Tak v tomhle jsem pes spis ja, ja jim zadne takove darky nekupuju, ono u kocek je to asi jine, ony to tak neoceni. Ale celodenni valecka v teple a na mekkouckem, plna miska, okno s parapetem misto telky. Dala bych si rict.
Chlpáči a iné
Klidne bych byla i ta druha

Obe sú skvelé
. A tieto rebrové radiátory mam tiež a hrejú a aj vyzerajú super.
Myslíš, že by Bu a Su neocenili oběť bohyním? ![]()
Já teda nevím, jestli přepravku do auta Bonnie taky úplně docení, ale přetahovadlo a nového plyšáka (starý už byl vyhozen) určitě.
No držím palce Terkovi. Chudák, tiež sa mu tie zdravotné problémy nevyhýbajú. Držím palce aby mu nič nenašli.
S Amy sme u vet ešte neboli. Dohodli sme sa ze to budem tento týždeň monitorovať a keď tak sa máme zastaviť opäť v nedeľu a urobia jej tu biopsiu. Je to zvláštne, na koži nemá nič ani zápaly, ani suché miesta, neškriabe sa. Zatiaľ ju natieram trezalkovym olejom, asi to nepomôže ale tak aspoň pre dobrý pocit.
Lidi se deli na dve skupiny-jedna absolutne nechape, ze jsem si nedala podlahove vytapeni a druha mi tyhle radiatory zavidi. Ony pekne sednou k bytu a vlastne i k lokalite, takze jsem mela jasno ned.
lidi jsou totiž navíc ještě rozdělení na dva tábory: přívržence a odpůrce podlahového topení
(patřím k těm druhým, takže vám radiátory chválím!)
chci být kočka kohokoli z vás ![]()
(za chvíli mě čeká vyhrabávání auta ze sněhu, aneb je skvělé, když se garáž začne předělávat v okamžiku, kdy začne sněžit...)
Pretahovadlo a pod to jsou presne ty psi hracky. Ony teda maji naramne popularniho malickeho hada z ikea (asi tri kusy) a dve mysky...jenze stejne si nejradeji hraji s tim, co nahodne nekde objevi. Bu naposled po byte prohanela kondom napr., samozrejme zabaleny ![]()
Jestli chces byt tvoje kocka, tak si stoupni na konec rady! ![]()
chci bejt moje kočka okamžitě hned!!!

Já chci být taky vaše kočka! Svůj pes být aktuálně nechci, já moc ty koupele v blátě a v řece takhle koncem listopadu nemusím :-D.
jinx My jsme podlahovku taky nedali, hlavně teda kvůli psům, ehm, ne že by u nás psi nějak určovali, jak budeme bydlet :-).
Já musím říct, že i když mi nevadí bláto na mě a ni na psech, zastávám názor, že komu to vadí, nemá si pořizovat retrívra, ale vždycky, když najdejde za fáze, že je celé nadšené a zaprasené mám pustit do domu, tak na vás a váš model z celého srdce myslím :-D.
Tak to je jasný, kilo kondomů a věřím, že Michelinskou edicí kapsiček by taky nepohrdly ![]()
no ale how, kterého jsme měli předtím, bydlel taky v bytě, víceméně, a takový problém jsme neměli, protože to byl psík čistotný a kožich si opatrující! ten i v dešti chodil pod střechou, aby nenavlhl
ne že se jak to naše nové prasátko rozvalí málem do kaluže a v dešti ohryzává kost. nebo ve sněhu rozvalený na hromadě sněhu.
jako rufíček je celkem estét, neprasí se nijak extrémně, ale rád se usuší do sucha buď na koberci nebo na sedačce, musí si utřít dosucha hubu i po jídle nebo když se napije, zrovna si tu představuju v našem obejváku ten váš koberec ze sousedního vlákna, Rufíček by luxus určitě ocenil. A kočky teda taky radši zvracej na koberce než na omyvatelný povrchy...![]()
Jo jo, to je pravda pravdoucí.

Jestli on Pupík není přesvědčením flat. Ad podstřechou - ridgeback, když pršelo nebo byla mokrá tráva, nepotřeboval ani čurat. Vylez' ven třeba v 11, rozhlídnul se ze dveří stodoly, a když to nevypadalo dobře, tak zase zacouval.
Potrefenáhusa Oni většinou jdou dělat tyhle úkony na savý povrch, takže na koberec. Ale já jsem jim to zhatila, marmoleum všude, taková hnusná jsem byla :-).
Ridgebacka potvrdzujem. Elzička teraz trávi čas iba doma a ked má íst von, šomre. A mám pocit ked sa pozerám, že ked je vonku mokro, chodí po špičkách. A ušpinenu od blata som ju mala iba raz. Proste pipina.
Radiatory ti závidím, my máme nové panelové, lebo už boli a ja by som chcela také staré liatinové. Ale tak niekoho by mrsklo na zem, keby som chcela teraz kupovať. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje