Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 11:11

to je tak nefér, když něčí pes či kocour vypadá na všech fotkách jako z katalogu!

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 11:37
Reakce na paktofonika:

ach ach   

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 11:58
Reakce na Potrefenáhusa:

Mně ani nevadí tolik to, že musím ven, ale co tomu předchází: navlíknout si jedny kalhoty, navlíknout si druhý kalhoty, svetr, bundu, narazit si něco na hlavu, zašněrovat pohorky, a když už jsem takhle vystrojená, tak většinou zjistím, že mi něco chybí, mám jen jedno vodítko, nebo nemám telefon, nebo mám málo pytlíků (samo platí, že čím míň jich mám, tím víc jich potřebuju), případně nemám pamlsky, se průměrně 2x vracím, zbytek roku se mi to nějak neděje, nebo mi to tak nevadí, když u toho nejsem nabalená jak pumpa.

Jo, a včera jsme utrěli setkání s nerudným běžcem. Viděli jsem ho z dálky, tak jsem se stáhli z cesty pár metrů do lesa, abysme mu nezavazeli na pěšině. Byl to už starší ročník, tak jsem si ho v ještě v duchu zaobdivovala, že v tomhle počasí a terénu běhá - šli jsme akorát směrem na rozhlednu. Načež on začal vykřikovat něco o tom, že další zoo, že si všichni pořizujou psy, všude fůra čoklů (potkali jsem pak už jen jednoho krysaříka) a prý kdybysme místo toho radši sportovali, jenže to nás ani nenapadne a ty vostatní taky ne!

Offline Potrefenáhusa
38861 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 12:06
Reakce na Zina:

no právě, v létě si člověk jenom obuje boty a jde. Mně teda ještě hrozně vadí ta tma, my tu máme, byť v Praze, na venčení docela ideální prostor, ale já se tam za tmy bojím, dá se tu teda chodit podle potoka, ale je tam zároveň docela využíváná cyklostezka, která taky není osvětlená, takže hrozí kolize s rychle jedoucím neviditelným kolem. Je to votrava prostě, v létě je to pohoda, člověk přijde domů a může si po libosti klidně tři hodiny courat "po lese", ale v zimě je to na pendrek. 

A nemáte odpružený vodítko? Jako ono to na to tahání fakt nepomáhá, ale trochu to člověku uleví třeba na zledovatělý cestě a tak. 

Běžec byl nerudnej, vždyť se psem je to taky sport, člověk se nachodí a namaká ažaž.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 16:14
Reakce na Potrefenáhusa:

Ta cyklostezka je fakt temná, zvláště na to, jak byla drahá. Jednou jsem tam na (osvětleném) kole bezmála najela do zcela neviditelného libajícího se páru - stál přímo uprostřed stezky. 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 17:42

Jsem smutná. Přijela jsem domů po týdnu a zjistila, že jsme asi přišli o jednu venkovní kočku. Manžel, který byl doma, říkal, že v pátek večer ještě byla vzadu v dílně, kde mají dvě venkovky své vyhřívané bydlíky, ale v sobotu tam našel převrhnuté boudy a večer se vrátila jen jedna. Je tam jen jedna malá díra ve dveřích  a jedna nahoře pod střechou. Takže asi kuna nebo co. Ona ta jedna venkovka byla vzrůstem malá, měla brzo první koťata, takže pak už nikdy nevyrostla. Kastrovaná, pěkná, jen malá. No, a už to vypadá,že je asi pryč. Je mi to moc líto, tohle se nemělo stát... Jenže domů nemohly a ani nechtějí, máme doma další kočky a tyto byly plaché, odchytit od nás se nedaly. Jen nakrmit a max jsme jim tam dali ty bydlíky. No, nic nenadělám. Ale smutno, smutno mi je. Bylo jí pět let...

Offline zdensy
1137 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 18:18
Reakce na Torrah:

Třeba se ještě objeví , já vím, slabá útěcha, ale co kdyby přece

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 18:19
Reakce na Torrah:

To je škoda. 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 18:30
Reakce na zdensy:

No, v létě bych doufala, ale teď v těch mrazech... bojím bojím.

Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 18:49
Reakce na Torrah:

Doprčic, tohle je to nejhorší, co se může stát. Ale ještě je naděje, třeba vylekaná našla azyl jinde.

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 19:40
Reakce na Sweet Potato:

Přesně, nejhorší je nejistota. Tak pořád doufáme, ale já moc nevěřím. Třeba se stane zázrak. Uvidíme.

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 20:21
Reakce na Torrah:

mrzi ma, ze ste nestastna, ale ako uz odznelo, mozno sa zabyvala niekde inde alebo zatulala, lebo zazraky sa stavaju, naozaj...

...moj Blačik zacal pocut!!! dvojmesacne piplanie sa s jeho usami prinieslo vysledky a on pocuje!!!, sice reaguje na vyssie frekvencie - musim hovorit vyssie a pisklavejsie, ale krasne reaguje. vcera vecer sa mi zazdalo, ze sa otocil, ked som na neho hovorila (lebo samozrejme, ze na nich hovorim stale bez ohladu na to, ci ma B. pocuje, ved je to partak) a dnes v priebehu dna sa to potvrdilo. a vzdy, ked na neho prehovorim, tak sa cely rozvrti a je nateseny, myslim, ze je rad, ze ma pocuje, tak som dojata a stastna 

Offline Potrefenáhusa
38861 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 20:43

Karel & Godzill

Offline Potrefenáhusa
38861 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 20:43
Reakce na palahniukowa:

to je bezva, raduju se s váma!!!

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 20:46
Reakce na Torrah:

Držím Vám i kočičce palce, tohle ztratil se a nenašel bohužel znám..a vím jaký to je..ale vzhledem k tomu, že jsme opakovaně poskytli domov ztracené/vyhozené kočce (asi teda spíš vyhozený), tak neděje neumírá zcela..

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 20:47
Reakce na palahniukowa:

Skvělá zpráva!

Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 20:58
Reakce na palahniukowa:

Jsem úplně naměkko, to je krásné

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 21:01
Reakce na palahniukowa:

Tak to je paráda, to moc gratuluju! Super zpráva.

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 21:02
Reakce na Ounz:

Díky. Téměř všechny naše kočky jsou někým nechtěné, vyhozené apod., jednu dobu jsme jich tu měli až 14, než jsme některé umístili. Takže vím, jak to chodívá. Pořád doufám. Ale bojím.

Offline Potrefenáhusa
38861 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 21:49

Godzilla by ho kousla!