našla jsem jednu ultraterapeutickou, to by vyléčilo i polomrtvýho...

ve mně to vzbudilo touhu hupsnout do postele ![]()
ještě jak lezou na ten klín - tak tohle je v létě u ohně půjčenej bullteriérek ![]()
a ještě jorkšírek

pupík naštěstí na klín neleze, to bych nezvládla
stačí, když přilítne a rozvalí si mi na kolena přední tlapy a olizuje mi hlavu
váží už docela dost.
ale předtím jsme měli dobrmana, který i jako dospělý pořád rád na klín lezl, ovšem snažil se o to, když člověk seděl na židli...a pak přetékal a visel všude okolo
vlastně na tom klíně z něj držela tak 1/4, zbytek už byl moc velký, nohy mu visely ža na zem.

velmi umělecké ![]()
komu gratulujeme?
Jasně, děťátko se snažilo. Snad to oslavenkyně ocení.![]()

Na kamarádku si takhle jednou "sednul" pes - ona seděla na židli a na ní nasunuté psisko, jak kdyby seděla u stolu. Ani mu nohy nevisely, normálně stál a břicho si opíral o ni.Nejdřív zkoušel dát jí na klín jen hlavu, co to jako udělá. Podrbala ho a byla jeho. Nevím, co to bylo za plemeno, ale bylo to šedé a obrovské, vzhledem něco jako modrá německá doga. Ptaly jsme se, ale ve španělštině jsme to nepochopily.
U nás vyzerá canisterapia takto, niekedy si ani čítať nemôžem. Dokonca aj keď sedím na stoličke pri pc tak terapia je v plnom prúde. ![]()

Jupíííí, gratulujem. Hlavne veľa zdravia prajem ![]()
našla jsem jednu ultraterapeutickou, to by vyléčilo i polomrtvýho...

No ale ta Goliášova labka až v ústach pomaly ![]()
Děti to pojaly ve velkém stylu. Chci být náš pes!

Ultraterapeutická je boží ![]()
Prosím podrbat Otíčka i za mě.
A tobě pevné nervy.
Taky posílám Otíčkovi podrbání..extra dlouhý ![]()
U nás vyzerá canisterapia takto, niekedy si ani čítať nemôžem. Dokonca aj keď sedím na stoličke pri pc tak terapia je v plnom prúde. ![]()

Ty vaše fotky s Amy jsou naprosto famózní!!!
Nemám tam hlavu to preto!!! :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.