Tak je po všem. Bylo to strašný. Zlila jsem se pak jak Dán. Děkuju všem za podporu.
Chlpáči a iné
stes je mi to ľúto ![]()
stes
ouvej
Tak je po všem. Bylo to strašný. Zlila jsem se pak jak Dán. Děkuju všem za podporu.
Myslim na tebe ![]()
stes je to děs, pořád budeš koukat a poslouchat kde je, nám to trvalo rok než jsme se odhodlali k dalšímu kusu![]()
Každý pejsek i kočička by měl mít své kuřátka:D

rasaNori to je hezký!
rasaNori To je rozkošné!
nevim, co se tady v noci delo, ale muselo to byt velky!![]()

viktorka_od splavu no to je jasný - ubožátko zanedbávané, vyhladovělé, z posledních sil dovleklo misku na viditelné místo, aby sis uvědomila svou chybu, a pak vyčerpáním a slabostí omdlelo ![]()
![]()
SunEclipse
presne!
Co prosím máte osvědčeného za protiklíštěcí přípravky pro kočičí chlupáče? Já mám fyprysk pipetu,ale stejně klíštata nosí. Stačí mi klidne jen primárně na klíštata, s jinýma kočkama se náš asociáln nevidá, ani k nám žádné nechodí, takže když to bude fungovat hlavně na klíštata.
Karja bravecto (stoji milion, funguje cca 3 mesice)
Potrefenáhusa Tak milion jsem dneska už nechala v Praze, hrozné město:D. S tím se musím podělit, s myšlenkou jak jsem nechala v Praze milion (benzin, nákupy, léky) a že aspon oběd si dám teda až doma... jsem si šla koupit na hlaváku lístek na MHD a přistoupil ke mně nějaký mladík a dal mi svůj lístek, že je ještě 25 minut platný...Jsem to měla na čele.
No takže ještě milion číslo dva! Jí snad dám domácí vězení!
Karja na hlavaku v luxoru jsem v patek nechala pres litr za dve knížky a pastelový pastelky pro housatko k narozeninám, na internetový ceny radši nekoukam
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my