Je to tu samá krásna mačka...A Rufíček...Tak pridám niečo medzi
nasáčkovala sa mi do postele a neviem sa z nej pohnúť ![]()

Je to tu samá krásna mačka...A Rufíček...Tak pridám niečo medzi
nasáčkovala sa mi do postele a neviem sa z nej pohnúť ![]()

Tak nikam, predsa ju nebudeš rušiť. Zlaté.
No,ani pohnúť som sa nemohla.Celú noc poctivo spala vedľa mňa,aby som jej náhodou neodišla.Vždy keď som sa trochu posunula, okamžite sa ku mne pricucla.Som nevyspatá,lebo som sa bála,aby som ju nepripučila ![]()
Ta má fakt vlasy! Na první pohled to vypadá jako hlava holčičky. :-)
Se divím, že jí není horko, přece jen kožíšek má vlastní :-).
S tím spaním v posteli jsme to teď taky povýšili na vyšší level, už jsme v posteli všichni čtyři. Čili celá smečka až na morče, si říkám, že bych ho měla taky přibrat, jestli mu v té kleci není smutno :-D.
Většinou odpadnu dřív a psi se ke mně nasáčkujou, občas má někdo problém se pak k nám vejít. Pak teda slezou, protože v ložnici 19 stupňů, což je děsný horko a je třeba se chladit na podlaze, a přijdou až zas na chvíli k ránu.
Na jednu stranu z toho moc nadšená nejsem, bez chlupů a trochy písku se to neobejde, navíc mám lehkou alergii, ale na druhou stranu ten pocit sounáležitosti to dost vyvažuje.
Jorkovi většinou horko není. Nemá podsadu a chlupy má opravdu jako vlasy. Ta naše byla vždycky ráda přikrytá.
přesně takhle vypadal Rufíček minulou neděli těsně před tim, než mi málem vyšťouchnul čumákem oko, au...
pod peřinou neumí, ale na peřině by se zadaptoval rychle, hned zavře oko a dělá, že strašně roztomile spinká

A koukám, že na tý první fotce se nám vešla do záběru i Godzillka :-D
To jekrásne. Elzička sa tiež rada robí, že spí. Len je ľahko odhaliteľná, lebo jedným okom gúľa a sleduje moj pohyb, či vidím, že spí. ![]()
Hezky hajej, byl jeden z prvních pokynů, co umělo naše malé štěňátko spnit dokonale.![]()
to je fotka jak do kalendáře!
ten piškůtek ![]()

![]()
Těžkou pohodu jsem zničila, když jsem jim zabavila deku, abych ji vyprala. Teda jenom Betíkovi, kterej se uraženě odklidil do krabice. Éro se jen převalil...

To byla zkouška trpělivosti. ![]()
Mám ji v práci v rámečku.
to je krasna fotka
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.