no zavazela, protoze to brala mohutnym skokem pres stul, osel jeden blaznivy
ale pak v te vode klidne stala a chodila a asistovala, Bourbon vodu miluje, je jí uplne fascinovana.
Chlpáči a iné
jo cervene, tak to uz jsme tady taky meli
jsem tenkrat myslela, ze ji pretrhnu, vylila ho do knih, ktere byly kvuli stehovani naskladane na zemi
ale musim uznat, ze treba u Bukowskeho to byla trefa ![]()
Dcera poslala fotky. To bydlení spolu jim jde.
Přesně tuhle fotku jsem měla na mysli, hned jak jsem tu hru viděla
Protože ano, to je ten hrdina, podle kterýho jsem vybrala jméno
Mají společnýho dost ![]()
Jinak jsem se dneska, po zkoordinování tý stravy atd. značně nas... eh, nazlobila. Neboť denní pečovatel mi hlásil, že Otíček jen s odporem pozřel pár soust včerejšího kuřátka a včerejší rýže (vše ručně podávané a v mikrovlnce ohřáté, přičemž rýži mistrně selektoval pliváním), takže jsem jektala zubama už od odpoledne, že do nej nebudu schopná večer nic vpravit.
Nicméně upekla jsem další kuře (na soli) a uvařila další porci rýže... a ze zvyku to (v podstatě mimoděk) naházela - bez slanýho spodku a bez kůže - do misky. Svoji osudnou chybu jsem si uvědomila vzápětí - chci po něm, aby jedl sám!... ale rychle jsem se přestala třást, protože Otíček se na tu misku vrhnul jak smyslů zbavenej, v pikosekundě ji vyčistil tak, že nezůstalo ani zrnko rýže (o masu nemluvě) a ještě na mě zle zahlížel a natahoval se na linku: zatajila jsem mu snad přídavek?!
Takže jsem usoudila, že je to prostě mizera jako každej chlap, kterej vyžaduje čerstvý teplý večeře (a kterej by proto u mě zdechnul hlady) ... a výhledově mi hrozí smutný osud požírače včerejších kuřátek, abych směla dělat denně nová a nová... pevně doufám, že z toho nezačnu kvokat ![]()

otíčka plně chápu - včerejší kuřecí smrdí! styď se a polepši se:-))
Ano prosím ![]()
V podobné situaci muž pravil: Ohřívaný od oběda? To neumíš uvařit tak, aby nic nezbylo a bylo zas čerstvý? Už sice není mým mužem, Otíčka ale osud vyhoštěnce jistě nečeká ![]()
A už jsem ho tam šoupla taky, moji nejoblíbenější fotku plus avatar ![]()

![]()
V podobné situaci muž pravil: Ohřívaný od oběda? To neumíš uvařit tak, aby nic nezbylo a bylo zas čerstvý? Už sice není mým mužem, Otíčka ale osud vyhoštěnce jistě nečeká ![]()
No to rozhodně nečeká. My budem dojídat ty zbytky... a vděčně, jen když budou ![]()

Jednoznačný vítěz
!!!
"Jinak jsem se dneska, po zkoordinování tý stravy atd. značně nas... eh, nazlobila. Neboť denní pečovatel mi hlásil, že Otíček jen s odporem pozřel pár soust včerejšího kuřátka a včerejší rýže (vše ručně podávané a v mikrovlnce ohřáté, přičemž rýži mistrně selektoval pliváním), takže jsem jektala zubama už od odpoledne, že do nej nebudu schopná večer nic vpravit.
Nicméně upekla jsem další kuře (na soli) a uvařila další porci rýže... a ze zvyku to (v podstatě mimoděk) naházela - bez slanýho spodku a bez kůže - do misky. Svoji osudnou chybu jsem si uvědomila vzápětí - chci po něm, aby jedl sám!... ale rychle jsem se přestala třást, protože Otíček se na tu misku vrhnul jak smyslů zbavenej, v pikosekundě ji vyčistil tak, že nezůstalo ani zrnko rýže (o masu nemluvě) a ještě na mě zle zahlížel a natahoval se na linku: zatajila jsem mu snad přídavek?!
Takže jsem usoudila, že je to prostě mizera jako každej chlap, kterej vyžaduje čerstvý teplý večeře (a kterej by proto u mě zdechnul hlady) ... a výhledově mi hrozí smutný osud požírače včerejších kuřátek, abych směla dělat denně nová a nová... pevně doufám, že z toho nezačnu kvokat
"
Tss, no to je úroveň strkat oficiálně lékařsky uznanýmu marodovi včerejší jídlo
! Na Otíčkově místě bych neplivala jenom tu rejži
.
Jinak jsem moc ráda, že se cítí lépe
.
Ale houby fiflena. Mám akorát doma nemlich to samé v dvounohém provedení, tak už to znám
.
otíček zkrátka ví, jak na to :-) skvělé, že mu chutná...
![]()

jako co dodat ....![]()
![]()
tahle fotka je fakt vtipná, hlavně na ní vypadá, že jde vyvraždit celou rodinu a on se přitom jenom úplně rozpečenej jde přesunout z křesla na klín :-D
Celej Otík! ![]()
Já měla děsnou radost, když jsem četla, jak nová životospráva mu prospěla, a pak jsem ho tááááák litovala, že kuřecí a rejže... taky už jsme tuhle dietu párkrát nasadili. A Boňuše je taky pěkná mrcha, čerstvě vařené masíčko jde, ale na druhý den s tím taky dělá ofuky. Já jsem jí to maso musela navíc nasekat na mikroskopická vlákýnka tak, aby obalila zrnka rýže a ta mrcha tedy nemohla vyžrat jen maso, což trvalo pomalu dýl, než vaření ![]()
Ještě že Tifoušek to nepotřebuje vařený ani teplý. Vymlaskne to hezky za syrova. Vařit by se mně ty její blafy fakt nechtělo. Ale u marodů je to něco jiného, to je jasné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.