No jasně, protože každá má někde v sobě i kousek oranžové.![]()
Chlpáči a iné
Tyhle dvě micky jsem vyfotila předloni na Menorce. Povalovaly se u jedné výrobny sýrů. Neudělalo si kočičí zábavné duo výlet?

![]()
Nikam, uz se narajzovaly dost! ![]()
Psí chlup v kafi! Nic zvláštního, řeklo by se... ale v práci?!
:-)
a co takhle kocici chlup ve rtence. ne na puse, ale uvnitr v zavrene rtence:-)
normálka, taky na čerstvě rozbaleným másle, pod čokoládou nanuku atd.
jako mojí židli v práci bych mohla luxovat dnes a denně :-D
V právě otevřeném jogurtu...![]()
@jinx
Jak se říká, nejlepší jsou zrzavci a taky mourovatý, černý, bílý, černobílý, strakatý.... Snad se některá barva neurazí :-) Garfield na fotce je vlastně taky moje první kočka. Jako opravdu moje, ne moje kočka u babičky nebo adoptivní někde v práci. Taky se těší jistým výsadám, například jsme ho ještě nepřetrhli za všechny ty lumpárny
:-)
a co takhle kocici chlup ve rtence. ne na puse, ale uvnitr v zavrene rtence:-)
To tam kočky chodí strkat, když zrovna nespí. Proto po nocích tak šelestí.
Můj úplně první je ten pruhovanej, co ho sem fotím občas, ty ostatní jsou 'naše' bydlí u mámy, ale já je mám za vlastní..
Tak jsem si chtěla koupit nějakou pěknou jarní kytičku na parapet a pořád jsem si nemohla vybrat, až jsem nakonec koupila kočičí trávu ![]()
Tak tam máš jistotu, že se kočka neotráví, až bude ochutnávat ![]()
tak to mě vážně rozesmálo
chacha, to je vtip mého dnešního dne.
Tak to jsou dobré zprávy, Mišutka je bojovnice.
nemám foto, ale situace byla zhruba následující. šla jsem řešit nějaké věci za otcem do jeho kanceláře (no, spíš je to taková obří kumbálotrucovna). už zdálky slyším tuc tuc, nebo otec je velký fanda hardrocku a je poněkud nahluchlý. oknem vidím výjev: hudba na plné pecky, otec unesen v jiných sférách, na klíně kočka rozvalená, spokojeně podřimuje
. sice jsem klepala, ovšem tam by nebyl slyšet ani konec světa, takže když jsem vlezla, kočka si mě všimla později, lekla se, vyletěla ke stopu, pak se lekl otec, popadaly mu ovladače, toho se lekl pes, všichni běželi do různých rohů a otec prý proč neklepu
takhle to nevyzní, ale byla by z toho pěkná scénka do rodinné komedie.
živě to vidím před sebou, jako bych tam byla s vámi ![]()
Jo, to jsou situace, které vidíte v komedii na plátně a řeknete si, jak to zase filmaři přepískli ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my