Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 21. června 2017 15:13
Reakce na palahniukowa:

Riki musel byť povalený, lebo zavrčal hlasnejšie :/ civičiteľka si nevšimla, že prvý zavrčal druhý pes a počula len Rikiho. 

On sa bojí vysloven len samcov - na tých vrčí, momentálne má aj obdobie, že ak do neho skočí menší pes, tak sa pobije (sám bitku nevyvolá, ale od malého si nenechá skákať po hlave), tak zjavne sa chce zaradiť nejakým spôsobom hierarchicky - akurát že väčších sa bojí a na menších si skúša dovoľovať...Akurát minule sa pobili s kamošom o papek (naša chyba, muž mu hodil papek a druhý pes na Rikiho zvrčal pri mužových nohách a už sa mleli), ale na druhý deň na seba na ulici už vrteli chvostíkmi.

Fenky má rád všetky bez rozdielu - malé, veľké, s papiermi aj bez, je to casanova :D

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 21. června 2017 16:06
Reakce na DrowRanger:

no ehm ehm, to je taková klasika, no "akurát že väčších sa bojí a na menších si skúša dovoľovať..."

(a naše prase bradavičnaté s nafouklou hřívou)

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 21. června 2017 16:13
Reakce na paktofonika:

K elektronickým obojkům. Jeden typ jsem měla v ruce, měl škálu intenzity od jedný do dvaceti, jedničku jsem necítila vůbec, pak to šlo přes sotva znatelný brnění k silnějšímu, patnáctka už byla docela cítit - zkoušeli jsme ho sobě. 

Kde si to umím ještě tak s výhradama  představit, je při přivolání v nějaký situaci se zvěří, kdy se nějakým slabým brněním připomenete. Ale pořád mi přijde, že by to vedlo k tomu, že když to nezabere, tak že budou lidi ze zoufalství mačkat další stupně, a druhá věc, že na větší dálku nevidíte, co se tam děje, jestli se pes už nerozhodl vrátit, a v takový chvíli je docela blbý něco korigovat.

Použití při agresi si teda neumím představit vůbec, používání na štěňata mi přijde úplně mimo mísu.

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 21. června 2017 16:37
Reakce na Zina:

já myslim, že bych Čendu v dobách jeho nejlepších výkonů sesmažila na škvarek, mít tu možnost

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 21. června 2017 16:45

Do živýho je to nejlepší, hajzlík, a přede u toho jak o život!!! Prostě milá forma společenskýho styku...

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 21. června 2017 16:57
Reakce na Potrefenáhusa:

Tak hlavný problém je niekde vo mne, lebo pri tých malých to viem ukočírovať klasicky hlasom a správaním, čiže zavrčí jeden, druhý, ja si môjho okríknem,druhého psa pozdravím, prihovorím sa mu a Riki odíde, resp. prestane držkovať a zas sú kamoši. Ale pri tých väčších asi cíti, že som nervózna a z toho to všetko potom vychádza.

Offline Sweet Potato
39941 příspěvků moje polička 21. června 2017 17:17
Reakce na Dadoo:

Měla se s vámi báječně, udělali jste, co jste mohli a měli. Vím, že bude chybět. Držte se.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 21. června 2017 17:48
Reakce na Dadoo:

To je mi líto. Přemýšlím, co napsat chytrého, ale nic mě nenapadá. Drž se! 

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 21. června 2017 20:53

Ani mě nic nenapadá, ale je mi to líto. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 21. června 2017 20:56
Reakce na Dadoo:

Držte se. Byla milovaná, to je nejdůležitější.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 21. června 2017 21:01

Děkuju vám všem za účast a podporu. Je to hrozně těžké, těžší, než jsem si myslela.

Proběhlo to klidně a ohleduplně. Nejdřív ale dopoledne dostala spoustu dobrotek.

Usnula úplně klidně, bez stresu, byli jsme s ní oba. Hladila jsem ji než dodýchala. Vlastně ještě dlouho potom. Všechny svoje věci dostala s sebou, i nejoblíbenější pelíšek.

Trošku vám to tu zaplevelím :-)

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 21. června 2017 21:06
Reakce na Dadoo:

Soucítím..

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 21. června 2017 21:10
Reakce na Dadoo:

Byla skvělá a ve vašem srdci bude skvělá pořád.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 21. června 2017 21:16

To si jeden nachystá židli, že si na ni dá nohy a než si donese sklenku vína, je obsazená. 

Offline Kiore
208 příspěvků moje polička 21. června 2017 23:08
Reakce na Dadoo:

Ach jo, to je mi moc líto. Držte se 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. června 2017 00:04
Reakce na Dadoo:

ach jooo, zas myslím na našeho předchozího taky dostal, co měl všechno rád, a ještě jsem se s ním došourala za jeho nejoblíbenější psí sousedkou.

holt těch vašim myslím 13 společných let je dlouhá doba na to, aby ti smraďoši tak silně přirostli k člověku, že mu pak chybí kus vlastního já.

ale bude to časem zase dobrý. 

Offline pecka
6164 příspěvků moje polička 22. června 2017 05:35
Reakce na Dadoo:

Dočítavam posledné strany,vidím fotky Dadoo a po tvári sa mi kotúľajú slzy  držte sa. Viem,že je to ťažké,ale mala krásny život,teraz je v psom nebi a Vám zostanú navždy krásne spomienky.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 22. června 2017 08:52
Reakce na Dadoo:

To je mi lito 

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 22. června 2017 09:05
Reakce na Dadoo:

Se zlaťouchem to bylo také mnohem těžší, než jsem čekala. Taková ta velká bolest , co rve srdce, trvala asi týden. Pak zbyl smutek. a ten zlikvidoval až Toník.