oni jsou prostě skvělí.... ![]()
jinx no dnes teda suzettce dakt závidím ...
Kruci, v tramvaji vyprávěla jedna paní dguhé, jak musela nechat uspat kocoura, musela jsem vystoupit, teď sedím v mekáči a popotahuju.
kde? Taky sedím v mekáči ![]()
kde? Taky sedím v mekáči ![]()
to je dost divná reakce teda....
To se nedivím, taky bych to asi neustála. Tohle jsou hrozný okamžiky a doléhá na mě, i když je prožívá někdo neznámý.
Ale ne, kdyby byla Catherinne náhodou seděla taky ve Vodičkově a já si to přečetla včas, bylo by to milé. Já jsem poslední dobou hrozná plačka, všechno mě rozhodí, jak se bojím o Mišutku. Málokomu bych naživo vyprávěla, že jsem se rozbrečela kvůli cizí kočce, jsem ráda, že si tu můžu ulevit. Nikoho známého bych tam zrovna potkat neměla náladu, ale srazit se náhodou s kočičí spoludiskutérkou, to by bylo takřka osudové.![]()
no mě dostal hlavně ten uřehtaný smajlík, to mi přišlo totál mimo, ale tak každý je nastavený nějak no :-)
Jo, toho jsem si všimla až později, stane se, no.
ten smajlík k se směje víc než bylo v plánu, nedávám je často a ještě se v nich tolik nevyznám. Sweet Potato, vam se omlouvam . A myslela jsem to přesně tak, že bychom si pokecaly a bylo by líp.

v kocicim svete zjevne ne
krasny kocourek, ja mam pro zrzave kocky slabost.
jak se ji dari, bobkovi?
Nerada bych to zakřikla, ale teď je zlatá. Jizva krásná, klidná, očividně žádné bolesti, je mazlivá, upovídaná, i dost aktivní. Nezalézá, chodí mezi nás, smečka jí nevadí, dokud jí neskáčou po hlavě. Chtěla by ven, ale to si musí ještě počkat. Opravdu mají devět životů.
![]()
Vypadá, že je v pohodě
.
to jsem rada, zaslouzi si to po vsech tech utrapach ![]()
opravdu
muj uplne prvni kocour, co jsem ho dostala od rodicu, byl taky zrzounek.
Oranžový kočky jsou fajn (a taky černý, pruhovaný, šedý, želvy, trojbarevný, bílý,žíhaný, modrý, smetanový...
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.