Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 21:23
Reakce na Berta:

no zavazela, protoze to brala mohutnym skokem pres stul, osel jeden blaznivy  ale pak v te vode klidne stala a chodila a asistovala, Bourbon vodu miluje, je jí uplne fascinovana. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 21:24
Reakce na Jiná Realita:

jo cervene, tak to uz jsme tady taky meli  jsem tenkrat myslela, ze ji pretrhnu, vylila ho do knih, ktere byly kvuli stehovani naskladane na zemi  ale musim uznat, ze treba u Bukowskeho to byla trefa 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 21:33

Dcera poslala fotky. To bydlení spolu jim jde.

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 21:33
Reakce na jinx:

Přesně tuhle fotku jsem měla na mysli, hned jak jsem tu hru viděla  Protože ano, to je ten hrdina, podle kterýho jsem vybrala jméno  Mají společnýho dost 

Jinak jsem se dneska, po zkoordinování tý stravy atd. značně nas... eh, nazlobila. Neboť denní pečovatel mi hlásil, že Otíček jen s odporem pozřel pár soust včerejšího kuřátka a včerejší rýže (vše ručně podávané a v mikrovlnce ohřáté, přičemž rýži mistrně selektoval pliváním), takže jsem jektala zubama už od odpoledne, že do nej nebudu schopná večer nic vpravit.

Nicméně upekla jsem další kuře (na soli) a uvařila další porci rýže... a ze zvyku to (v podstatě mimoděk) naházela - bez slanýho spodku a bez kůže - do misky. Svoji osudnou chybu jsem si uvědomila vzápětí - chci po něm,  aby jedl sám!... ale rychle jsem se přestala třást, protože Otíček se na tu misku vrhnul jak smyslů zbavenej, v pikosekundě ji vyčistil tak, že nezůstalo ani zrnko rýže (o masu nemluvě) a ještě na mě zle zahlížel a natahoval se na linku: zatajila jsem mu snad přídavek?!

Takže jsem usoudila, že je to prostě mizera jako každej chlap, kterej vyžaduje čerstvý teplý večeře (a kterej by proto u mě zdechnul hlady) ... a výhledově mi hrozí smutný osud požírače včerejších kuřátek, abych směla dělat denně nová a nová... pevně doufám, že z toho nezačnu kvokat 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 21:34

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 21:40
Reakce na barbucha:

otíčka plně chápu - včerejší kuřecí smrdí! styď se a polepši se:-))

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 22:05

Ano prosím 

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 22:12
Reakce na barbucha:

V podobné situaci muž pravil: Ohřívaný od oběda? To neumíš uvařit tak, aby nic nezbylo a bylo zas čerstvý? Už sice není mým mužem, Otíčka ale osud vyhoštěnce jistě nečeká 

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 22:15

A už jsem ho tam šoupla taky, moji nejoblíbenější fotku plus avatar 

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 22:19
Reakce na Kokoska:

V podobné situaci muž pravil: Ohřívaný od oběda? To neumíš uvařit tak, aby nic nezbylo a bylo zas čerstvý? Už sice není mým mužem, Otíčka ale osud vyhoštěnce jistě nečeká 

No to rozhodně nečeká. My budem dojídat ty zbytky... a vděčně, jen když budou 

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 23:24
Reakce na Potrefenáhusa:

Jednoznačný vítěz!!!

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 23:50
Reakce na barbucha:

"Jinak jsem se dneska, po zkoordinování tý stravy atd. značně nas... eh, nazlobila. Neboť denní pečovatel mi hlásil, že Otíček jen s odporem pozřel pár soust včerejšího kuřátka a včerejší rýže (vše ručně podávané a v mikrovlnce ohřáté, přičemž rýži mistrně selektoval pliváním), takže jsem jektala zubama už od odpoledne, že do nej nebudu schopná večer nic vpravit.

Nicméně upekla jsem další kuře (na soli) a uvařila další porci rýže... a ze zvyku to (v podstatě mimoděk) naházela - bez slanýho spodku a bez kůže - do misky. Svoji osudnou chybu jsem si uvědomila vzápětí - chci po něm,  aby jedl sám!... ale rychle jsem se přestala třást, protože Otíček se na tu misku vrhnul jak smyslů zbavenej, v pikosekundě ji vyčistil tak, že nezůstalo ani zrnko rýže (o masu nemluvě) a ještě na mě zle zahlížel a natahoval se na linku: zatajila jsem mu snad přídavek?!

Takže jsem usoudila, že je to prostě mizera jako každej chlap, kterej vyžaduje čerstvý teplý večeře (a kterej by proto u mě zdechnul hlady) ... a výhledově mi hrozí smutný osud požírače včerejších kuřátek, abych směla dělat denně nová a nová... pevně doufám, že z toho nezačnu kvokat "

Tss, no to je úroveň strkat oficiálně lékařsky uznanýmu marodovi včerejší jídlo! Na Otíčkově místě bych neplivala jenom tu rejži.

Jinak jsem moc ráda, že se cítí lépe.

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 20. ledna 2017 00:02
Reakce na wendulka:

"Na Otíčkově místě bych neplivala jenom tu rejži"

Fakt miluju tyhlety fifleny  

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 20. ledna 2017 00:20
Reakce na barbucha:

Ale houby fiflena. Mám akorát doma nemlich to samé v dvounohém provedení, tak už to znám.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 20. ledna 2017 08:00
Reakce na barbucha:

otíček zkrátka ví, jak na to :-) skvělé, že mu chutná...

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 20. ledna 2017 08:01
Reakce na paktofonika:

jako co dodat ....

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 20. ledna 2017 08:07
Reakce na wendulka:

Potrefenáhusa 

Ale Godzilla je přece hlavně Goliáš.

Offline Potrefenáhusa
38859 příspěvků moje polička 20. ledna 2017 09:15
Reakce na Bledule:

tahle fotka je fakt vtipná, hlavně na ní vypadá, že jde vyvraždit celou rodinu a on se přitom jenom úplně rozpečenej jde přesunout z křesla na klín :-D

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 20. ledna 2017 09:25
Reakce na barbucha:

Celej Otík!

Já měla děsnou radost, když jsem četla, jak nová životospráva mu prospěla, a pak jsem ho tááááák litovala, že kuřecí a rejže... taky už jsme tuhle dietu párkrát nasadili. A Boňuše je taky pěkná mrcha, čerstvě vařené masíčko jde, ale na druhý den s tím taky dělá ofuky. Já jsem jí to maso musela navíc nasekat na mikroskopická vlákýnka tak, aby obalila zrnka rýže a ta mrcha tedy nemohla vyžrat jen maso, což trvalo pomalu dýl, než vaření

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 20. ledna 2017 09:31

Ještě že Tifoušek to nepotřebuje vařený ani teplý. Vymlaskne  to hezky za syrova. Vařit by se mně ty její blafy fakt nechtělo. Ale u marodů je to něco jiného, to je jasné.