Potrefenáhusa Já jsem byla ve skibi pro darek a paní mi rika,, máte tady členství? Protože za každých 6 tisíc, co tu nakoupíte vám dáme x procent slevu".a já,,no to se doufam nestane,,. Ale mozna budu prekvapena, už jsem tam párkrát byla a ono se to nascita i po tech stovkách...
Chlpáči a iné
Karja no ale oni prodavaj i kola, ne?
Trnka chodi do zoo moc rada, vetsinou to ma benefity i pro nas, protoze dost casto nekdo zalezlej zvědavě vyleze a jde se na ni podívat

Karja u koček zkušenost nemám, ale u psa obojek Foresto
Potrefenáhusa My kupujeme holkám z druhé ruky, je to fajn, jsem ráda, že na to my ani ony nemusí dávat moc pozor, starší ted jezdí už samostatně, když to někde hodí to na mez, tak to hodí na mez.... U výlevu, že je poškrábané kolo za 17 tis. jsem byla přítomna minulý měsíc:D Takže doufám, že ty skibi i tak nenasbírám:D
Karja my zatím kupovali jen ten woom, kterej stojí z druhý ruky skoro stejne, takže vzhledem k tomu, ze bude pro dvě deti, jsem koupila po dni projíždění bazaru nakonec novy...ted nekdo prodava vetsi u nas, ale presne zase jen o 2 litry levnejc nez stoji novy (zas v kýžený barvě, ktera uz se nevyrábí...)

Pes bazinny

a pes lesni

Karja bravecto (stoji milion, funguje cca 3 mesice)
My dáváme Simparica, že je to šetrnější než Bravecto. Nakonec to vyjde i při častějším použití prakticky nastejno.
Bééé... Poppy má bouli na noze... objednali jsme se na dnešek na veterinu, v noci jsem nespala ani jedinou minutu. Doktůrek zkoumal, vyšetřoval... a když zklamaně pravil že doufal že tam najde podebranou hlavičku klíštěte, musela jsem si sednout. Když začal o mastocytomu tak jsem se mu už kácela na stůl. No nic, odebral vzorky a v pátek se ozve. Jestli bude mít komu, páč se do tý doby patrně uchlastám. Za tejden má Poppy narozeniny ![]()
barbucha Držím palce ![]()
barbucha taky drzim palce! ![]()
barbucha dočítam a držím všetky palce, sú to nervy, čo si budeme.....![]()
barbucha Bude to dobrý!
Karja Bravecto.
Tak jsem mluvila s veterinářem, a neni to zhoubný
Takže jen sledovat... Já tu vopici zabiju, takový starosti nám nadělala!!
Uf! ![]()
barbucha tak super :-)
nas si takhle minulej tejden povodil Goliáš, kterej dorazil s obří bouli na boku, podle výsledku odběru je to obří hematom, takže asi odněkud spadnul

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje