Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline moora
8668 příspěvků moje polička 20. ledna 2017 21:45
Reakce na Sweet Potato:

hned po goliášovi mého srdce šampion

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 09:40
Reakce na palahniukowa:

a ako sa ma Amy? ako operacia? 

tej kong kosticke sa urcite potesi a hned jej bude lepsie :-) mame klasicky kong na pamlsky a nedam dopustit na ich piskacie lopticky v roznych velkostiach - tie jedine pri Zunke preziju. 

Ďakujem za opýtanie. Myslím si, že v rámci možností sa má dobre. Operáciu zvládla dobre, pán doktor ju pochválil. Večer trochu plakala, ale bola rada že spíme spolu. No a ráno už sa pýtala von, chuť do jedla má tak je dobre. Zajtra ideme po lieky a na prevaz. Je statočná. Jazvu bude mať veľkú, ale to nevadí ľúbime ju kvôli tomu aká je a nie ako vyzerá. Dúfam, že už to všetko bude dobre. Aj pán doktor povedal že na chudinku už toho bolo za posledného pol roka až až. Základ je aby sa to všetko pekne zahojilo, tak pevne dúfame. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 09:53
Reakce na palahniukowa:

A k tomu Kongu: má ešte stále ten ružový klasický Kong Puppy už vyše pol roka a nič mu nieje. Na tie loptičky, pokiaľ myslíš tie čo vyzerajú ako tenisové, na tie som pozerala. Ale má radšej tie mäkké Beco. Ale ten kužeľ a medveda Kong zbožňuje. Fakt sú to najodolnejšie hračky. 

A prosím s Blackinom sa nehádať, a pekne podávať čo mu na očiach vidíš 

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 10:07
Reakce na paktofonika:

To je dobře že to má Amy za sebou  Hlavně že jí chutná!  Čert vem jizvu - psům taky nevadí, když panička nevypadá zrovna jak Marilyn Monroe (což je jedna z nejlepších vlastností) 

Dostala nějaký antibiotika? Musela tam mít pěkný ložisko, chudák...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 10:09
Reakce na paktofonika:

ale ta jizva se časem zasrstí, ne?

Offline Dadoo
11689 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 10:57
Reakce na Jiná Realita:

Zasrstit se úplně nemusí. Ale to je fuk, hlavně, že je už po problému. Dadoo zůstaly jizvy vidět. Po čase sice trochu zarostly, ale chlupy mají jinou barvu.

Offline Dadoo
11689 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 11:04

U nás stále veselo. Psala jsem, jak ta naše seniorní atletka překonala plot a foukla.

Včera dopoledně manžel přidal na plot vyšší lať, aby jí zatrh tipec. Udělal tam mezeru, aby mohla proskakovat Berta - chodí vítat k autu apod. U nás se může pohybovat volně, je to bezpečné.

Je tedy pravda, že ted je pod plotem vrstva sněhu, jak je nižší, ale stejně..

Takže dopoledne plot a odpoledne... Dadoo foukla dvakrát! Předníma na plot, prostrčit hlavu a zadníma se pak škrábat po žbrdlinkách nahoru. Zabalancovat a převážit se dopředu a je fuč!

Dnes manžel inovoval..

Takže.. Berta před chvílí zděšeně prohlížela plot a pak šla znechuceně domů. Uvidíme, jak dlouho jí bude trvat, než najde novou únikovou cestu a .. naučí jí Dadoo. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 11:50
Reakce na barbucha:

No doktor vravel že jej toho vzali dosť. Pre antibiotika ideme zajtra. Bola som pre ňu včera večer a ešte dostala lieky pred odchodom, mala to opichané proti bolesti. Na klinike sú nonstop takže keby niečo... A uvidíme čo tie antibiotiká, teraz ich brala týždeň a aj zvracala z nich, žrať po nich vôbec nechcela a celá bola taká nijaká. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 11:55
Reakce na Jiná Realita:

U krátkosrstého záleží kde. Na hlavičke ako ma Dadoo by jej to bolo vidno určite, tam je kratšia, jemnejšia a redšia srsť ako na chrbáte. 

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 11:57
Reakce na paktofonika:

Tak to by jí měl dát jiný než minule, ne? Ale hlavně že to má už vyčištěný 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 12:05
Reakce na barbucha:

Áno to vravel že jej dá iné. Tak dúfam že to bude fajn. Hlavne že jej chutí, rovnako ako Otíčkovi. 

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 12:38
Reakce na paktofonika:

Což o to, Otíčkovi chutná... ale včera večer mi psala synkova slečna (brali si ho na víkend), že už má zase průjem  ačkoliv byl jen na tom kuřeti s rýží. Ach jo!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 12:48
Reakce na barbucha:

Ach jo, chudák Otíček . A čo teraz, máte sa hlásiť u doktora? Lebo neviem si predstaviť diétnejšiu diétu než čerstvé kura s ryžou. 

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 12:50
Reakce na paktofonika:

Zrovna teď mi přišla sms že už je v pohodě (konzistence patrně ). Jinak by se tam muselo volat. No, jak už jsem řekla, je to jak na houpačce. Ve středu má zas termín, zase jsme napnutý.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 12:57
Reakce na barbucha:

No ešteže tak, držím palce. 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 14:46

Tenhleten pitoma se mi ubytoval na lampičce..mam z toho trochu stres, páč si pod ní čtu a teď se ji budu bát zapnout, abych ho nesesmahla..a taky si pod ní většinou stavím kafe, ehm..

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 14:46

Omlouvám se za velikost. Doufám, že to nikoho nezabije 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 15:14
Reakce na Ounz:

tak jako....CHLPÁČ to bezpochyby je, ale dávat jste ho sem vážně nemusela 

Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 15:18
Reakce na Ounz:

Jeden takový nám už skoro týden kempuje na stropě, naštěstí na bezpečném místě nad televizí. Pořád ho kontroluju, až zmizí, začnu teprve panikařit.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 15:20
Reakce na Jiná Realita:

Chlpáči a iné..a už mi leze po stole, drzák..