doma radosti ![]()

Viatori no jak.. Byla šťastná. Že jsem konečně doma. Teď chrápe pod gaučem. Nějak se dopoledne unavila.
Takové práce s trháním, to je jasné, že to musí dospat.
relax 
Ve sklepe prej nejlepsi

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí