je to přímo pupíček
super fotka.
Chlpáči a iné
Na to nechutenstvi mel nejaky prasky. Ale nejlip na to funguje, kdyz dostane, co chce
Touhle metodou jsem ho nedavno vykrmila tak, ze veterinar zasnul... Kdyz chtel pribinacek, dostal pribinacek... a tak podobne.
Nejlepsi finta ale je, ze dam jeho veceri na muj talir. Vezmu to k televizi, a jakoby nahodou mu podavam ty sousticka, jakoze mne zbyly...
Je to pracnejsi, ale u ty televize to utika lip, a kdyz chci aby sned poradny jidlo (maso, zeleninu plus prilohu), tak holt se musim snazit ![]()
Ta "srdecni dieta" me taky napadla, ale zavrhla jsem ji. Oticek byl vzdycky vybiravej, kdovi jestli by mu chutnalo - a kdyz chceme aby se nakonec mel co nejlip, tak uz je nam to jedno. Samozrejme mu nedavame slehacku se skvarkama... ale v mezich moznosti jen to, co vime ze ma rad.
No jo, ale prášky mu asi nechutnaly, ne? Ta pasta je udělaná tak, že když vezmu tu tubu do ruky, kočky se div nepoperou, aby se k ní dostaly. A dát kočce prášek je u nás práce pro malé dítě - zastrčí ho na krajíček do tuby a zmáčkne, kočka ho spolkne jako malinu a chce další. Nejtěžší je na tom ohlídat, aby ho dostala ta správná kočka :-)
Jinak, je mi jasné, že se o něj staráš jak nejlépe to jde, ale když ho musíš svěřit ostatním spolubydlícím, co to s ním takhle neumí, třeba by vám ta pasta pomohla.
U té "srdeční diety" jsem myslela zkusit, jestli by šla nakombinovat s tím oblíbeným jídlem, ne mu dávat jen to dietní. Třeba ji taky dokázali lákavě ochutit (aspoň podle ceny by měla být k sežrání).
Myslím, že ta situace je daleko horší pro lidi, než pro zvíře. Protože vy víte. Otík může z vašeho chování poznat, že je něco jinak, ale pokud je na rozmazlování zvyklý, pojme to asi tak, že poddaní konečně přišli k rozumu a přestali dělat fóry.
bobek...![]()
Bažant stále na našem dvoře... 
Spolubydlici to s nim umej velmi dobre
A prasky by mu samozrejme nechutnaly - kdyby je nemel zabaleny v kousku syra ![]()
Ale dekuju za tipy, po ty diete se prece jen jeste porozhlidnu. I kdyz vareny libovy maso treba s brokolici (tu ma nejradsi) a s ryzi nebo vlockama je docela v cajku, a takhle ji celej zivot ![]()
Je zvyklej! Rozmazlenej zmetek, druha zritelnice oka meho!
Mno, nedokážu odhadnou, jestli naši psi jsou nebo nejsou jídelně rozmazlený, ale jedno je jisté: jenom a kvůli nim jsem ochotná jednou za čas složit 70 kilo masa, kvůli ničemu (a zvláště nikomu) jinému bych to nedělala, ani kdyby to množství bylo desetkrát menší! :-)
Jinak to s tím přesunem k vám byl myslím dobrý nápad, jestli to tam má radši, tak mu to určitě po psychické stránce prospěje.
Bože, to je ňunínek, ten nevinný pohled :-) Já bych ho umazlila ![]()
Moc vám všem držím palce, ať to zvládáte co nejlépe. Přístup máte určitě správný, Otíčka je třeba rozmazlovat, rozmazlovat a rozmazlovat ![]()
Otíček je tak krásnej čumáček ![]()
Kvůli Otíkovi mám nějakou nostalgickou náladu. Před rokem jsme se dozvěděli špatnou diagnózu my, musím znovu přiznat, že jsem byla zbaběle ráda, že nemusíme u toho definitivního rozloučení kvůli dětem být. Tak jsem si dneska našla alespoň dvě archivní fotky ( skoro všechny máme samozřejmě v ČR ).

Asi se potřebuje ohřát a nažrat ![]()
Dcera mi taky říkala, ať mu něco nasypu... ![]()
Nasypala bych mu směs pro morčata![]()
Nemám
. Ani žádnou jinou směs....
No rozhodnúť sa musia oni, ak sú (resp. teda syn) majiteľmi psíka. Toto je tá smutná stránka spolužitia so zvieratami, ale nakoniec dobré je, že človek im vie a môže pomôcť a prípadne uľahčiť odchod ak sa trápia. Moc Vám celej rodine držím palce a prajem veľa, veľa síl.
Rychlé hledání: Z polních plodin a plevelů přijímá pýr, rdesno, pohanku, merlík, kukuřici, vikev, pšenici, svlačec, ostřici, kuří nohu, svízel, čirok, laskavec, rozrazil, ptačinec, ječmen, žito, proso, oves, hrachor, lebedu, ohnici, jitrocel, hrách a další místně se vyskytující druhy. Z lesních rostlin bažanti přijímají ostružiny, hloh, šípek, bez, ptačí zob, jeřabiny, bukvice aj. V živočišné potravě bažantů jsou zastoupeny např. slunéčka, střevlíci, stonožky, mravenci, lumci, drabčíci a další druhy. Denně potřebuje sežrat 1/15 své hmotnosti. Tak, a teď ho zachraňuj, když má jídlo pod sněhem. Při dobré vůli by směs pro morčata žrát mohl ![]()
Nám chodí pod krmítko kulhavá koroptev, krmí se slunečnicí. A asi jí vyhovuje, chodí už druhý týden -)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my