Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Online Potrefenáhusa
38694 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 09:23
Reakce na Zina:

Ja ji mam krátce a upřímně,myslela jsem ji spis pro lidi,nez pro zvěř,no ale tak na mým názoru az zas tak nezáleží,no,jeste mam teda jednu krásnou z bonami a ta je fakt zavřena v ložnici,tu nedám 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 09:30
Reakce na Potrefenáhusa:

Ja ju mám tiež pro lidi, len keď si lidi sadnú a zakryjú sa tak už je canisterapie v plnom prúde. Sa mi ešte nestalo, žeby som sedela pod dekou bez. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 09:34

Děkuju, tak to možná byla ona. Já ji taky myslela pro lidi, ale kdybych ji ji chtěla 100% vyloučit ze zvířecího použití, tak bych ji musela zavřít do pokoje pro hosty a tam bych si ji moc neužila. Dějou se nám tady trochu záhady totiž, například když přijdu ráno dolů, tak je občas teplý gauč, přitom Terk vzorně spinká v pelechu, protože psi na gauč nesmí a on to samozřejmě dodržuje i v noci, když je tu sám.

Jestli jde ale vyprat, tak pro ní asi zajedu, bude to můj první kolektivní kousek :-).

Online Potrefenáhusa
38694 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 09:56
Reakce na Zina:

no tak se dost často pozná, že je pes fakt už dost hluchej, když přijdou lidi domu a načapou ho, jak chrápe někde, kde nesmí ... :-D

Akorát teda ta deka malinko kouše. Já kdybych neměla zvěř, tak bych si asi koupila pořádnou vlněnou deku odsud, jenže to je fakt na to ji někam zavřít. Jako se psem je to ještě pohoda, stačí deku po použití složit a dát ji někam, kde si na ni nemůže lehnout, jenže kočka vleze všude, pouští milion chlupů a sem tam si ublinkne...

Offline Mohučanka
7353 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 09:57
Reakce na Zina:

Záhady...

Kocoura onehdá zradil můj záchvat uklízení, kdy jsem večer uklidila a vycídila kuchyňskou linku i sporák a na tom neposkvrněném povrchu se ráno krásně vyjímaly kočičí tlapičky. To ráno byl kocourek velmi mazlivý...

Online Potrefenáhusa
38694 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 10:07
Reakce na Mohučanka:

nám došly kočičí granule, ty, co kupujem obvykle, teď nikde nemaj, takže čekám, až naskladněj a kupuju zatím malý 400 g pytlíčky jinejch značek ... včera jsem ho zapomněla uklidit a nechala ho na lince a ta potvora zrzavá do toho obalu vykuchala díru jako vrata a spásla snad půl pytlíku, a to měl včera svý poctivý dvě večeře, který taky celý sežral...taky teda ještě mohl ten načatej pytlík shodit na zem psovi, no, můžu bejt ráda...

Offline Mohučanka
7353 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 10:22
Reakce na Potrefenáhusa:

Pytle s granulema máme bezpečně uložené mimo dosah (kocouří, kočka je slušně vychovaná) od té doby, co jsem jednou přišla domů a ještě neotevřený dvoukilový pytel byl rozpáraný vejpůl a granule roznesené po celém obýváku...

Online Potrefenáhusa
38694 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 10:49
Reakce na Mohučanka:

no já to mám normálně ve špajzu, i tak Goliáš pořádá nájezdy na dveře, ale teď jsem zapomněla, jak to byl jen malej pytlík. Já musím mít schovanej i pytel s kočkolitem, jak to někde chvíli stojí nebo se nezavřou dobře dveře od komory, už je v tom vyříznutá díra, jen tak ze zábavy... (kupujem velkej 40l a je v papírovým pytli)

Offline Mohučanka
7353 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 11:27
Reakce na Potrefenáhusa:

Goliášek se zjevně nudí  Kočkolit tedy máme taky schovanej (přemýšlím, co vůbec lze nechat neschované) od té doby, co si kocour došel na záchod přímo do toho pytle. Jednou rozkuchal i kapsičku, to bylo dost nechutný. Kapsa vypadala, jako když se z ní zrodil vetřelec a byt popatlanej kočičím masem. Ale když se to stulí na klín, je to to nejsladší stvoření na světě

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 12:11
Reakce na Potrefenáhusa:

Pekné deky má Wooliere. Ale tam už cena presahuje 100eur. No a to pri tom ako ja stále všetko periem to by jej bola škoda, to by som ju musela dať ozaj do skrine a sem tam sa s ňou ísť pomojať :D Mimo iné Wooliere má aj pekné šály. https://www.facebook.com/wooliere/

Offline Janulik03
20165 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 12:20
Reakce na Zina:

Děkuju, tak to možná byla ona. Já ji taky myslela pro lidi, ale kdybych ji ji chtěla 100% vyloučit ze zvířecího použití, tak bych ji musela zavřít do pokoje pro hosty a tam bych si ji moc neužila. Dějou se nám tady trochu záhady totiž, například když přijdu ráno dolů, tak je občas teplý gauč, přitom Terk vzorně spinká v pelechu, protože psi na gauč nesmí a on to samozřejmě dodržuje i v noci, když je tu sám.

Jestli jde ale vyprat, tak pro ní asi zajedu, bude to můj první kolektivní kousek :-).

som si myslela, že sa to deje len u nás. Ale už som vyčíhala. Spí u seba ked večer som v obývačke. Potom si idem lahnut, zhasnem. Ale o chvílu počujem také jemné vzdychnutie, nakukne mi do spálne či tam som a potichuuučky ide do obývačky. Prezrádzaju ju pazuriky na podlahe. Ked sa pohnem, že vstanem, tak pazuriky a tradá....Elzička spí u seba ako zabitá. Ráno býva teplý gauč. No zázrak, proste nevychladne do rána po mne. Ale nenačapám ju, to je fakt. 

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 13:23

Kocici story pro dnesni den: rano koukam na Kocoura, jak si pekne hraje, cosi, co z dalky vypada jako slupka od buraku, honi po kuchyni, vyhazuje do vysky a lovi, no a kdyz prijdu bliz, tak je to moje flashka, kterou jsem si 2 vteriny pred tim polozila na stul a sla vedle do loznice pro kabelku, ze si ji jako uklidim...

Online Potrefenáhusa
38694 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 13:24
Reakce na moora:

jsou to hajzlíci zlodějský!!!!!!

Online Potrefenáhusa
38694 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 13:36
Reakce na paktofonika:

nádherný deky maj i tady (ale teda tam vůbec nějak všechno), jenže to fakt aby si to člověk potom někam zamknul a chodil se na to dívat :-D

(nelzu tam, nelezu tam, nebo zase zjistim, že něco potřebuju :-D )

Offline barbucha blogger
35656 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 13:52

Otíček včera vyfásnul ještě dva prášky navíc... a zrušili mu dietu - pokus, kterej k ničemu nevedl, leda k tomu, že už z něj zase lezou žebra a zase je bez nálady. V noci spal se mnou v posteli! Což neudělal několik let... div že jsem celou noc neprobrečela, jak jsem s jistotou očekávala, že vypustí duši

Nabrali znova vzorky a opět čekáme  

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 13:55
Reakce na Potrefenáhusa:

nádherný deky maj i tady (ale teda tam vůbec nějak všechno), jenže to fakt aby si to člověk potom někam zamknul a chodil se na to dívat :-D

(nelzu tam, nelezu tam, nebo zase zjistim, že něco potřebuju :-D )

Tak diky 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 13:59
Reakce na barbucha:

Ach jo  No a už niečo zistili? To je hrozne to čakanie na tie vzorky a výsledky. Oticek je silný, ten sa určite nedá. Prosím podrbat za mňa za uškom. 

Offline barbucha blogger
35656 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 14:08
Reakce na paktofonika:

Právě že nezjistili nic. Teda kromě toho zvětšenýho srdce není nic potvrzenýho. Uzliny se mu prej trochu zmenšily, ale rozhodující budou ty výsledky - napodruhý už by to mohlo být průkazný. Ne že by bylo o co stát, ale jak nikdo neví, je to tím horší.

A jo, podrbeme!

Online Potrefenáhusa
38694 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 14:09
Reakce na barbucha:

tak i za mě!!! Teď budete muset drbat nejmíň tejden v kuse, než se dostane na podrbání za nás za všechny!!!

Offline barbucha blogger
35656 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 14:15
Reakce na Potrefenáhusa:

To zvládnem