mirajo Domácí porod, to by mě zabilo ![]()
Chlpáči a iné
Fiction Z hajzlbaby kocici dulou? ![]()
mirajo to by byly vysoké cíle ![]()
Fiction
To je potreba ustrihnout hned v zarodku.
Ja teda mrouskani vydrzela asi troje, pak uz bylo jasny, ze tudy cesta nevede. Ale zajimava vec. Jedna z kocek zacala par let po kastraci znovu. Jestli nema nador nadledviny jsem nezkoumala a doufala, ze ne, ale vycetla jsem, ze kousek tkane vajecniku se muze nekde uchytit, zregenerovat a znovu zacit produkovat hormony. Devet zivotu maj. Nastesti to ustalo asi po pul roce, tukam.
mirajo tak hlavně že to dobře dopadlo, ale ten půlrok musel byt krušný. Jen mě napadlo, jak jsi zmínila ty nadledviny, zda si přecejen sondu neprilozila...
I kdyz v pidikočičích rozměrech.... to už by asi bylo aspoň na CT
Fiction Neprilozila, jsou strasne chlupaty! A jo, nadledviny i u lidi spis CT, ale nekdy se da videt i ultrazvukem, kdyz jsou vsichni bohove nakloneni![]()
JankaM No, já teď vybírám veterináře a musím tedy říct, že před nimi smekám, protože obsáhnout takovou šíři problematiky je fakt uctyhodné.
Fiction já napíšu večer
Já se jen tiše připomínám, nijak to nehoří. Jen mám z tvých fotek pocit, že máš opravdu čistou a vyvoněnou domácnost (včetně kočiček) a nějaké tipy a triky, jak to udržet, pokud tě napadají, opravdu uvítám. Děkuji
Fiction je dobře, že připomínáš, trošku nestíhám, takže:
Kočkolit používám tenhle, vybírám jednou denně, ráno. Obě chodí na jeden záchod.

Co se týká jídla, tak věci s rybami u nás moc nejedou. Jednou měsíčně konzervička, víckrát by to nejedly. A ta mi přijde, že smrdí když ji teda chystám.
Granule mívají v misce ( jedné) trošku celý den. Kuřecí Royal Canin, pro kastráty, teď teda od února granule z veteriny, ty nesmrdí určitě, ani ty původní.
Ráno dostanou půl konzervičky napůl, stejně to nesnědí, co zůstane vrátím zpátky a zbytek dostanou večer. Takže maso v misce nenechávám.
Fakt nemám pocit, že by doma jídlo smrdělo.
Klidně se ptej dál, kdyby to nestačilo ![]()
Fiction dočítám, takže doplním, záchod máme bez dvířek, přijdou mi, že když lezou dovnitř, zabírají tam místo než zase zaklapnou. Za mě zbytečnost.
Trávu okusuje nebo spíš olizuje jenom Ebby, Adinku vůbec nezajímá.
Zvrací u nás jenom Adinka, když to jídlo do sebe rychle netlačí, případně to přeženu s množstvím, respektive sní svoje a dojí i to, co nechá Ebby.
Tak jsem to tady zakřikla. Dneska od rána Daki zvracela, asi 6x a spíš sliny. Sledováním to vypadá, že jí někde něco uvízlo v krku nebo tlamě.
Máme počkat do rána, protože ona trochu žere, trochu pije a lítá po bytě a honí mouchy. Jen se pořád tak jaksi nadavuje, olizuje se. Prý se toho buď sama zbaví nebo zítra veterina.
Už nikdy tu nepíšu, že něco neznáme, nemusím znát všechno.
Renusatko nemohla si líznot nějaké chemie?
Ať je zítra dobře
Fotící nálada

1)dvirka potrebujem (teď nemáme), kocourek jinak rad postoji v otvoru a většinou udela ještě i ty dva kroky ven. A protože není žádný prase, vyhrabe na to půlku kockolitu zevnitř
2)granule smrdí? Ani nevim, sežere hned. Máme je zavřené ve sklenici. Přístup mít neomezený nemůže, nemá zaklopku
3)zvracení - zvraci. Jednou za čas bezoar, to zvraciva i několik dni v kuse, pak zas třeba 2 mesice nic
Potrefenáhusa A to mě asi zajímá. Naše kočka prostě jednorázově vydávila váleček a byl klid. Nemůže to u nás být teda bezoár? Jako postupně? Když říkáš týden, tak jako pokaždé kousek nebo tak jak u nás nějakých trochu slin a váleček třeba pár dní nikde? Ptám se asi blbě.![]()
Je to nenažranec nenažraná

Renusatko zvracívá ve vlnách a většinou to po par dnech konci tím velkým válečkem. Někdy jen pěna s kusem trávy.
no muže to byt cokoliv, mne přijde, ze co kočka, to originál
Potrefenáhusa Jasně, jen neznám postupně. Kočka prostě tak žalostně zamňukala, vydávila váleček a konec. Žádný předtím a potom už nebylo.
Ale tohle spíš vypadá na nějakou překážku v tlamě nebo krku. Protože ona žere, uprostřed toho si ublinkne, vyhodí část granulí a pokračuje. Skáče tady, nemocně nevypadá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.