Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Kokoska
34404 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 21:20
Reakce na janička24:

Tuhle fotku kuličkového psa jsem už určitě dávala. Sníh miluje, reje a bagruje a kuličky mu nevadí. Nešlo to z něj sundat, museli jsme ho ve vaně spláchnout vlažnou vodou. Westíkem se manipuluje dobře, narvat medvěda do vany by asi byl problém. A neměl nás pak rád, chtěl ještě znovu do sněhu.

Online Potrefenáhusa
38532 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 21:21
Reakce na Karja:

Čtyřkilová neni žádná velká tlustá a těžká kočka!!! 

Offline Allysa
883 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 21:29

Máma vyfasovala novýho vyžírku. Kočka se prý odstěhovala z domu a kocour se zamiloval a dělá mu mámu. Kotě zatím nemá ještě ani jméno a už je prej drzý jak lázeňská veverka. A dost mi teda někoho připomíná, mám pocit, že někoho tady odsud  Už jsem ji varovala, aby jméno vybírala obezřetně 

Offline Karja
44213 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 21:29
Reakce na Potrefenáhusa:

No já jí doma převážim. Já jí teda vážim tak, že se prvně zvážim sama a pak s ní, tak snad z toho neutrpim šok sama. Ale každopádně je to největší kočka z ulice, na to, že je to kočka a ne kocour a ještě venkovní...

Ale chodim na procházku a tam potkávám fakt obezního kocoura, v přepočtu na člověka by měl tak 150 kilo, ten už se jen tak tak valí. Ale vypadá hodně opečovávaně, určitě s ním chodí k veterináři a tak, tak možná je nemocnej.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 21:36
Reakce na Allysa:

Jéééj malé godziliatko :D 

Offline Allysa
883 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 21:42
Reakce na paktofonika:

No právě! Jenže máma už má 2 kočky, tenhle přivandrovalec je už třetí  Zatím se vyznačuje extrémní žravostí a šplhavostí.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 21:51
Reakce na Allysa:

No dúfam že budeš pridávať fotky pravidelne 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 21:53
Reakce na Allysa:

ňuňu...

Offline Allysa
883 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 22:07
Reakce na paktofonika:

Budu muset jezdit na návštěvu častěji, moje kočky už jsou velký a to kotěcí období hrozně rychle uteče, u nás to vypadá poslední dobou furt stejně.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 22:16
Reakce na Allysa:

vždycky když vidím lidi obložené kočkami, tak je mi líto, že ten náš macko je tak nekontaktní a obkládat se s ním může výhradně otec. já ho lákám na gauč pořád, ale nejde. mazlí se, to jo, ale jen na zemi. miluju předoucí kočku položenou na břiše 

Offline Kokoska
34404 příspěvků moje polička 22. listopadu 2017 00:02
Reakce na Allysa:

Jee, Golemek 

Offline dost_bot
271 příspěvků moje polička 22. listopadu 2017 00:03

Neplánovaně jsem teď chvilku žila s kočkou....je to trochu adrenalinový sport, že jo? :-)

Offline janička24
267 příspěvků moje polička 22. listopadu 2017 00:20
Reakce na Kokoska:

Tuhle fotku kuličkového psa jsem už určitě dávala. Sníh miluje, reje a bagruje a kuličky mu nevadí. Nešlo to z něj sundat, museli jsme ho ve vaně spláchnout vlažnou vodou. Westíkem se manipuluje dobře, narvat medvěda do vany by asi byl problém. A neměl nás pak rád, chtěl ještě znovu do sněhu.

To je výborná fotka!  Já to bohužel vanou řešit nemůžu. Ono i vysušit takové zvíře bez fukaru dá několik hodin práce. 

Koupím mu dvoje punčocháče a nahoře je sepnu širší gumou třeba  

Offline Allysa
883 příspěvků moje polička 22. listopadu 2017 05:40
Reakce na Jiná Realita:

Jo, předoucí kočka je hrozně příjemná na omak  Než se teda zmáčkne vraždící čudlík

Online Potrefenáhusa
38532 příspěvků moje polička 22. listopadu 2017 07:21
Reakce na Allysa:

A ty potvory ho maj pokazdy nekde jinde!!!

Offline viktorka_od splavu
49113 příspěvků moje polička 22. listopadu 2017 08:33

ja dekuju vsem co mi radily s barfovanim kocek, musim rict ze zatim jim to svedci a je to prekvapive bezproblemovy.  cca jednou za mesic koupim v psim obchode maso+vnitrnosti naporcuju do pytliku asi po 100-150g a pak bud predem vytahnu nebo pri vareni ranniho caje preliju horkou vodou, jak je to malicky hned to rozmrzne. krmim 2-3x denne sezerou dva ty pytliky cca, musim tedy vic uklizet semtam kousek masa, krev, ale zadna hruza. mimo to maji celodenne k dispozici granule. financne je to asi nastejno, usetrim na stelivu:-) odpad je mnohem mensi. po novym roce bude ockovani tak optam veta co si o tom mysli. diky!

Offline viktorka_od splavu
49113 příspěvků moje polička 22. listopadu 2017 08:37

jo a jak jsem je tu pomlouvala ze jsou houby lovci, tak dnes rano prinesli domu zivou mys!

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 22. listopadu 2017 08:39

Já jsem vám neradila, ale mám za ně radost :-)

Online Potrefenáhusa
38532 příspěvků moje polička 22. listopadu 2017 09:14

kdyby někoho zajímala kauza vožraná pastelka, tak je to už sežraná pastelka...

(v posteli, samozřejmě, nechcete někdo pejska? Roztomilej, nemá jedno vočičko...)

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 22. listopadu 2017 09:19
Reakce na Potrefenáhusa:

Nebuďte na Rufíčka zlá, vždyť je celej dokonalej, kdyby vám občas nesežral pastelku, tak byste si už musela myslet, že máte robotickýho psa a hledat, kde má zástrčku na dobíjení. Jinak my ho samozřejmě chceme, jsme onehdy našli úžasnýho tollera, ale bohužel sjem věděla, komu patří, tak jsem si ho nemohla nechat, v našem bordelu se nějaká pastaleka snadno ztatí! :-D