Dik holky. Vy tady me aspon chapete!
S tema malejma mizerama je to tezky - hodne radosti... ale ted aktualne si nejsem jista, jestli ta dan za to neni prilis vysoka.
Dik holky. Vy tady me aspon chapete!
S tema malejma mizerama je to tezky - hodne radosti... ale ted aktualne si nejsem jista, jestli ta dan za to neni prilis vysoka.
Je mi to jasny. Ale synek se slecnou jsou celkem pricetny a delaj prvni posledni... sami rekli ze ho trapit nenechaj. Tak doufam - protoze me to taky napadlo - ze nebudou cekat az na me! No, psat jim to vyslovne ale nemuzu, jeste by to vypadalo ze to chci nejak urychlit, abych se tomu vyhnula... ne ze by si o mne mysleli jen to nejhorsi, ale v tom rozpolozeni v jakym ted jsou by jim to jen pritizilo. Tak se musim spolehnout na jejich usudek.
ach jo... tak to je mi líto...![]()
mrzi me to, preju hodne sil a snad to vyjde tak, ze se stihnete rozloucit
Ach jo. Drž se.
Je mi to moc líto, hodí se i u pejsků říct upřímnou soustrast? Já myslím, že jo.
Já myslím, že to za to rozhodně stojí, i když tyhle chvíle jsou fakt úplně strašný. Bohužel, tohle k tomu patří taky, i když si furt myslim, že je to jedna z největších nespravedlností, že maj život o tolik kratší než lidi.
něco trochu pro rozptýlení:

jinak teda Rufíčkova oranžová věc na odměny konečně vypadá, že najde uplatnění....
(foceno dost ve tmě)

Tak to je mi moc líto :-(
![]()
![]()
Je mi to ľúto. Drž sa.
Snad jen, ať se trápí co nejmíň.
Ach jo, nevím, co říct kromě toho, že mě to hrozně mrzí
.
Je mi to moc líto, hodně sil! ![]()
Čerstvý sneh je najlepší.

chudak Oticek. je mi z toho strasne tazko, a to som ho ani nikdy nepomojkala naozaj. odzaciatku Otickovych problemov obdivujem Tvoj optimizmus a snahu pomoct mu NAJVIAC, ako sa len dalo - lietala si po lekarich, vyvarala si mu same delikatesky, mojkala ho, plnila mu vsetko, co si mu na ociach videla, dokazala si sa ho vzdat v prospech striedavej pece, aby si co najviac uzival vsetkych svojich ludi... a este si to stihla zdielat aj s nami tu - uzasne. Oticek ma perfektny zivot. drzte sa vsetci.
Ach, to nééé. Je mi to moc líto
, držte se. Přeju Vám, ať se s tihnete rozloučit, pokud to pro drobečka nebude komplikace. Hodně sil. ![]()
V Praze (1) žijí bažanti? Před chvíli nám jeden chodil po zahradě a teď se usadil na stromě, odhadem tak v sedmi metrech. Koukám na to jako blázen...
Je mi to moc líto a držím Vám palce. Zažili jsme to asi všichni a je to fakt nanic, ale i tak si myslím, že to za to stojí - můžeme udělat několika živým tvorům jejich život báječný, a oni nám na oplátku obohacují život nás lidí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.