Brouček malý
, je mi to líto, furt to říkám, že jsou to jen kapánek retardované dětičky. Jak se to mohlo stát, když měl v misce to nejlepší
Chlpáči a iné

ta první fotka by mohla mít nadpis "chceš přes držku?"
to bylo první, co mi u toho vytanulo na mysli ![]()
Mňa tiež pri prvej fotke napadlo,že "keby pohľady vraždili .... " :D
Brouček malý
, je mi to líto, furt to říkám, že jsou to jen kapánek retardované dětičky. Jak se to mohlo stát, když měl v misce to nejlepší
Retardovany?! Vzdyt jsou kolikrat i chytrejsi
a mnohem, mnohem hodnejsi ![]()
já myslím, že Amy by si zasloužila minimálně kalendář! :-D
To je zaujímavý nápad!!! Možno 2018 :D
Fotomodelka Amy ![]()
Jj, modelka a hlavne herečka!!!! ![]()
mně prostě neni souzený chodit kamkoli včas...

ta první fotka by mohla mít nadpis "chceš přes držku?"
to bylo první, co mi u toho vytanulo na mysli ![]()
A on je přitom takový můj dobrák od kosti až trochu medvídek ňouma.![]()
![]()

s temi bazanty je to mozne. v nasem devadesatitisicovem malomeste zijou v parcich v centru ruzna zvirata. nasi bydli na sidlisti vedle centra a tam v krovi zije treba kralici rodinka a litaj tam v lete netopyri
Taky komu by se chtelo nekam chodit, z takovy spolecnosti ![]()
A mladi se teda nastehovali k nam, coz Oticka znacne povzbudilo - nejen k jidlu, ale i ke zlobeni: sel mi rozhrabat postel (jindy zakazovana, dnes radostne vitana cinnost).
A hned mi poslali fotku ![]()

Hubenej
A s nudli!! ![]()
no jo, no. A jak mu je, víte? Jestli se ty prognozy nějak trochu nelepšej?
S tou prognozou se neda hnout. Rikali prej tydny, ale i min. Nebo se muze stat ze proste jednou usne...
Ted jsem ale rada ze ma kolem sebe ty lidi aspon. My s nim nadelali cavyku odjakziva, ale ted si urcite uziva hodne.
to je blbý, no
mně v tomhle jednou hrozně pomohla tady v nějaké diskuzi kolem toho Zina, která napsala, že u nich i pár měsíců může znamenat docela dlouhej úsek vzhledem k celkový délce života. Záleží, aby ho to nebolelo, ale to určitě posoudíte sami nejlíp. Je to fakt bobeček a zaslouží si největší rozmazlování na světě!
Já myslím, že teď se to hodí, že je na nějaký cavyky zvyklej, když pes není a najednou se vynoří, tak ho to jen utvrdí v tom, že je něco špatně.
Otíček je krásnej, a je mi to za vás fakt moc líto. Naše Belisa měla potíže s dechem poslední rok, kvůli zavodňování, je to dost hrozný, když najednou nemůžou dýchat. Bylo to vždy ze dne na den, jeden den ok a pak najednou sípání a už jsme jeli. Dostala injekci na odvodnění a pak byl klid, na začátku půl roku, pak třeba tři měsíce, pak 14 dní, intervaly se zkracovaly. Mezitím vždy zcela zdravý pes. Nakonec nám neodešla tady na to, ale na nádor na kosti...
A chtěla jsem se zeptat, kdo tedy Otíčka pořídil, jestli vy nebo syn? Podle toho, co píšete, mi přišlo, že máte střídavou péči :-).
Presne tak, stridavou peci
Puvodne ho (jako v mnohych jinych rodinach) poridil syn. Ze uz je velkej a bude se starat. No, kdo se asi staral vic nakonec, ze jo. A za cas se odstehoval ke slecne a Oticka nam pres tyden nechali, protoze oba chodi domu pozdejc. Ale mne to (uz) nevadilo ![]()
Otíček je úžasný a vy všichni taky, že se o něj dokážete takhle postarat. Ale je opravdu strašně hubený. Poradil vám na to veterinář něco? Pardon, že se zase s tou myšlenkou vnucuji, ale u našich koček vždycky pomohla vitamínová pasta. Strašně jim chutná a pomáhá při nemocech, nechutenství, vyčerpanosti... Používali jsme tuhle, je i pro psy. A taky existuje speciální žrádlo pro psy s nemocemi srdce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my