Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline zdensy
1134 příspěvků moje polička 01. února 2017 22:37
Reakce na barbucha:

Brouček malý, je mi to líto, furt to říkám, že jsou to jen kapánek retardované dětičky. Jak se to mohlo stát, když měl v misce to nejlepší

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 01. února 2017 23:47

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. února 2017 00:07
Reakce na Berta:

ta první fotka by mohla mít nadpis "chceš přes držku?"  to bylo první, co mi u toho vytanulo na mysli 

Offline pecka
6173 příspěvků moje polička 02. února 2017 08:28
Reakce na Jiná Realita:

Mňa tiež pri prvej fotke napadlo,že "keby pohľady vraždili .... " :D

Offline barbucha blogger
35655 příspěvků moje polička 02. února 2017 08:53
Reakce na zdensy:

Brouček malý, je mi to líto, furt to říkám, že jsou to jen kapánek retardované dětičky. Jak se to mohlo stát, když měl v misce to nejlepší

Retardovany?! Vzdyt jsou kolikrat i chytrejsi  a mnohem, mnohem hodnejsi 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 02. února 2017 09:01
Reakce na Potrefenáhusa:

já myslím, že Amy by si zasloužila minimálně kalendář! :-D

To je zaujímavý nápad!!! Možno 2018 :D

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 02. února 2017 09:02
Reakce na pecka:

Fotomodelka Amy 

Jj, modelka a hlavne herečka!!!! 

Offline Potrefenáhusa
38692 příspěvků moje polička 02. února 2017 09:04

mně prostě neni souzený chodit kamkoli včas...

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 02. února 2017 09:04
Reakce na Jiná Realita:

ta první fotka by mohla mít nadpis "chceš přes držku?"  to bylo první, co mi u toho vytanulo na mysli 

A on je přitom takový můj dobrák od kosti až trochu medvídek ňouma.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 02. února 2017 09:16

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 02. února 2017 10:02
Reakce na 999:

s temi bazanty je to mozne. v nasem devadesatitisicovem malomeste zijou v parcich v centru ruzna zvirata. nasi bydli na sidlisti vedle centra a tam v krovi zije treba kralici rodinka a litaj tam v lete netopyri

Offline barbucha blogger
35655 příspěvků moje polička 02. února 2017 13:08
Reakce na Potrefenáhusa:

Taky komu by se chtelo nekam chodit, z takovy spolecnosti 

A mladi se teda nastehovali k nam, coz Oticka znacne povzbudilo - nejen k jidlu, ale i ke zlobeni: sel mi rozhrabat postel (jindy zakazovana, dnes radostne vitana cinnost).

A hned mi poslali fotku 

Offline Potrefenáhusa
38692 příspěvků moje polička 02. února 2017 13:16
Reakce na barbucha:

to je brouček  

Offline barbucha blogger
35655 příspěvků moje polička 02. února 2017 13:27
Reakce na Potrefenáhusa:

Hubenej  A s nudli!! 

Offline Potrefenáhusa
38692 příspěvků moje polička 02. února 2017 14:00
Reakce na barbucha:

no jo, no. A jak mu je, víte? Jestli se ty prognozy nějak trochu nelepšej?

Offline barbucha blogger
35655 příspěvků moje polička 02. února 2017 14:06
Reakce na Potrefenáhusa:

S tou prognozou se neda hnout. Rikali prej tydny, ale i min. Nebo se muze stat ze proste jednou usne...

Ted jsem ale rada ze ma kolem sebe ty lidi aspon. My s nim nadelali cavyku odjakziva, ale ted si urcite uziva hodne.

Offline Potrefenáhusa
38692 příspěvků moje polička 02. února 2017 14:14
Reakce na barbucha:

to je blbý, no

mně v tomhle jednou hrozně pomohla tady v nějaké diskuzi kolem toho Zina, která napsala, že u nich i pár měsíců může znamenat docela dlouhej úsek vzhledem k celkový délce života. Záleží, aby ho to nebolelo, ale to určitě posoudíte sami nejlíp. Je to fakt bobeček a zaslouží si největší rozmazlování na světě!

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 02. února 2017 14:21
Reakce na barbucha:

Já myslím, že teď se to hodí, že je na nějaký cavyky zvyklej, když pes není a najednou se vynoří, tak ho to jen utvrdí v tom, že je něco špatně.

Otíček je krásnej, a je mi to za vás fakt moc líto. Naše Belisa měla potíže s dechem poslední rok, kvůli zavodňování, je to dost hrozný, když najednou nemůžou dýchat. Bylo to vždy ze dne na den, jeden den ok a pak najednou sípání a už jsme jeli. Dostala injekci na odvodnění a pak byl klid, na začátku půl roku, pak třeba tři měsíce, pak 14 dní, intervaly se zkracovaly. Mezitím vždy zcela zdravý pes. Nakonec nám neodešla tady na to, ale na nádor na kosti...

A chtěla jsem se zeptat, kdo tedy Otíčka pořídil, jestli vy nebo syn? Podle toho, co píšete, mi přišlo, že máte střídavou péči :-). 

Offline barbucha blogger
35655 příspěvků moje polička 02. února 2017 14:30
Reakce na Zina:

Presne tak, stridavou peci  Puvodne ho (jako v mnohych jinych rodinach) poridil syn. Ze uz je velkej a bude se starat. No, kdo se asi staral vic nakonec, ze jo. A za cas se odstehoval ke slecne a Oticka nam pres tyden nechali, protoze oba chodi domu pozdejc. Ale mne to (uz) nevadilo 

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 02. února 2017 14:51
Reakce na barbucha:

Otíček je úžasný a vy všichni taky, že se o něj dokážete takhle postarat. Ale je opravdu strašně hubený. Poradil vám na to veterinář něco? Pardon, že se zase s tou myšlenkou vnucuji, ale u našich koček vždycky pomohla vitamínová pasta. Strašně jim chutná a pomáhá při nemocech, nechutenství, vyčerpanosti... Používali jsme tuhle, je i pro psy. A taky existuje speciální žrádlo pro psy s nemocemi srdce.